Blink Bling
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 4 от 4
Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Blink Bling
i az tva imah predvid a ne homoseksualist. prosto e kurva s prekaleni pretencii i ogromno samo4uvstvie
inache toz celiq album deto e no mercy ne me kefi hi4 4estno. toi daje realno toq album nz dali ima i 1 bit deto e praven ot kanye... kakto i posledniq mu album Yeezus li kvo beshe. v smisal v kreditite pishe kanye ama realno beatovete sa na negovite co-produceri ghostproduceri i t.n.
govora za My Beautiful Dark Twisted Fantasy i Graduation. slushai gi ako ne si gi slushal onekalni bitove
s teq albumi cruel summer 808s i yeezus kanye samo zagubi fenovi
inache toz celiq album deto e no mercy ne me kefi hi4 4estno. toi daje realno toq album nz dali ima i 1 bit deto e praven ot kanye... kakto i posledniq mu album Yeezus li kvo beshe. v smisal v kreditite pishe kanye ama realno beatovete sa na negovite co-produceri ghostproduceri i t.n.
govora za My Beautiful Dark Twisted Fantasy i Graduation. slushai gi ako ne si gi slushal onekalni bitove
s teq albumi cruel summer 808s i yeezus kanye samo zagubi fenovi
cickitenazlati- BASED MAJT
- Брой мнения : 1109
mejtski tochki : 1668
i sa jalva po interviuta 4e horata bili tapi i ne razbirali genialnostta na tezi albumi
btw sq fevruari puska noviq album
e kak nema fevryari da pysne albom... na 02.02 li?
toa albom deti ima edno parche monster li e? tochno toq sam go sloshal inache celiq.. ili powecheto ot nego.. toj maj ne e mn parcheta ili se brkm nz...
emi mene flashing lights me kefi, power tam edin animiran klip ne se sestam.. s jayz parcheto e zwersko nema kakwo da goworim... sq kolkoto i da ne me kefi si me kefi baq...
toa albom deti ima edno parche monster li e? tochno toq sam go sloshal inache celiq.. ili powecheto ot nego.. toj maj ne e mn parcheta ili se brkm nz...
emi mene flashing lights me kefi, power tam edin animiran klip ne se sestam.. s jayz parcheto e zwersko nema kakwo da goworim... sq kolkoto i da ne me kefi si me kefi baq...
Гост- Гост
flashing lights e ot graduation a power ot MBDTF. onekalni bitove shabka mu svalqm
klipa na flashing lights e onekalen sashto s Rita G
100% estestvena bez nailoni v neq. pone taka se govori