Blink Bling
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 4
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
kriza e
i nesho po taka bling bling
80 diamanda ima se pak..
puk i vikam da vi spesta 7-8 hilqdi dolara...
snoop dogg- Гост
fake ferrari
r keli ko e zakarshil ta si ze edna takawa.. nqma hitove nqma kinti momcheto.. posledno vreme e zakapal finansovo.. samo s nekfi 20godishni dartachki dwiji.. i sq kara takowa fake ferari..
wika nqq problem sichko si e shesh i chastite sashtite... i takam
dr. dre (nessam lekr)- Гост
post original
e kwo be bratleta to ne sa li po dvatrinajse bona feraritata veche za kwo mi e kitajsko?
inache ej assi zeh ej tfa za petshesnajse bona i si jitkam po dypkite nqqproblem.. neam kade she karash ferari v detrojt.. nale.. edin vid..
inache ej assi zeh ej tfa za petshesnajse bona i si jitkam po dypkite nqqproblem.. neam kade she karash ferari v detrojt.. nale.. edin vid..
eminem- Гост
Re: Blink Bling
az karam opel astra a pove4eto hora karat opel pe6astra i pejo dvesta i pe6
nqkvi laf4eta mi razpraqt i az 4uvam 6turci posle
nqkvi laf4eta mi razpraqt i az 4uvam 6turci posle
Гост- Гост
6tyri 6tyrci chyvash pysni im lydi jabi da gi hapnat...
inache evalkarka za temata.. dobre che wse oshte wlizat zakoraveli hiphopfenowe waw foronq ...
inache evalkarka za temata.. dobre che wse oshte wlizat zakoraveli hiphopfenowe waw foronq ...
Гост- Гост
predlagam v taq tema da obsyjdame i skypite si drehi versa4i arman4i gu4i bling bling, kakto i drugi aksesoari ne samo 4asovnici, 6toto az primerno ne sym sviknal da nosq e imam nqkolko zlatni 4asovnika, no ne gi polzvam redovno
Гост- Гост
nosq edna teniska na diesel ama fal6iva ot bitaka nad 10 godini i vse o6te e perfektno 4erna dafuq
Гост- Гост
assi pazarywam flanelki s maniashki pritove na tupac, red bull, billabonk ot http://lipnenski.transport-fast.com/veriga-magazini-lipnenski/ fanelki po 3-4 leva, obyvki po 5-6-7 leva... chorapi 30 stotinki, gashti ne nosim... takam.. mn dobr magazin.. ima i mnogo drygi polezni neshta - toaletna hartiq prah za prane sapyn tetradki karpi zavifki charshafi mokri karpichkki syhi karpichki vsichko za doma i ofisa ynikalen magazin !
/magazinat ne nosi otgovornost za vredi prichineni ot nekachestweni stoki, predi upotreba prochetete yputwaneto, ako takowa lipsva korporaciq veriga micro magazin lipnenski ne nosi otgovornost, tazi pyblikaciq e reklama i v nikakuv slychaj ne izrazqva mnenie ili gledna tochka na corporaciq vergiga micro magazin lipnenski, korporaciq veriga micro magazin lipnenski ne nosi otgovornost za shteti prichineni ot posldstwiq ot reklami na korporaciq veriga micro magazin lipnenski vsichki prawa zapazeni 2014 corp. ver. micr. magaz. lipnsk./
/magazinat ne nosi otgovornost za vredi prichineni ot nekachestweni stoki, predi upotreba prochetete yputwaneto, ako takowa lipsva korporaciq veriga micro magazin lipnenski ne nosi otgovornost, tazi pyblikaciq e reklama i v nikakuv slychaj ne izrazqva mnenie ili gledna tochka na corporaciq vergiga micro magazin lipnenski, korporaciq veriga micro magazin lipnenski ne nosi otgovornost za shteti prichineni ot posldstwiq ot reklami na korporaciq veriga micro magazin lipnenski vsichki prawa zapazeni 2014 corp. ver. micr. magaz. lipnsk./
Последната промяна е направена от yoshi на Пет Яну 15, 2016 8:19 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
bmw g power hurricane
ljobimata mi kola... pfffffyyyyy
i da ne zabrawqme m6 g power... huhuhu
Гост- Гост
edin priqtel mnogo haresva mercedes G-class
oba4e za men e grozen ka6on koito nikoga ne bih karal
i edin treti priqteli vika za purviq 4e toi bil vode6t na klasaciqta nai tup priqtel
i predpo4ita da kara invalidna koli4ka s motor4e ot kosa4ka perd tova da kara G-class
oba4e za men e grozen ka6on koito nikoga ne bih karal
i edin treti priqteli vika za purviq 4e toi bil vode6t na klasaciqta nai tup priqtel
i predpo4ita da kara invalidna koli4ka s motor4e ot kosa4ka perd tova da kara G-class
Гост- Гост
G-klasata e majkarski, grubiqnski djip, gangsterski, s klasi4eski vynshen vid, ne e za vseki, trqbva da imam pone o6te nqkolko mps-ta za da imam i takav, ama po princip mercedesite kolkoto i da sa hubavi i da gi uvajavam sa malko 4i4kovski koli
Гост- Гост
mn qsno e
durtiq mi zabolekar
nqkvi wanna be mutri
i jalkari karat merjani samo
durtiq mi zabolekar
nqkvi wanna be mutri
i jalkari karat merjani samo
Гост- Гост
majka mi ima aklassa mnogo e qka s neq bqhme do germaniq 4 choveka gaaaaz gaz gaz gaaaaaz benzin si e inache
zehme go na 40-50 hil km
kolata e syyper ot malko ponovite aklassi 2004 godina
mojto e audi a2 i e podobro de..
zehme go na 40-50 hil km
kolata e syyper ot malko ponovite aklassi 2004 godina
mojto e audi a2 i e podobro de..
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от yoshi на Чет Юни 25, 2015 1:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от yoshi на Чет Юни 25, 2015 1:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
astrata e mn tejka ve..ne si go obqsnqvam ama kum 1300-1400 kg e bah taq aztra
Weight 1365 kg.
Maximum speed 181 km/h
est toq top speed e totalno ne vqren 6toto digah 215
Weight 1365 kg.
Maximum speed 181 km/h
est toq top speed e totalno ne vqren 6toto digah 215
Гост- Гост
Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit