Blink Bling
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 3 от 4
Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Blink Bling
Romika, josi sa balgarski
Imashe edni Pro shot mn qki mi izglejdaha kato beh malak ma teh oshte nessam gi nameril...
Imashe asics i athletics nekfi sashto,a pokasno i Romario sweteshti.. nekolko pati sam si kupuval i sprandi ama samn falshivi teh gi imashe v mola v byrgas sq kato beh gi wideh
..
Imashe edni Pro shot mn qki mi izglejdaha kato beh malak ma teh oshte nessam gi nameril...
Imashe asics i athletics nekfi sashto,a pokasno i Romario sweteshti.. nekolko pati sam si kupuval i sprandi ama samn falshivi teh gi imashe v mola v byrgas sq kato beh gi wideh
..
Гост- Гост
ako pazish nqkoi stari ako iskash dai da gi podusha
cickitenazlati- BASED MAJT
- Брой мнения : 1109
mejtski tochki : 1668
hahahaha
niaam ama imam edni beli chorapki deto si gi nosa sas sandalite... te malko sa se ocvetili kato zebra ama staaat...
niaam ama imam edni beli chorapki deto si gi nosa sas sandalite... te malko sa se ocvetili kato zebra ama staaat...
Гост- Гост
v ujnite shtati negarite hodqt taka s japanka i 4orapi
Съветският военно-транспортен високопроходим автомобил ГАЗ-69 се завръща на пазара. Проектът е на руското тунинг ателие Truck Garage, като предвижда създаването на мощен и модерен автомобил, изпълнен в духа на познатата "текезесарка", съобщава automedia.bg.
ГАЗ-69 от 2016 година, както е наречен проектът, използва оригиналните рама и каросерия, които обаче са доработени и заздравени. За целта е използвано специално покритие Line-X, докато в интериора се залага на модерни уреди и оборудване, но решени в ретро стил.
Напълно ново е и шасито на машината, като са подбрани мостове Teraflex, блокируем заден диференциал ARB и койловъри. Джантите са 17-инчови и са оборудвани с гуми за офроуд. Новият ГАЗ-69 ще бъде произведен в серия от само 12 екземпляра. Цените започват от 4 млн. рубли (приблизително 106 000 лв). Предлагат се версии с мек и твърд таван.
Гост- Гост
kolko pari gi vze i ot kade pazaruvash. ako e ot intirnet kaji nqkoi evtin sait . neshto ot roda na sportsdirect
ei teq si vzemi ako si bogat
ei teq si vzemi ako si bogat
haha ako si bogat
ina4e mnogo 6te mu otivat na nikneima "yohji yamamoto"
ina4e mnogo 6te mu otivat na nikneima "yohji yamamoto"
prizraka- Гост
myhahah verno she mu hodqt. samo da ima para 4e do 350$ stigat
ami na kanye mataronkite kvi sa qki. ama te pak savsem ne sa barat. ako imah pari bez da sa zamislq gi vzimam
ami na kanye mataronkite kvi sa qki. ama te pak savsem ne sa barat. ako imah pari bez da sa zamislq gi vzimam
tea sq si gi zeh toka ot edin freeshop na granicata s garciq i tam nosqt mnogo qki neshta ot vreme na vreme i ne bqha skapi 49 ewro mislq che gi zeh...
ma sa mn dobri i watre stelkata e nekfa razlichna napomnqt mi na oniq fila cage deto sa...
inache tea sa mnogo dobri obyfki Y-3...
kak ne snimah snosti beh na chalgoteka i salona na zawedenieto mi tichashe na lachenite obyfki...
ma sa mn dobri i watre stelkata e nekfa razlichna napomnqt mi na oniq fila cage deto sa...
inache tea sa mnogo dobri obyfki Y-3...
kak ne snimah snosti beh na chalgoteka i salona na zawedenieto mi tichashe na lachenite obyfki...
Гост- Гост
inache pazarywam ot kadeto mi padne... ma do sq nekfi kekci mnogo qki po internet nessam si kopowal...
Гост- Гост
cickitenazlati написа:myhahah verno she mu hodqt. samo da ima para 4e do 350$ stigat
i future nose tkiwa na klipa drinks on us
a v smisl tea sa negowa marka ili?
Гост- Гост
si4ki rabari gi nosqt i ne samo rabari aktiori i vsqkakvi izvestni li4nosti
negova seriq sa kanye im e pravil dizaina. inache adidas gi proizvejda. taz tailar swift li kva beshe
negova seriq sa kanye im e pravil dizaina. inache adidas gi proizvejda. taz tailar swift li kva beshe
4oveka ot4aqno sa natiska da e dizainer ot godini. ama sq specialno za tez maratonki mu se e polu4ilo
y-3 po me kefat pak li sa na nego?
az tkiwa si kopih kato na kanye za 22lv it lidl ama sini...
az tkiwa si kopih kato na kanye za 22lv it lidl ama sini...
Гост- Гост
malki krachenca imash
emi a dano vseki mu po edni takiva terli4ki
nee to pishe na koi sa na mataronkata. na ezika tamyoshi написа:y-3 po me kefat pak li sa na nego?
cickitenazlati написа:si4ki rabari gi nosqt i ne samo rabari aktiori i vsqkakvi izvestni li4nosti
e taq pa.. kanye nali q zapliy na nagraditi... che na feyonce bill podobar klipa pak tq sq si kopowa negovite kecki.. ili si predstawq che go tapche.. ili sichko pak e bilo fejk...
Гост- Гост
emi pak sa priqtelki. te celebrititata sa mu sviknali na kanye. toi vse e nedovolna ot neshto.
kanye pederas li e be yoshi . kak mislish
spored mene da