noviqt 359
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Akademichnata tema

+2
Diam0nD
Meit Midaltan
6 posters

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Akademichnata tema - Page 3 Empty Re: Akademichnata tema

Писане by Гост Нед Окт 12, 2014 11:46 am

naprimer kato ne sa kachili dannite na sajta nqma kak da izleze poeche ot nula nula nula
seshe to fizicheski zawisi ot tfa nekoj da nanese cifrite ot hartiq na komputer... se nekoj trebva da q svarshi i taq raota ma te ne si dawat zor pak i kato zavarshil tfa na teb ne ti trebva nali edin vid spored teh i tka.. eto kak...

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Писане by Гост Пон Окт 13, 2014 8:36 am

ej opasni ste mladoto pokolenie

rezpek i na tep

az samo s edin bakalavar si ostanah, ma to i za nego sa boreh kolkoto za 2 otne mi okolo 7-8 godini i ne zapisah magistar, to i bakalavara po s4etovodstvo i kontrol , takoava deto ne me vle4e bate razbirash li, ama ko da praish takav e jivota, kato si na 17-18 godini huimne kade misli samo za gluposti otkade da znae kakvo 6te mu se raboti sed vreme, pk i togava kogto trqbvashe da reshavame badeshto si o6te nqmashe svetovna ik. kriza i si4ko be6e po-rozovo, ama stiga tolkova sam pisal po taq tema, znaesh li puk sled vreme mpje da zapisha da u4a i neshto drugo nqma lo6o, puk i zaradi studentkite, tva onva nali sega sa zanimavam i s izkustva nali sam dizainer, moje i edin ketap da izkaram kvo nali tyi nali kvo e taka , takava e jivota, ama tva e dalga tema, tema na razmisal, sledish li mi misalta, 6tot i az ne moga da si q prosledq, si4ko idva ot zodiqata mi mai, 6tot sam zodiq bliznaci i ne moga da se koncentriram mnog, bradvata mi ne se4e na edno mqstovi pisna mi da pi6a ai 4ao

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Окт 14, 2014 11:59 am

eee kaak schetowodstwo i kontrol si e sila mojta preatelka zawarshi towa bakalavar i magistar... to si e kato seki zanaqt... ne e kojznaj kwo pak i ne si propusnal mnogo v universiteta ne te ychat na tunkostite na profesiqta...

Гост
Гост

Писане by Гост Съб Окт 18, 2014 7:13 pm

az pa moa vi kaja v 8-mi klas na 14 godini otkrih 3d grafikata i ottogava znaeh 4e tva 6te mi e bude6teto i ve4e 2 sedmici tva ba4kam i e veri naisa

Гост
Гост

Akademichnata tema - Page 3 Empty kak sam bil v ychilishte na 17....

Писане by @$@p Ajnshtajn Пон Окт 20, 2014 2:05 pm

Akademichnata tema - Page 3 Albert%20Einstein%E2%80%99s%20matriculation%20certificate,%201896
Оценките на Алберт Айнщайн в училище, когато е на 17 години:

Немски език и литература: 5
Френски език и литература: 3
Английски език и литература: няма оценка
Италиански език и литература: 5
История: 6
География: 4
Алгебра: 6
Геометрия: 6
Геометрия с чертане: 6
Физика 6
Химия: 5