noviqt 359
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tema za CITATI

Страница 1 от 3 1, 2, 3  Next

Go down

tema za CITATI Empty tema za CITATI

Писане by Гост Нед Ное 17, 2013 5:32 pm

po4vam s ne6to leki4ko i poznato

не ми тряа оценка и най-вече лична,точно за това напуснах университета батка (ot stariq triper)

Предполагам тук има доста фенове на един от най-истинските в момента стилове в българската музика, а именно рапът, и предполагам доста от вас биха желали да има повече заведения в България, където да слушат любимия си стил музика (и не говоря за Криско и 100 кила, а за истинския български рап). (pak ot tam)

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

tema za CITATI Empty Re: tema za CITATI

Писане by Гост Нед Ное 17, 2013 9:29 pm

ha tva vtoroto nqkuv epic fail be6e dokolkoto si spomnqm

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 19, 2013 1:26 pm

posle 6te potursq da cetiram ne6to intere6no

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 19, 2013 2:00 pm

нощ като ден
идваш ли с мен
тази нощ, в полунощ

ima li nujda da kazvam ot koq pesen na koi izpulnitel e

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Ное 19, 2013 4:16 pm

da

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Ное 20, 2013 11:25 am

gojo ot mo4ivka - kozi barabonki

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Ное 20, 2013 12:00 pm

edni poznati misleha da stavat raberi po edno vreme
tema za CITATI Viu1384948780d

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Ное 20, 2013 6:02 pm

damn svruh rimite Very Happy

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Ное 20, 2013 8:26 pm

Very Happy ostroumni rimi, imaha o6te ama samo teq sum si zapazil

sled malko se zadava edin mega po6t

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Ное 20, 2013 9:02 pm

Не бг хип-хоп, а бг шит поп са тези "награди"! В ъндърграунда е истината!

Продали са се, верно е. Продали са се за рапа!

И за последно само да се редактирам ще кажа ,че напускам форума не заради модераторите ,даже напротив ,с тях до момента съм нямал никакви проблеми , просто тук времето е спряло ,спрели хора и спряла работа. Губене на ценно време докато животът си тече.
И изобщо няма да си играя да влизам в "новия359" форум-2 минути ми трябваше да го разгледам ,за да разбера ,че втори път няма да правя грешката да влизам в него, а и не само!!!
Между другото този форум на 359hiphор.соm бе единственият форум из интернет ,в който влизах и писах. Е, всяко нещо си има край.
Чао вече сериозно и бъдете всички живи и здрави!!!

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Ное 20, 2013 9:24 pm

DNES IMAM ROJDEN DEN STAVAM NA 24 G MEGA MASHINA SAM DNES I STAVAM NA 24 AZ PRITEJAVAM SMISALAT NA MUSKULITE I SMISALAT NA VOLQTA POJELAVAM SI PREZ 2008 G DA BADA OSHTE PO VELIK I OSHTE PO OGROMEN I MOGASHT I NEKA BADA VELIK .

galin kal4ev каза: mda vednyj mnogo bqh zagorql i opynah edna kozi4ka i vednaj samo ot lubopitstvo da vidq kvo e lapah pi6kata na konq na edin kom6iq ama ne e tolkova gadno!!

knigata na relefa - http://kambanariata.blogspot.com/2007/08/blog-post.html
samo vijte na4aloto samo nego:
- Интелектът - какво е това? Да бъдеш машина.

- винаги съм знаел, че имам нещо вградено в себе си и винаги съм знаел, че културистите без спортна злоба в себе си, те не са културисти. Аз моята спортна злоба в себе си я имам в големи количества - аз притежавам волята.

- Някога, когато аз посветиx живота си на този спорт, си казах “аз ще се боря докрай, пред нищо няма да се дам да ме сломи! Бъди
корав, бъди силен, бъди машина, и разказвай играта на всеки посерко, който те подцени или обиди!” Е да, на някои съм прощавал, но на всички искам да кажа, че си падам доста брутална и отмъстителна личност.

- И мисля, че станаx толкова мускулест, за да бъда битка, да бъда непобедим.

- Всички си мислят, че като си супер мускулест, можеш да владееш света - ами донякъде е така, но искам да кажа на всички читатели: xората са луди, правят луди неща! Аз xодя по потник по улицата и ме гледат с криво око, но знам, че никога няма
да бъдат като мен.

- Мощен съм, силен съм, голям мускул съм и притежавам много голям ум, за разлика от много xора.

- Преживяx много подценqване и много болка и накрая си казаx “ебете си майката, аз ще стана велик!”

- Първите три години xодеx по зали. Там направиx само ген.

- един трениращ гражданин

- все някога умираме в този така изпаднал свят

- истинското билдър същество

- На боклуците, които ме мразят, ще кажа “елате ми го кажете в очите и сте аут!” На тези, които не ме xаресват, ще им кажа, че като не ме xаресвате, защо ми говорите глупости?! Ебете си майката!

- Нали знаете, здрав разум - здраво тяло.

- Живот един така пропит с ярост и тъга. Живот един така бликащ сред тази дивна красота. Живот превръщащ се в спомени едни.
Живот един прокълнат там сред тази красота.

- Аз ще се боря винаги и винаги ще рулирам в този така могъщ, но малък свят. Аз винаги ще бъда велик – там където природата се превръща весен и там където есента се превръща в зима. Аз съм мега мускул и ще се боря винаги за моето.

- На феновете и фенките ще кажа: ми падам си рапър, падам си и екшън пич, падам си и боен арсенал, защото по-добре да бъда готов винаги.

- Предпочитам да бъда машина, да бъда просто терминатор - никой да няма шанс да ме победи. Станаx мега мускулест с много помпане и ядене и сега, години по-късно, съм номер едно, поне в интернет.

-  В живота екшън аз един проклинам там, където аз се превръщам в машина. В живота аз един могъщ напред вървя, там където природата се превръща в дивна красота.

- Когато сринеш света с твоята сила, когато докажеш на всички, че си велик борбен и могъщ, това е мечта за всеки един.

- постигащ всичко със замаxа на века!

- Когато си умен, можеш да владееш всички xора в този свят - могъщ или не толкова могъщ, странен или не толкова странен, сложен или не толкова сложен. Аз мисля, че вече съм известен във всяка една точка на света.

- желязото ме направи човек, борещ се със този жалък свят.

- Ти го правиш - ти го създаваш, ти го създаваш - ти го откриваш.

- Казват, че когато си умен, можеш да бъдеш света, можеш да бъдеш всичко това, за което някога си мечтал. Ти си самият себе си,
откриваш нов свят в душата си - това си ти - ти си могъщ, ти си могъществото на света! Владееш всичко, създаваш всичко с един замаx в твоя живот! Бориш се за да бъдеш велик, бориш се за да бъдеш пич!

- Велик като живота и спомен в легендата на този свят.

- Аз повярваx в себе си и станаx човек.

- Това съм аз - легендата на всичко що е свят. Благодаря ви. Аз съм огромен!

- Аз някога мечтаеx за това и тази мечта вече се сбъдна и точно тя ме направи нечовек.

- Някога, когато аз мечтаеx за това, аз знаеx, че някой ден ще срина света.

- Аз съм бъдещето, аз съм ерата, аз съм xип-xопа и живота!

- Когато бъдеш запомнен, ти самият ще бъдеш запомнен от цяла една нация!

- Всички казват, че когато си млад, не ти пука от нищо, а когато остарееш, те забравят всички. Можеш да бъдеш припева на младостта, можеш да бъдеш и спомена на старостта. Живеем за да бъдем, живеем за да пребъдем.

- разберете всички, че мускулите се правят убийствено трудно, но това когато ти се отдаде като дарба, мускулите ги създаваш върxу себе си.

- разбивам се с щангата и дъмбелите на корава музика и забравям всичко и всеки около мен!

- НЕВЪЗМОЖНОТО УТРЕ:
ТОВА СИ ТИ
Ерата Релефа - това съм аз. Какво е това да бъдеш съваршен? Всички казват, че съвършени xора няма, но драги мои читатели,
животът ни прави съвършени! Аз сега дори се прочуx и в Америка. Запада, силата и мощта! Дори там ще бъда запомнен.

- знаете ли, невъзможното е днес, възможното е утре! Завинаги бъди велик, завинаги бъди могъщ!

- Аз, Галин Калчев Релефа, борещ се с всичко що е свят, проклинащ враговете си, печелещ от феновете си, притежаващ силата и
ума, притежаващ всичко това, за което можеш да се наричаш човек!

- Феновете ме питат как да станат велики като мен - драги мои читатели, лесно в този свят, лесно велик не се става! Затова трябва да притежаваш всичко това, което може да се нарече съвършен! Уважавам такива xора, които вярват в невъзможното, а обикновените xора казват за тяx, както и за мен, “ти не си добре” И знаете ли защо казват така? Защото са жалки пред света. Великите винаги ще бадат мразени от обикновените, а бедните винаги ще бъдат мразени от богатите.

- Цивилизацията е създадена от машините и xората, от наще умове, от нас самите. Ние, великите, все оставаме неразбрани
от обикновените. Като човек, постигнал и прочул се толкова много в пространството на интернет, все още си нямам приятелка. Аз с каквото се заxвана, го превръщам в изкуство.

- Мечтите са реалност, те са мечта за всеки! Благодаря ви. Релефът Каубой!

- Аз съм всестранно развита личност. Занимавам се с културизъм, готварство, лов, риболов, изкуство, поезия, филми, фотосесии и
слава.

- Аз поставиx началото на една нова ера. В началото, в сърцата на тези, които ме обичат, в сърцата на тези, за които винаги ще бъда идол. В теxните сърца, пичове и пички!

- Най-голямото невежо нещо на този свят, което мразя, е един човек да ме подценява. Това го мразя до отказ!

- Единствената ми желязна воля, която придобиx от желязото, ме кара да продължа и да се боря за една спечелена битка в моя живот, където някога ще остана в сърцата на всички.

- Умат владее света и цивилизацията саздава света. Мисъл като всичко там една, пропита с виxрушката на живота, където всичко
се превръща в смисъл - в смисълът за твоя век,в смисълът за всички нас.

- Който е достатъчно силен, продължава напред, продължава там, където всичко се нарича свят. Благодаря ви, бъдете
себе си.Нечовекът Релефа

- Ето днес разбраx, че Арнолд Шварценегер е научил за мен в Калифорния. Един мой приятел, Мален, му е казал за мен. Чувствам се
необикновено.

- Поздравявам всички мои фен клубове в страната и по света! Поздравявам фен клуба си в София! Поздравявам всички мои фенове и
фенки тук в България и навсякъде по света, където съм известен! Чувствам се горд, че постигнаx всичко това. Всичко това, за което
някога искаx да бъда човек. Поздравявам всички мои приятели и приятелки в Скайпа! Чувствам се жестоко необикновено!

- Драги мои читатели, днес живеем, ,утре мечтаем... Днес мечтаем, утре живеем... Днес създаваме, утре умираме... Аз никога няма да забравя откъде тръгнаx и как се бориx за всичко това. За да го постигна, аз ще вдигам желязо, докато съм жив, докато съм пич!
Най-великият в ерата мускул Мощта на света - това ме създаде. Битката с желязото ме направи човек упорит, смел и велик. Мощен и необикновен. Благодаря ви.

Автор: Галин Калчев
Превел на български език: Мален Джипов

tova e malka edna miniaturna 4ast ot geniq na tozi muskul

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 21, 2013 12:24 am

malko mi e premrejen pogleda sq 4e sum se napil s 10 mililitra vodka i mi pipaha penisa 2 macki i sum opiqnen qko i qm fastuci sq i ne moga pro4eta tozi dulu post

utre

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 21, 2013 8:56 am

4EST i SLAVA VULK

razkaji pove4e v temata za slu4ki

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 28, 2013 2:32 pm

Момчето е на 30 години. 105 килограма. Здраво стъпил на земята мъж, който знае какво иска и си гони мечтите до последно. Ти колко хора познаваш, които биха направили това? Тренира самбо и е охранител.Представи си гледката на този ччовек когато чу инстументала в студиото 1виа път за Сърце настръхна и даваше заето 2 часа от превъзбуда . Каза ми "Брат.. сори но просто съм много емоционален в този момент.." понеже в кафето стоиме след студиото и му задавам некакви въпроси а той ми отговара лаконично което не е привично на него. Този човек изпитва всяка стотна от инструментала и докато записва се променя тотално. Виждал съм на записи десетки изпълнители.. неговото сърце и отдаване на тази музика е колкото на всички , които съм виждал събрани на куб и умножени по 5..

da, to4no taka, za vasko stamenov ot kustendil stava vupros
sred fenovete si e izvesten s prozvi6teto ADVOCAT

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 28, 2013 4:52 pm

Tolkova li e trudno da me citirash i men? A?

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 28, 2013 6:16 pm

vliubeniq написа:Tolkova li e trudno da me citirash i men? A?

Гост
Гост

Писане by Гост Нед Дек 01, 2013 11:25 am

Когато ти скочат много хора да те бият , аз лично препоръчвам да докопаш някой по дребен от тях /абе който хванеш в крайна сметка/, да му се метнеш на гърба и да почнеш яко да го душиш , като през това време се опитай да му отхапеш ухото. Гледай яко да го държиш и се вкопчи в него с ръце и крака. Копелето ще се ужаси и ще пищи с пълен глас на другите да му помогнат. Първо така създаваш суматоха и паника, някои от групата които са по слабохарактерни се панират и ги хваща шубето, някой направо се напикават, а по отраканите не успяват да те удрят хубаво , защото техният човек който методично душиш им пречи. Е накрая може и да те спукат от бой, но надали със същия мерак, защото са стреснати от животинската ти агресия и си имат по едно наум що за изрод си. А дори и да те бият ще знаеш че си смлял поне един от тях.
Ако си виждал как питбул захапва друго куче или човек и не пуска, а хората наоколо се панират, дърпат ги, поливат ги с вода, припадат и не знаят какво да правят в суматохата, а питбула мълчаливо сдъвква жертвата си. Ей така се действа.

---

Никога един спортист не може да каже такава дума за друг спортист. Ти си поредния изнасилен и малтретиран комплексар, който не може да се наложи в живота по никакъв друг начин освен с брутални свирки. Ако те срещна някъде такъв тукат ще ти извърта направо ще си събираш зъбите по тротоарите.

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 10, 2013 2:45 pm

Истинските мъже не бият чикии. Те ебат юмруци!!

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 10, 2013 2:52 pm

ahahaha genisoussosososososso

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 10, 2013 2:53 pm

fen_na_advocat написа:Истинските мъже не бият чикии. Те ебат юмруци!!

moje li da si go sloja v podpisa?  Very Happy 

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 10, 2013 2:54 pm

mmm..... aide dobre

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 10, 2013 2:54 pm

истинските юмруци ебат чикии а не бият мъже

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 10, 2013 7:10 pm

iskash da si sabirash zabite sas schopeni prasti li?

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 10, 2013 7:13 pm

e to kak 6te stane

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 10, 2013 11:12 pm

oburkahte me ve4e

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Дек 11, 2013 3:41 pm

Бачкай колкото можеш повече, умри от депресия!!

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Дек 11, 2013 3:52 pm

6e ba4ka6 li 6e u4i6 li

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Дек 11, 2013 9:40 pm

nito ednoto nito drugoto
izkarvam si prehranata s krajbi, krada 4ere6i THUG LIFE

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Дек 11, 2013 9:54 pm

"Дигнаха ми колата и пак ми хареса." -- Адвокат.

исповядвам една религия
ПРАВЕНЕТО НА КИНТИ - 6amara

добра комбинация са двамата яка е песента - komentar4i na karata96 za pesenta na bate ple6o kude disva 6amara

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Дек 13, 2013 2:35 am

vuob6te ne znam za kvo govori6 - 2 s A 4erti

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content