noviqt 359
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

tema za kogato ti se SLU4VAT SLU4KI

Go down

tema za kogato ti se SLU4VAT SLU4KI Empty tema za kogato ti se SLU4VAT SLU4KI

Писане by Гост Съб Окт 26, 2013 2:38 pm

temite za toaletnite priklu4eniq i suni6tata me vduhnoviha za podobno ne6to
temata kato cqlo e za vsqkakvi slu4ki - piqnski, seksualni, zabavni, ganksterski, izlagashti, masturbira6ti
kakvito slu4ki imate za razkazvane tuk e mqstoto

i tui kato sum carqt na izlagaciite, ili kakto bi kazal sarafa: na izlagaciite az sum mercedesut, zapo4vam pruv

deistiveto se razviva6e v na4aloto na godinata, tova e i periodut koga pih kafeto sturin s malko rakiq
oba4e ne6to mai malko pove4ko rakiq pih onaq sutrin i to na gladno, i za da i ubiq deistieto izpih o6te edno kafe i si raztvorih 2 energiini tabletki. imah malko 6okolad i nego izqdoh. vikam si na put kum universiteta 6te si kupq ne6to hubavo za qdene, no kakto vinagi stava zakusnqvah i presko4ih qdeneto.
v universiteta imahme kontrolna pri edin durtak, koito po neznaina pri4ina, vinagi ni vika6e v staqta edin po edin s tabelki s imenata i ni kazva6e koi kude da sqda. az estestveno nqmah i zatova posleden 6tqh da vlqza.
ima6e edna kolejka s koqto si hvurlqhme pogledi I love you Very Happy, oba4e kakto vinagi mi se slu4va nikoga ne moga da ostana s momi4e nasame Very Happy
no toq put mi provurvq. durtiq vika6e vsi4ki edin po edin i nakraq ostanah s momi4enceto. vikam si: sega e momentut, oba4e kogato haresvam nqkoe devoi4e i vinagi kogato sum s neq stavam mnogo neadekvaten Very Happy. kato pribavim i sutre6niqt eleksir, rabotata stana mnogo zle
ta, otivam pri kolejkata i i vikam: men sega toq sigurno nqma da me pusne, i po4nah da se obqsnqvam ne6to i nqkakvi takiva gluposti Very Happy
obqsnih se edno hubavo :Di nastupi ti6ina. po4nah da mislq kak da izlqza ot nelovkata situaciq. vikam si, 4e trqbva da kaja ne6to originalno - ni6to originalno ne mi doide na um. misleh da q pitam za kontrolnata banalnite vuprosi, ama nali trqbva da naso4a vnimanie kum nas dvamata :Di bez da mislq otvarqm si ustata i kazvam Idea : bih te pokanil da izlezem na kafe, ama v momenta nqmam pari i ne moga da te po4erpq, zatova nqma da te kanq Very Happy:oops:  Laughing 
za dobro ili za lo6o sekunda sled tazi vpe4atlqva6ta replika, profesora izleze i q izvika

emi tova be6e Very Happy da, znam, mnogo dobre umeq da razkazvam istorii Very Happy

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

tema za kogato ti se SLU4VAT SLU4KI Empty Re: tema za kogato ti se SLU4VAT SLU4KI

Писане by Гост Съб Окт 26, 2013 2:43 pm

vylk si!

CHEST, RESPEK, PARI I SLAVA!

Гост
Гост

tema za kogato ti se SLU4VAT SLU4KI Empty Re: tema za kogato ti se SLU4VAT SLU4KI

Писане by Гост Съб Окт 26, 2013 7:20 pm

qka istoriq no ne razbarh
toq eleksir v kraina smetka kak povliq na istoriqta..

az misleh 4e 6te se posere6 ne6to ili 6te pardi6 tam i 6te premine6 kum temata s toaletnite prikliu4eniq

anyways kvo da razkaja az..

sq naskoro moje bi se razminah s nepriqtnosti..

pred ofisa deto ba4kah lqtoto si spirame vinagi normalno paralelno a u i edni den otivam kum 5 oclock predi kraq na rabotniq den poneje obikalqne a u i nqkva g classa sprqla ne paralelno ami perpendikulqrno
i az kato nepukist i nahalnik i znae6t pravata si go zapu6ih toq 6oto e sprql kato za 3 koli i ne ostava6e mqsto

i si vur6a rabotata izlizam
tukmo vlizam v kolata i gledam nqkuv napompan izrod v 4erno izliza i otiva kum g classata si i me gleda mrusno i tva e

posle razbrah 4e bil 4ovek na mitio o4ite i ako bqh zakasnql s 1 minuta moje6e da stane mazalo Very Happy

Гост
Гост

Писане by Гост Нед Окт 27, 2013 1:13 am

emi slu4ki slu4ki ei sq prqsna slu4ka kak u plazza eni hubavi momi4eta mi plqsnaha po 1-2 shamara... geek 

Гост
Гост

Писане by Гост Нед Окт 27, 2013 1:27 am

buuuuuuu plazza BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ne zaslujava6 da si v forgona BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

ebavam se best friends sme nali

Гост
Гост

Писане by Гост Нед Окт 27, 2013 9:23 am

to i haus puskaha Very Happy 

na4i sno6ti si sa zabavlqvam takova i sa 4erpq v deskotekata
i gledam do mene tri hubavi momi4eta i po4nah da si gi zaka4am, no se praeha na mnogo porqda4ni i naistina ne bqha ot lesnite momi4eta, to bqha v kompaniq s nqkvi mom4eta :Dqwno i tova gi pritesnqvashe, no na mene ne mi popre4i da si gi zaka4am
poglejdame sa, osmihvame sa tak tak, ama ob6to vzeto sa darpat takova
i po edno vreme nqkoq ili nqkoi :Dme hvana za gaza :Dtaka i ne razbrah ko to4no stana, no i az hvanah ednata za gaza Very Happy i togava qdah shamarite Very Happy
posle prodaljihme da se zaka4ame s ednoto momi4e, no do tam...ne ebah, ne zeh tel.
ostana da se nadqvam skoro pak da se zase4em i da sa ojenim ..huc huc Very Happy

Гост
Гост

Писане by Гост Нед Окт 27, 2013 10:47 am

CHEST, RESPEK, GUZ I SLAVA!
6te ni pokane6 li na svatbata?

eleksira, smusil 4e bqh prevuzbuden i neadekvaten pove4e ot obiknoveno Very Happy
e to ostava6e da vzema da purdq Very Happy:D:Di togava pove4e nqma6e da se qvq v universiteta
koeto gore dolu ne e dale4 ot istinata Very Happy

o6te edna moq istoriq
slu4va se koga bqh na 17-18 god, kogato si misleh 4e kulturizma e sport Laughing 
otivam v edin nov fitnes i 6te pravq purva trenirovka tam, oba4e tq se namira v edna golqma sportna zala s mnogo stai, sublekalni i tn.
treniram na skrepeca i 6te smenqm tejestite i kakvo barnah tam i celiqt se nacapah. po4nah da si kriq rukata, 4e celiqt fitnes be6e pulen. vikam si 6te izlqza ot zalata i 6te pitam nqkoi kude se namira kenefa da se izmiq. izlqzoh ot fitnesa oba4e v koridora nqma6e nikoi. koridora e mnogo golqm i ot 2-te mu strani staq do staq. i zapo4nah da otvarqm vsi4ki stai edna po edna da tursq kude da se izmiq. i sled 3-4 otvorih i namerih mivka. miq, miq i po edno vreme vratata se otvarq i izka4a edno momi4ence (mai gimnasti4ka be6e Embarassed) stoi i me gleda edno strestnato i u4udeno, i az stoq, stoq i kazvam ne6to ot roda na: ne mojah da namerq toaletna
momi4eto se sepna leki4ko i vleze bez da mi oburne nikakvo vnimanie i taka Very Happy

Гост
Гост

Писане by Гост Нед Окт 27, 2013 6:08 pm

eba li q

Гост
Гост

Писане by SeLeCt_b0y Нед Окт 27, 2013 9:23 pm

eee dalgite postove ne bqha li zabraneni tuk kvo e tva??
SeLeCt_b0y
SeLeCt_b0y
Admin

Брой мнения : 322
mejtski tochki : 570

Писане by Гост Пон Окт 28, 2013 7:05 am

maleeeeeeee emi to tuk ako ima zabrani togava PITAM AZ S KAKVO SME PO RAZLI4NI OT DRUGITE FORGONI ????

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Окт 28, 2013 7:12 am

A s 2 cherti написа:eba li q
za jalost - ne
vupreki 4e v tozi period imah aktiven polov jivot - pone vednuj na vseki 12 meseca ebah, da, znam, 4e e na 4esto
samo tuk poslednite godini zapo4nah da pravq seks po na rqdko

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Окт 28, 2013 2:32 pm

fen_na_advocat написа:CHEST, RESPEK, GUZ I SLAVA!
6te ni pokane6 li na svatbata?
Nameriqh q Very Happy

no nqma da se ojenq za neq, ne q odobrih neshto Very Happy

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Окт 28, 2013 4:12 pm

hahah 6to taka?
na tumno i na gradus po dobre be6e a? Very Happy

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Окт 28, 2013 4:51 pm

eh toq alkohol kvi drami moje da porajda a D:

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 07, 2013 2:34 pm

mnogo ma kefi nqkoi pat kat sa setq za nqkoq slu4ka i kato ne moga da se sdyrja i izbuhna v smqh i horata okolo men sa 4udqt ko stava Laughing cheers xaxa

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 07, 2013 2:51 pm

az imam mnogo slochki ama sq kato me pitash ne se seshtam za nishto...

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 07, 2013 3:37 pm

az sega nqma da razkazvam

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 07, 2013 4:05 pm

4akame nqkoi da razkaje slu4ka sq aideee

Гост
Гост

Писане by Гост Чет Ное 07, 2013 9:14 pm

da vi razpravqm kakvo stana predi malko
pribiram se i 2 praseta pred vratata mi i po4vat da me pitat nqkvi gluposti, dali sum 4uval karanici, vikove pri susedite. vikam - ne
to kakvo se okazva, sigurno suseda mi pak se e nadrusal i se e karal s baba si.

edin put pak taka se karaha, 4ak babata zvunq na edin policai ot vhoda, oniq sleze po4na da bluska po vratata im i da vika na suseda: nali si golqm muj izlizai da se razberem
oba4e sused4eto opasen 6anadjiq i vinagi hodi s noj. pregotvqh se za rabota togava i taka li ina4e trqbva6e da izlqza, hem da im popre4a da ne napravqt nqkoq belq. vsi4ko gore dolu mina dobre, malko se bqha pozdurpali, no ni6to osobeno

suseda kato cqlo gotin pi4, ama nqkoi ne6ta prosto ne mu ponqsqt

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Ное 08, 2013 12:17 am

ti si noviq spider man be

predotvarqva6 smurt bravo

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Ное 08, 2013 3:44 pm

AZ SUM SPIDERMAN

Гост
Гост

Писане by Гост Съб Юни 06, 2015 8:42 am

.

Последната промяна е направена от ФЕН на Вто Май 12, 2020 9:44 am; мнението е било променяно общо 1 път

Гост
Гост

Писане by gostenin Пет Юли 10, 2015 7:36 am

up za slu4kite i ku4kite i smu4kite

gostenin
Гост

Писане by Гост Съб Юли 11, 2015 6:23 pm

bitches and bottles

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите