tema za kogato si sanuval
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
tema za kogato si sanuval
zdraveite meitove
kogato sum sravnitelno umoren i kato spq sanuvam
inak ne
haide da si razkazvame suni6ta
az dosta freaky suni6ta sum imal no 6te razkazvam samo to dnes na tatak kvoto ima
taq no6t sanuvah 4e akam v kenefa puskam vodata i toi se zadrustva i preliva i mi obliva guza s voda i laina - gadna ralta
sega kato akah bqh pritesnen ama nqma6e problemi
kogato sum sravnitelno umoren i kato spq sanuvam
inak ne
haide da si razkazvame suni6ta
az dosta freaky suni6ta sum imal no 6te razkazvam samo to dnes na tatak kvoto ima
taq no6t sanuvah 4e akam v kenefa puskam vodata i toi se zadrustva i preliva i mi obliva guza s voda i laina - gadna ralta
sega kato akah bqh pritesnen ama nqma6e problemi
Гост- Гост
Re: tema za kogato si sanuval
toz devailo be
az v pove4eto slu4ai zabravqm kakvo sum sanuval
ako ima ne6to interesno 6te spodelqm
az v pove4eto slu4ai zabravqm kakvo sum sanuval
ako ima ne6to interesno 6te spodelqm
Гост- Гост
aide 6te razkaja posledniq si sun, za koito se se6tam
sanuvah 4e 6te pravq seks s edna kolejka
subli4am q i opaa iznenada, ne si e izbrusnala krakata, ama si vikam kur izbira4 ne e eba4 i si produljih kakto si mu e redat
na drugiqt den stavam i vijdam na tova momi4e vuv feisbuka i postanala taq kartinka:
i si vikam bahti suvpadenieto
sanuvah 4e 6te pravq seks s edna kolejka
subli4am q i opaa iznenada, ne si e izbrusnala krakata, ama si vikam kur izbira4 ne e eba4 i si produljih kakto si mu e redat
na drugiqt den stavam i vijdam na tova momi4e vuv feisbuka i postanala taq kartinka:
i si vikam bahti suvpadenieto
Гост- Гост
hahaha mnoo dobro
az da vi kaja kato bqh na brigada v amerika 2011-ta i o6te purvata ve4er izlizahme s edin kitaec s 9 amerikanki gotini ama poneje mi be6e ba6 v na4aloto i nqma pari, telefon, orientiaciq i ni6to i si trugnah rano rano bez da seal-na the deal..i mi be6e mn tupo i kato si legnah gi sanuvah tiq i jizznah in my pants.. AKA edisntveniq mi mokar sun v jivota mi
vie ima li li ste mokri suni6ta?
az da vi kaja kato bqh na brigada v amerika 2011-ta i o6te purvata ve4er izlizahme s edin kitaec s 9 amerikanki gotini ama poneje mi be6e ba6 v na4aloto i nqma pari, telefon, orientiaciq i ni6to i si trugnah rano rano bez da seal-na the deal..i mi be6e mn tupo i kato si legnah gi sanuvah tiq i jizznah in my pants.. AKA edisntveniq mi mokar sun v jivota mi
vie ima li li ste mokri suni6ta?
Гост- Гост
pffff v 6-7-8 klas mi be6e pisnalo da sa budq celiq u sperma, za tva go to4eh po cql den
Гост- Гост
wsqka sutrin sum sus sutreshna erekciq. kakwo spored was sunuwam
tochno taka, sasha grej, nadi ot dijp doun i wiki ot mastilo
tochno taka, sasha grej, nadi ot dijp doun i wiki ot mastilo
az edin put sanuvah 4e s moq klas ot osnovnoto o6te sme v nqkva podvodnica i se izrejdame da pliu6tim edna tam ot klasa interesno interesno
Гост- Гост
az sum nqmal mnogo mokri suni6ta
oba4e kato sanuvam 4e pravq seks i svur6vam za okolo 20-30 sec, t.e. dvoino pove4e vreme ot realnostta
dori onaq ve4er pak sanuvah ne6to podobno no ne moga da si spomnq samiqt sun, samo si spomnqm 4e mi be6e mnogo hubavo i kato se
sabudih bqh po korem i s ruka v ga6tite
oba4e kato sanuvam 4e pravq seks i svur6vam za okolo 20-30 sec, t.e. dvoino pove4e vreme ot realnostta
dori onaq ve4er pak sanuvah ne6to podobno no ne moga da si spomnq samiqt sun, samo si spomnqm 4e mi be6e mnogo hubavo i kato se
sabudih bqh po korem i s ruka v ga6tite
Гост- Гост
ehee 20-30 sekundi...ma6inka
az taq no6t mai ne sanuvah ni6to dai ba
az taq no6t mai ne sanuvah ni6to dai ba
Гост- Гост
ba sanuvah nqkvi mn stranni i qki ne6ta taq no6t ama me sabudiha zaranta rano rano i zabraih si4ko..daiba
Гост- Гост
sanuvah 3-4 suni6ta sno6ti
samo ediniqt pomnq. nqkakva vampirka me napadna, zahapa me za rukata i zapo4a da smu4e kruv. az i kazah, 4e imam spin, onaq se qdosa i zapo4va o6te po silno da mi smu4e ot venata, sled tova se sabudih upla6en...... stanah, izpikah se i si legnah.
samo ediniqt pomnq. nqkakva vampirka me napadna, zahapa me za rukata i zapo4a da smu4e kruv. az i kazah, 4e imam spin, onaq se qdosa i zapo4va o6te po silno da mi smu4e ot venata, sled tova se sabudih upla6en...... stanah, izpikah se i si legnah.
Гост- Гост
pogledna li rakata si dali nqma sledi ot ohapvame??
az taq no6t sanuvah ne6to ama zabraih
az taq no6t sanuvah ne6to ama zabraih
Гост- Гост
az sanuvah 4e nqkva ogromna p4ela koqto si meni cvetovete i nqma krila me jili paralizira i izqjda posle
Гост- Гост
ako dove4era sanuvam ne6to i ako go pomnq i ako ne go zabravq 6te pi6a v tazi tema
Гост- Гост
sanuvah mnogo suni6ta
ili po skoro edin golqm
spomnqm si edna kolejka, ni6to ne pravehme
spomnqm si i 4e 6tqh da si vikam prostitutka ama dokato se nakanq se sabudih
ili po skoro edin golqm
spomnqm si edna kolejka, ni6to ne pravehme
spomnqm si i 4e 6tqh da si vikam prostitutka ama dokato se nakanq se sabudih
Гост- Гост
az prez no6ta ne pomnq ko sanuvah mai nqkvi jedaiski ne6ta
a kato dremnah predi malko sanuvah 4e sum na nqkuv bulevard na lokalnoto platno i s gsm-a 4ertaq zelen kvadrat v vuzdoha kato checkpoint i minava nqkva kola s 4 pi4ki i po4vat da mi govorqt ne6to a az nqmam glas po nqkvap ri4ina
i se mu4im ne6to tq ednata nai qkata vadi nqkvo oputvane za windows vista
i tva be6e D:
a kato dremnah predi malko sanuvah 4e sum na nqkuv bulevard na lokalnoto platno i s gsm-a 4ertaq zelen kvadrat v vuzdoha kato checkpoint i minava nqkva kola s 4 pi4ki i po4vat da mi govorqt ne6to a az nqmam glas po nqkvap ri4ina
i se mu4im ne6to tq ednata nai qkata vadi nqkvo oputvane za windows vista
i tva be6e D:
Гост- Гост
az ei sq gledah film ama mi se dospa i vikam 4ai sq nqma da spq 6e si zatvorq o4ite za malko i dum ot 12 do 01:30 pospah i sanuvah 4e nqkvi boeve stavat na stadiona(nali hodih na ma4 i me darja emociqta qvno)
Гост- Гост
pove4e sanuvam prez denq i togava ima po golqm 6ans da zapomnq kakvo sum sanuval
Гост- Гост
po4ti absoliutno nikoga ne spa prez denq, 6tot tva za men e 4ista zaguba na vreme
inak naposledak po4nah da sanuvam razni tapotii i da se budq noshtem da piq voda i da pikaq i ne se naspivam dobre mamka mu
inak naposledak po4nah da sanuvam razni tapotii i da se budq noshtem da piq voda i da pikaq i ne se naspivam dobre mamka mu
Гост- Гост
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» Tema za kogato ti se spi
» Tema za kogato ti e STUDENO
» Tema za kogato te MARZI
» tema na tema lqtnata vakanciq
» Tema za kogato si bolen
» Tema za kogato ti e STUDENO
» Tema za kogato te MARZI
» tema na tema lqtnata vakanciq
» Tema za kogato si bolen