Tema za kogato ti e STUDENO
2 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 5 от 5
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tema za kogato ti e STUDENO
to i na men tva she mi e za taq godina sigurno, ama se ponakefih malko v4era, vartqh 30-40 km, izgorih 30-40lv benzin
Гост- Гост
a pyk neska sa ma snimali i ot Nova tv i me davaha po talavizora
http://play.novatv.bg/program/novinitenanovaobednaemisiya
civica na 1:23
http://play.novatv.bg/program/novinitenanovaobednaemisiya
civica na 1:23
Гост- Гост
moq film e gotov i sq go pratih na konkursa i tiq dni trq go ka4at i 6e vi go pokazvam da kazvate mnenie
Гост- Гост
ami ako spe4elq ot bulgarskiq krug na konkursa otiam do angliq na bezplatna ekrkurziika n shit a ako spe4elq svetovno nz kvo 6e stane
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/data-encoded/diss/2014/diss2014-000913.mp4
eto go i filma dokato ne go ka4at i na youtube s nqkuv pedalski ling go davam D:
kajete kvo ne vi haresva kvo vi haresva da si vzema pouki za sledva6ttiq put
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/data-encoded/diss/2014/diss2014-000913.mp4
eto go i filma dokato ne go ka4at i na youtube s nqkuv pedalski ling go davam D:
kajete kvo ne vi haresva kvo vi haresva da si vzema pouki za sledva6ttiq put
Гост- Гост
men me nqma v filma de az snimam..inak da qko e ama kaji si be to...sq za konkursa nqkvi kritici 6e gledat ama nqkoi den ako stana rejisior istinski i trq za horata da go praq det ne razbirat ne za pedalite kritici.. ta kaji si ako ne6to ne ti aresva..dori ne da te drazni am da ne stoi na mqsto da ne minava plavno ala bala
Гост- Гост
studeno studeno, jega jega skoro seki uikend sym na plaja moi4eta
Гост- Гост
skoro i az she pchna yikendite na belomore.. chernot az godina maj nqma da go vidq za sajalenie... s magitrala bez magostrala patq pak si e dvesta lea...
Гост- Гост
ko stana w edin moment omrehme ot stot.. ba majka mu... kliuncite nessam si slojil oshte.. kiumiuro oshe nessam prebral...
Гост- Гост
deeba pribirah se do turnovo da slagam zimni gumi az v petak ama ve4erta se pribrah nali
subota sutrinta staam v 10 i 30 i snqg do kolene
s letni gumi sum
na vurha na turnovo
parzalki na dolu posle trq6e da hodq ponagorni6te za gumajiqta i buksuvane qko i tukmo da nabera inerciq da se pridvija i nqkvi lainari s bmw-ta zakusvaha postoqnno pred men i mi ubivaha inerciqta i aide pak i aide pak i nakraq stignah i sq s zimni gumi v sofiq i to nqkva esen nqma i pomen ot snegovete
WT
F
WTF
subota sutrinta staam v 10 i 30 i snqg do kolene
s letni gumi sum
na vurha na turnovo
parzalki na dolu posle trq6e da hodq ponagorni6te za gumajiqta i buksuvane qko i tukmo da nabera inerciq da se pridvija i nqkvi lainari s bmw-ta zakusvaha postoqnno pred men i mi ubivaha inerciqta i aide pak i aide pak i nakraq stignah i sq s zimni gumi v sofiq i to nqkva esen nqma i pomen ot snegovete
WT
F
WTF
Гост- Гост
assi gi smenih gomite otdawna.. smenih i mazloto, smenih i chistachkata... ko smenih drygo neam...
Гост- Гост
az pak ne sam gi smenil o6te 6toto izdivqh i mi zeha knijkata
Гост- Гост
oleee i na mene mi q zema vednaj ama za polovin chas samo... ama si se voda che mi e zimana knijkata de.. mn e tapo shtot sq ponqkoga mi pishat mnogo golemi globi i sa v gotovnost pak da mi q zemat... inache tochki nikoga nesa mi zimali..
Гост- Гост
vliuben ko si prail e ko si divql i za kolko sa ti q zeli knijata? thug life beibe i men sa mi q zemali za 2 meseca zarad 2 previ6qvaniq v ramkite na 4 dena
Гост- Гост
abe neznam ama si e dosta skapo da se otoplqwash na dohalka.. kakwato i da e dohalkata... mnogo galtat, dohalkite...
Гост- Гост
az sam mnogo dovolen ot dohalkite i specialno ot tazi, koqto sam q platil 10lv i si ima regulator- vkliu4va izkliu4va sama
tai q ostaqm kat e studeno ob6to vzeto po cql den bi4i i ne sam pla6tal po golemi smetki ot 60-70lv
tai q ostaqm kat e studeno ob6to vzeto po cql den bi4i i ne sam pla6tal po golemi smetki ot 60-70lv
Гост- Гост
┳┻|
┻┳|
┳┻|
┻┳|
┳┻|
┻┳|
┳┻|
┻┳|
┳┻|
┻┳|
┳┻|
┳┻|
┻┳|
┳┻|
┻┳|
┳┻|
┻┳|
┳┻|
┻┳|
┳┻|
┻┳|
┳┻| _
┻┳| •.•) pssst... ur an litel bich
┳┻|⊂ノ
┻┳|
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Вто Май 12, 2020 7:31 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
ami slu6kam si az i vnimavam nale? Ei tukmo bqh zabravil vsi4ko i si bqh v zonata na komfort i pak si se zadeistval. Postigna celta si spri se ve4e. Sprqh da buda bot i draznitel. Nau4ih si uroka. respek i 6pek.
a-to- Гост
Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Tema za kogato ti se spi
» Tema za kogato si bolen
» Tema za kogato si Vliuben
» Tema za kogato te MARZI
» tema za kogato ti se 4ETE
» Tema za kogato si bolen
» Tema za kogato si Vliuben
» Tema za kogato te MARZI
» tema za kogato ti se 4ETE