Tema za kogato ti e STUDENO
2 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 3 от 5
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Tema za kogato ti e STUDENO
ko sa smee6 mavliubeniq написа:fen_na_advocat написа:s ele4e
znae6 li kak topli
q kaji ti kakvo razbira6 pod ele4e
6tot v moitu getu si hodim s ele4eta
Гост- Гост
hahahahahahahahhahahahah neeeeeeeeeeee
na tova vikam az ele4e ili qmurluk
na tova vikam az ele4e ili qmurluk
Гост- Гост
az hodih na ludogoriec 4ernogorec dnes i po edno vreme hladni4ko stana
Гост- Гост
mnogo e stodeno teq dni.. palq si darwenata pechka i si kopih nowa potomna mechka...
Гост- Гост
hodih na garata da 4akam edna pratka ot turnvoo i 1 4as mruznah navun 6oto ne neznaeh koga to4no 6e doide i ad ne go iztarva i sq sum bolen
Гост- Гост
kato trugna za blg ili za sf... se iznikwa ot nekade bratched/bashta/majka/lelq/baba/vujna/snaha i tn da mi dade malko borkan malko odealo banica i tn i tn prostotii da nosa nagore mnogo mraza shoto te me gledat che sam s kola i si mislqt taka e taa za 15 min kato v petruch minawam i gi ostawam.. a to mnogo chestno nema kade da parkiram, ima zadrastwaniq dechicata im sa si izlezli nekade po kafenetata i as seda diwan chapraz da im se molq da si zemat kjopoloto ili skapanata dohalka deto makq im mi q e nabytala da im zanesa da ne j izmrazne chedoto... baaah
Гост- Гост
mene puk 6tot znaqt 4e malko izrod si padam i gi e strah da me karat takiva uslugi da vyrsha
puk horata det vozq im zemam pari, osven ako ne sa momi4eta ili prekaleno blizki
puk horata det vozq im zemam pari, osven ako ne sa momi4eta ili prekaleno blizki
Гост- Гост
moeto mislene e 4e ako nqkoi patuva s men po negovi si pri4ini go charge-vam no ako az imam rabota za 1 den i zema nqkoi za kompaniq togava ne iskam kinta. Inak ako e qka potka koqto iskam da 4okam nqma da zemam kinta logi4no e
Гост- Гост
bahah i az sum kato vlubeniq
nikoi ne me moli za usligi ili ako vse pak trqbvam na nqkoi nikoga ne povdiga vuprosa pruv, a 4aka na men da mi e kef, nz za6to oba4e e taka
az nikoi ne vozq, za6toto kakto ve4e predpolagam se razbra, nqmam kola
nikoi ne me moli za usligi ili ako vse pak trqbvam na nqkoi nikoga ne povdiga vuprosa pruv, a 4aka na men da mi e kef, nz za6to oba4e e taka
az nikoi ne vozq, za6toto kakto ve4e predpolagam se razbra, nqmam kola
Гост- Гост
race i kraka ima6 li e po vajno smisal da moje6 da upravlqva6 avtomobil nqkoi den
Гост- Гост
emi ako be6e u varna 6tqh da ta zema da si mi dqsnata raka, da si mi shofior i da izvyrshvash dostavki
Гост- Гост
naesh kak imam nujda ot dqsna raka shofer i tn... ojasno e neska tarcha cel den se razpraam s gloposti.. ta kolata na majka mi da opraam ta i na rabotata rabotih na sichkoto otgore i do blg trebvashe da ida towa e ojasno..
Гост- Гост
e to pri mene nqma mnogo pari, ama puk kogato ima imaa............
Последната промяна е направена от vliubeniq на Пет Дек 13, 2013 2:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
az ei sq kato izgledah the hobbit2 na 4Dx cinema i nali sum s super qkata si kola parkiral i tva v 3 prez no6ta ima 5 koli v parkinga i vikam mn 6e e zabavno ako sq stane katastrofa nqkva i nqkva kovra det ne znae de se namira kara v nasre6tnoto i mi izka4a zad edna stena super na skorost i za malko da me otnese i mi maha takova izvinqva6to se i az vikam jivke ela tuka da ti opraq apandisita az... i tai bahti ovcata na svruh prazen parking mi kara v nasre6tnoto i zaviva det nqma vidimost bez da namali or somtin..kovra we i mi se vijdat xenonite dori kak svetqt
Гост- Гост
emi vluben po dobre malko pari otkolkoto po malko
tova ti li si na znimkata?
tova ti li si na znimkata?
Гост- Гост
am4i da mnogo si hubavi4uk :* prili4a6 na meni
samo deto az sum po kuso postrigan i malko po bradqsal
samo deto az sum po kuso postrigan i malko po bradqsal
Гост- Гост
e az seki pat sym razli4no,
ama sa postrigvam po4ti redovno 2ri -3ti nomer, nqkoi pyt po-rqdno kat nqma vreme ili iskam da izglejdam po inteligenten ne sa postrigvam mn kuso i sa obrasvam, 4e nqkoi pyt bradata mi e po dylga ot kosata
daje i bradata si q brysna s mashinkata za postrigvane
ama sa postrigvam po4ti redovno 2ri -3ti nomer, nqkoi pyt po-rqdno kat nqma vreme ili iskam da izglejdam po inteligenten ne sa postrigvam mn kuso i sa obrasvam, 4e nqkoi pyt bradata mi e po dylga ot kosata
daje i bradata si q brysna s mashinkata za postrigvane
Гост- Гост
az ta6acite edin put 6tqh da gi otreja i pove4e ne sum gi pipal s ma6inkata
Гост- Гост
awe hora az imam edno palto takova super biznesmensko i edno po debelo qke normalno i se 4udq baltona poneje e po dulug do kolenata po4ti ama ne tolkvoa debel
s koe 6te mi e po toplo v po studeno vreme..ne moa precenq tupoto e 4e na paltoto ne varvi da se nosi zimna 6apka marka adidas .. ne se vurje s klasata koqto imam...
s koe 6te mi e po toplo v po studeno vreme..ne moa precenq tupoto e 4e na paltoto ne varvi da se nosi zimna 6apka marka adidas .. ne se vurje s klasata koqto imam...
Гост- Гост
neam ama ako nemash shapka blizo 30% ot telesnata toplina se gybi prez glavata.. tka che imaj go towa predwid..
za zimata tri kata drehi sa dostatuchni nqma nujda da se byzish s blyzi shoto moje da se izpotish i shti stane mnogo po stydeno i diskomfortno...
za zimata tri kata drehi sa dostatuchni nqma nujda da se byzish s blyzi shoto moje da se izpotish i shti stane mnogo po stydeno i diskomfortno...
Гост- Гост
Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Tema za kogato ti se spi
» Tema za kogato si bolen
» Tema za kogato si Vliuben
» Tema za kogato te MARZI
» tema za kogato ti se 4ETE
» Tema za kogato si bolen
» Tema za kogato si Vliuben
» Tema za kogato te MARZI
» tema za kogato ti se 4ETE