Добро утро! - темата на ранобудните
+3
pobyrkan359
SeLeCt_b0y
Meit Midaltan
7 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 11 от 16
Страница 11 от 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
Re: Добро утро! - темата на ранобудните
az edna simsonka karah to4no 20 sekundi i re6ih 4e ne e za mene tva
ama posledno vreme mislq da si izkaram edna knijka za motori 6oto si e ma4ovsko da moga da karam mator
ama posledno vreme mislq da si izkaram edna knijka za motori 6oto si e ma4ovsko da moga da karam mator
Гост- Гост
abe po slqk ot tva da si karam astrata s xenonite bavno iz centara s staklata do dupka i muzikata smuknata nadolu e nai qko
Гост- Гост
kakva smuknata nadolu muzika slu6a6, osven badura i select boyz?
Гост- Гост
ne tqh ne gi slu6am
imam cql disk posveten na GP oba4e
imam cql disk posveten na GP oba4e
Гост- Гост
ama gp ima i novi ne6ta be
prez edna sedmica puska pesen i akzva 4e mu e poslednata i 4e se otkazva ot rapa i priema statuta jiva legenda
ama posle pak puska pesni v kravta mu e prosto
prez edna sedmica puska pesen i akzva 4e mu e poslednata i 4e se otkazva ot rapa i priema statuta jiva legenda
ama posle pak puska pesni v kravta mu e prosto
Гост- Гост
da de
ama az imam predvid 4e e vreme da go ostavi6 toq 4i4ak
i da zapo4ne6 da slu6a6 novite mom4eta - 17 godi6nite - karata, badura, select boyz, moni g i kompaniq i o6te znaini i ne znaini zvezdi
ama az imam predvid 4e e vreme da go ostavi6 toq 4i4ak
i da zapo4ne6 da slu6a6 novite mom4eta - 17 godi6nite - karata, badura, select boyz, moni g i kompaniq i o6te znaini i ne znaini zvezdi
Гост- Гост
nqma kak da spe4eli6 sled kato ne si slu6al selektiranita: golfa karam si nalqvo posle djitkam go nadqsno
Гост- Гост
mislq 4e sum go slu6al
inak dnes si navih alarmata da stana rano
v 13:00
inak dnes si navih alarmata da stana rano
v 13:00
Гост- Гост
az dnes se sabudih v 13:00 kato po princip ama si vikam marzeliva nedelq dnes 6te leja dokato ne mi pisne ot tova leglo i lejah do 15:30 i dremah qko i 4ak se shvanah i togava stanah moje bi dnes mi e nai bodriqt den ot sqkoga
Гост- Гост
se tam i kato subota nedelq i srqda mi e 6toto sum bezraboten qko
Гост- Гост
da e basi typotoyoshi написа:mrazim ponedelnicite...
sabujdam sa takos i nqkvo edvam sa sabujdam 6tot mnogo mi sa spe6i , ama se pak stanah. oblqkah si novite drehi i trygvam da praq razni gotini raboti
mqtam sa v hondata tzzzzz ryn ryn, palq i trygvam, spiram za kafe i si palq cigarka, pu6tam radioto da slu6am blondinkite po freja i tam bumti TRRR TRankila, basi typata pesen, vednaga smenqm stanciqta i pak Trrranqila bahti ujasa vikam i smenqm pak, sledvashtata puk bate milko kalaidjiev i pee KRA4МА E DUSHATA MI
Гост- Гост
Dobro utro meitove!
sno6ti praskah malko rakii i zaspah rano, ta zeh 4e se sabudih v 5 i nemojah da zaspa posle
dosta sym ranobuden neska i hi4 ne mi e dobre
sno6ti praskah malko rakii i zaspah rano, ta zeh 4e se sabudih v 5 i nemojah da zaspa posle
dosta sym ranobuden neska i hi4 ne mi e dobre
Гост- Гост
neska e sabota i se otrabotwa. po princip nikoga ne hoda na ychilishte v sabota, ne hoda na parwia ocheben den ne hoda da chista
ama dneska sam na liniq
eto ne e chak tolkoz trydno da si naryshawash principite ko tolkoz..
ama dneska sam na liniq
eto ne e chak tolkoz trydno da si naryshawash principite ko tolkoz..
Гост- Гост
sabota, nedelq, nqmam li ko da praq visq v ofisa, sledovatelno foruma
puk po princip imam li neshto drugo da praq i prez rabotni dni si otsastvam i hodq kadet mi padne
puk po princip imam li neshto drugo da praq i prez rabotni dni si otsastvam i hodq kadet mi padne
Гост- Гост
Dobro utro!
da va pitam kakwo praite kogato si kupuvate tehnika
koi magazin predpo4itate tehnomarket, tehnopolis, ...ili koi drugi
dali da iz4akam za koledni promocii
ako znaete nqkoi promociq kazvaite
da va pitam kakwo praite kogato si kupuvate tehnika
koi magazin predpo4itate tehnomarket, tehnopolis, ...ili koi drugi
dali da iz4akam za koledni promocii
ako znaete nqkoi promociq kazvaite
Гост- Гост
ami pyrvo peralnq
ponatataka hladilnik, furna i dr. el uredi za vgrajdane
boiler kupih eldom, napravo ot firmeniq magazin
proletta s baba kopuvahme talavizor 4e bqh ocelil nqkav happy hour u tehnomarketa, dobre doide
ponatataka hladilnik, furna i dr. el uredi za vgrajdane
boiler kupih eldom, napravo ot firmeniq magazin
proletta s baba kopuvahme talavizor 4e bqh ocelil nqkav happy hour u tehnomarketa, dobre doide
Гост- Гост
emi assi kopih peralnq i hladilnik ot tehnomarket, a fornata i kotlonite ot tehnomiks edin sajt maj i sadomijalnqta ot tam i trite za vgrajdane.. peralnqta i sadomiqlnqta mi sa bocsh inache zalojih na teh..
za hladilnika si spomnqm toj e ariston i firmata det uj im e dostavchik oficialen za Bg mi dade po-visoka cena ot technomarket.. inache sichko si go porachah po internet mnogo ydobno dostavka do vrata nema kwo da se zanimawash.. wlizash v sajta i izbirash... bojlera neam ot kade sam go kypil maj ot tehnopolis nego.. ama i nego si go porachah po internet... hybav tv oshte nessam si kupil.. sq sam s edin 19 inch i samo mi se podigrawat.. ama sled nekoj mesec she my dojde vremeto i na nego inache ot metro go kypih za 178lv.s dds... posle she go bapna y spalnqta kwo... sypel e za tam led tv DSM huhu
inache dokolkoto chyh samo s tes emag vnimavaj che te sa romanski i moje s garanciqta da imash problem..
az inache ot tehno market, tehnopolis i tos saj tehnomiks sam pazaryval sichkite si neshta i za sq da chykna na drvo nqam problem.. klimatika si go kypuh tuka ot firma det samo s klimatici rabotqt.. daykin si go zeh nego i prahosmukachkata maj e ot tehnomarket ili tehnopolis.. samo ot zora nessam si kupoval nishto..
za hladilnika si spomnqm toj e ariston i firmata det uj im e dostavchik oficialen za Bg mi dade po-visoka cena ot technomarket.. inache sichko si go porachah po internet mnogo ydobno dostavka do vrata nema kwo da se zanimawash.. wlizash v sajta i izbirash... bojlera neam ot kade sam go kypil maj ot tehnopolis nego.. ama i nego si go porachah po internet... hybav tv oshte nessam si kupil.. sq sam s edin 19 inch i samo mi se podigrawat.. ama sled nekoj mesec she my dojde vremeto i na nego inache ot metro go kypih za 178lv.s dds... posle she go bapna y spalnqta kwo... sypel e za tam led tv DSM huhu
inache dokolkoto chyh samo s tes emag vnimavaj che te sa romanski i moje s garanciqta da imash problem..
az inache ot tehno market, tehnopolis i tos saj tehnomiks sam pazaryval sichkite si neshta i za sq da chykna na drvo nqam problem.. klimatika si go kypuh tuka ot firma det samo s klimatici rabotqt.. daykin si go zeh nego i prahosmukachkata maj e ot tehnomarket ili tehnopolis.. samo ot zora nessam si kupoval nishto..
Гост- Гост
Страница 11 от 16 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 11 от 16
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите