noviqt 359
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Добро утро! - темата на ранобудните

+3
pobyrkan359
SeLeCt_b0y
Meit Midaltan
7 posters

Страница 12 от 16 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

Go down

Добро утро! - темата на ранобудните  - Page 12 Empty Re: Добро утро! - темата на ранобудните

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 1:41 pm

az pyk 6tot malko indianec si padam i prez jivota si ni6to ne sym kopuval po internet  Very Happy

apyk ako znaesh kak si kupih laptopa, kat mi izgorq stariq Very Happy ..na4i sabudih sa sutrenta i trygnah ot magazin na magazin, pyrvo v carfura mi kazaha, ama tam bqha skupi, posle hodih u tehnomarketa ama ne be6e otvoreno i ot tam v tehnopolisa(po rano otvarqha) i otidah do 6tandovete i tyrsq Asus i kazah daite mi toq nai-evtiniq asus i onq po4va da mi obqsnqva harakteristikite i az mu vikam abe kupuvam go ko mi obqsnqvas sq i taka  Very Happy

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Добро утро! - темата на ранобудните  - Page 12 Empty Re: Добро утро! - темата на ранобудните

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 2:02 pm

tehnopolisa dokolkoto znam malko po naduvat cenite ot tehnomarketa tai 4e tehnomarketa e po doble. a tova qvlenie emag.bg mi sestruva nqkva pederastiq nz .. uj otstupki ama predvaritelno cenite sa mn naduti i sled tiq otstupki pak su6tite ceni kato drugite magazini..ama tupiq 4ovek kato vidi -20% i aide zema vednaga bez da pomisli Very Happy

inak proletta happy hour weekenda na tehnomarketa e nai dobroto ne6to Very Happy

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 2:07 pm

just as i was saying

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 2:12 pm

ama 6toto kato napisah u internet tehnopolis vs tehnomarket i popadnah na temi v koito isipaha baq pomiq po adres na vtorite
ama sq kat sa porovi4kah iz saitovete im i kato sravnqvam mai naistina sa po-dobriq izbor

a men powe4e me valnuva da barna nqkoiq promociq, zatva pisah ako se 4ue neshto 6tot nqam vreme sq da obikalqm non stop ot magazin na magazin, nale trqa da stoq u foruma se pak

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 2:14 pm

dosta golqma razlika vuh...

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 2:16 pm

emi za tfa po internet otfarash glasish si go po cena
posle ti go nosat do wratata naprawo ti samo chakash s tajfata da pribirash...

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 2:19 pm

vij tazi razlika sq

SAMSUNG RB31FDRNDSA/EF 999lv - tehnopolis

SAMSUNG RB-31FWRNDSA + bonus prahosmuka4ka za po-malko pari 939.00lv tehnomarket Very Happy

teq stoki si4kite sa primerni, no mi pomognaha da si otgovorq ai otkade 6te pazaruvkam

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 2:20 pm

yoshi написа:emi za tfa po internet otfarash glasish si go po cena
posle ti go nosat do wratata naprawo ti samo chakash s tajfata da pribirash...

ama to drugo si e da vidish ko zemash, 6tot 4etah 4e na nqkoi im slagat u kashona mostra i ako e po internet de she znam ko she mi izpratqt

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 2:22 pm

a pyk sq moq 4ovek det sa zanimava po tokovete mi prepory4va nqkva obiknovena peralnq

- LG: bqla, 5kg, 1000 oborota, klas A++ za 500lv ot ZORA, moje neq da zema 6tot po drugite verigi ne namiram takava

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 2:31 pm

emi az mnogo mraza mostra da mi dawat... i v zora tyka v p4 nema i za tfa ot sandanski i nekf smazan magazin zora.. si sichko napravo ot shtanda zimash... predi tebe mangala si maje sopola na drajkata i toq idwa posle i go slaga v kashona i vika na chisto nowo!? a tes neshta det si gi zeh.. sichko si beshe dowolno opakowano s dosta dokumenti edin shkaf garancii imam... vupreki che te si imat opakowachni mashini det si ti prae profesionalna opakofka.. be nikfo ne e...

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Дек 16, 2013 7:13 pm

tiq mostri s mangalski sopol samo na 4eren petak za 50% otstupka bih gi zel Very Happy

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 17, 2013 6:27 am

08,27 dali e rano aaaaa yyjaas

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 17, 2013 11:58 am

e az po rano stavam 08,27 ve4e si bqh naprail 4ikiika i sa kypeh

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 17, 2013 1:44 pm

ooo buurz

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 17, 2013 1:44 pm

az predi 1 4as stanah

poslednite sedmici da ne kaja meseci totalno sum so preebal rejima...lqgam kum 4-5-6 i staam kum 2-3-4 Very Happy

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 17, 2013 2:40 pm

ba i az karah ena zima taka... bel den ne beh videl haha

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 17, 2013 3:29 pm

az eno vreme kat igraeh v pokerstarsa bqh naprail 36h igra bez po4ti da spa i ot togas mai seriozno ne sym sqdal da igraq

togava bqh s averite o6te studenti i ediniq stanal 7 bez neshto da sa opraq za rabota i kat ma vidq u hola pred kompa i mi vika- ave lud koga stana tolkos rano da igraesh, puk az ne bqh si lqgal haha i togas sa zasramih i si legnah, ama ne me svyrta6e i stanah pak da igraq i taka cql den, ama typo e
ne e opravdano osven, ako ne si da porkash, disko misko i da si s gajeta

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Дек 17, 2013 3:41 pm

hah e ako izkarva6 kinta ot pokera pak e opravdano kvo

ili ako ba4ka6 ne6to drugo..az nai mnogo se koncetrirvam prez no6ta da si ba4kam proektite

ina4e mi se e slu4valo i az da ne spq i da mi vikat mn rano si stanal tva onova i az vikam da we meit ot sun spomen nqma Very Happy

slu4valo mi se i az da zavarvam sakvartirantite bez da spqt a az rano za lekcii ili ne6to i mi stava6e leko sme6no... ;D abe yolo i tva e

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Дек 20, 2013 11:41 am

sa grada imij na mlad merinjey

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Яну 03, 2014 7:16 am

dobro utro ve

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Яну 03, 2014 11:36 am

dobro da e az sq stavam

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Яну 03, 2014 11:39 am

az v 4 a.m. 6tot bqh mn piqan i stavah da piq voda i posle nemojah da zaspa i sq sam kat razmazano laeno

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Яну 03, 2014 4:24 pm

e 6to si pisal 4ak 5 4asa po kusno sled stavaneto si..:d

az edna skoro6tna no6 mn piqn se pribiram piq litri s voda ma ne mi se spi i vikam 4ai pocukam fifa malko na koqto sum mn agresiven ako padam
i padam 1-2 ma4a i vikam ok kat sum pil ne me e qd tolkoz
i na 3-tata zaguba direktno joistika v stenata i na treski stana Very Happy

granicata e rqzka ko da igraq

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Яну 15, 2014 7:34 am

dobro utro

sqko utro posre6tam s edno dalgo 4isto kafe i bqlo boro, na gladno i napravo mi sa povdiga posle ko da praish

Гост
Гост

Писане by Гост Сря Яну 15, 2014 1:43 pm

az nai hubavo zapo4vam denq si ako si napravq neveroqten omlette du fromage ama 4esto me marzi osobenno sq kato e -10 po celzii v kuhnqta :d

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Яну 20, 2014 7:42 am

dobro utro be ranobudni

Гост
Гост

Писане by Гост Пон Яну 20, 2014 9:23 am

ei iaz rano sum stanal edin put - predi 1 4as i polovina dori Very Happy dobro da ae

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Яну 21, 2014 7:39 am

s.p.i. m.i. s.a.

Гост
Гост

Писане by Гост Вто Яну 21, 2014 8:15 am

e az sam svejarka... snosti si legnah rano sled top gear...

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 12 от 16 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите