PostSoc theme
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
kolko davki mojesh da si kopish sas sto leva prez 1996?
PostSoc theme
sestate li se kak ima temi sa soca, za predi soca i tn. emi taz tema e za vremeto ot 89 nassa, vremeto v koeto kakto se kazwa porasnahme...
naprimer za horata rasli po tfa vreme ychilshteto "Olimipijski nadejni" ima porazlichno znachenie..
a pomnite li kak za pet dena leva se obezceni 50 pati i ponedelnik s pet leva na ychilishte za zakysha, posle s deset i v petak veche s 50-10 i posle na sledvashtataa sedmica pak tka i kam kraq s 200lv. i kak zaplatite beha po 300 lv a hlqba beshe 200 pomnite li?
naprimer za horata rasli po tfa vreme ychilshteto "Olimipijski nadejni" ima porazlichno znachenie..
a pomnite li kak za pet dena leva se obezceni 50 pati i ponedelnik s pet leva na ychilishte za zakysha, posle s deset i v petak veche s 50-10 i posle na sledvashtataa sedmica pak tka i kam kraq s 200lv. i kak zaplatite beha po 300 lv a hlqba beshe 200 pomnite li?
Гост- Гост
Re: PostSoc theme
kolko sam spal v takav.. polovinata mi detstvo mina imam chyvstvoto po carigradsko...
a v tfa kino sam gledal excalibur:
to sega e billa, kakto kinoto v blg i kinoto v petrich, mnoo straano masonite ni narezaha kinata za skrap i posle gi napraviha magazini da ni piqt krafta i da ni trovqt sas reptilski prodykti za promivane na geni...
Гост- Гост
i pred ndk-a v kojto i hrast da vlezish imashe zaredeni chashka s woda i razni drygi zapalki tam det sam im nyjni da se rowat hercite...
Гост- Гост
parwiq mi mobile fone
beshe mn qk imashe sfetodiod, tri reda led podsvetka 7 melodii ot koito onaq tananananaa nana anaaa nana naaa tananananannaaanaaaa (Edvard Grieg - March of the dwarfs) antenka golqma bateriq.. e nqmashe vibraciq i igri i syobshteniq...
beshe mn qk imashe sfetodiod, tri reda led podsvetka 7 melodii ot koito onaq tananananaa nana anaaa nana naaa tananananannaaanaaaa (Edvard Grieg - March of the dwarfs) antenka golqma bateriq.. e nqmashe vibraciq i igri i syobshteniq...
Последната промяна е направена от yoshi на Пет Окт 30, 2015 1:20 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
kykyryky vafla chydna pulna s techen marmalat!
Последната промяна е направена от yoshi на Нед Ное 22, 2015 2:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
imah sashtata fila samo che falshiva. izdarja nqkade okolo 50 metra . po patq ot nas kam daskalo slqzoh ot edin bordiur i podmetkata i se razcepi na 2 . i taka otidoh na u4ilishte i stapvah na 4orapa cql den
aa i taz el. igra nu pagadi deto valka sabira qicata i neq q imah. i nintendo imah ama ne gay boy ami ot teq s golemite disketi ... tam patkite deto se strelqshe znaesh gi
abe golqma mizeriq i selqniq beshe 90te ama za mene sa si nai qkite godini .. kak mi lipsvat da ewa
aa i taz el. igra nu pagadi deto valka sabira qicata i neq q imah. i nintendo imah ama ne gay boy ami ot teq s golemite disketi ... tam patkite deto se strelqshe znaesh gi
abe golqma mizeriq i selqniq beshe 90te ama za mene sa si nai qkite godini .. kak mi lipsvat da ewa
cickitenazlati- BASED MAJT
- Брой мнения : 1109
mejtski tochki : 1668
ne
nie tuka garmqhme s karbid. neshto ei takova samo che s kutiiki ot bira http://vbox7.com/play:109c81e1d5
beshe mi strashno i povecheto pati samo sam gledal
nie tuka garmqhme s karbid. neshto ei takova samo che s kutiiki ot bira http://vbox7.com/play:109c81e1d5
beshe mi strashno i povecheto pati samo sam gledal
da i pri zavarqne go izpolzvaha ama ne razbiram nishto
a samiq karbid mai go pravihme ot negasena var ama kak tochno stavashe 4alama ne moga da se setq ve4e
az bqh poveche fen na dimkite ot amonieva silitra. puskash edna golqma zatvarqsh vratata na vhoda i si4ko stava vatre na laina babite kreshtqt i taka .. beshe mn zabavno
a samiq karbid mai go pravihme ot negasena var ama kak tochno stavashe 4alama ne moga da se setq ve4e
az bqh poveche fen na dimkite ot amonieva silitra. puskash edna golqma zatvarqsh vratata na vhoda i si4ko stava vatre na laina babite kreshtqt i taka .. beshe mn zabavno
aham i samoto sgavane imashe nqkakav trik shtoto ako prosto taka go naviesh vestnika ili go smachkash ne dimeshe vaobshte i izgarqshe i trqbvashe mn qko da se pritegne s tel i stava zverska dimka
[img][/img][img][img:8805]http://i65.tiny[i[img][/img]mg][/img]pic.com/fyzb07.jpg[/img:8805][/img]
Гост- Гост
pomnq che kraq na 90te mutrite masovo karaha
ili
lubimiq mi merjan
ili
lubimiq mi merjan
Страница 1 от 2 • 1, 2
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit