Lipswali wi starija 359 forom
2 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Plachete li noshtem, kogato nikoj ne gleda?
cickitenazlati- BASED MAJT
- Брой мнения : 1109
mejtski tochki : 1668
Re: Lipswali wi starija 359 forom
leka mu prast
v shestak
dokato sa razberem i to mai mina
a pomnite li ot stariq triperdevet edna slychka ne pomna koj q razkaza za edin prilep
deto se provrql v roletnata shtora i posle neznam si ko stanalo i toa pich kato vidql prilepa i poshtorql i mai omrql.. ta posle razpravashe toa sashtiq za prilepa a a a?
deto se provrql v roletnata shtora i posle neznam si ko stanalo i toa pich kato vidql prilepa i poshtorql i mai omrql.. ta posle razpravashe toa sashtiq za prilepa a a a?
Гост- Гост
i edin pat deto edin dryg pitashe nakade sa varti mikrovalnovata.. pa mojta e statichna i ne se varti - sedi si na edno mqsto... i taka i nerazbrah kwi sa tea mikrovalnovi deto se vartqt v smisal sega e s vratichkata pred teb posle sas zadnata strana deto e kabela i toj toq kabel ne se li omotava bezjichna li e kak e wazmojno bezjichna pechka... mnogo vaprosi, malko otgovori...
Гост- Гост
provrq se mejdu roletnata shtora i komarnika i se uplashih che she vleze v staqta shtoto po4ti se beshe osvobodil ot natiska mejdu komarnika i shtorata i glavata mu beshe v staqta i taka .. ne beshe priqtno izjivqvane
hihi kopeuee uibimata mi istoriq ot stariq triperdewet kekekeke
Гост- Гост
abe beshe si qko 359 ama kato beshe palen s hora predi da go razvalim s trolene.demek kato bqhme 1 - 2 ma tapanara da trolim i imashe super mnogo hora koito se vrazhava na troleneto. sehtam se kato se predstavqh za hora ot crew-to na GGP i primerno puskam nqkakva provokativna tema i vlizam sled nqkolko chasa i baaaam 50 stranici s nqkakvi deto mi se podigravat kav sam neshtastnik ili me psuvat i mi obqsnqvat kolko sam tap buhahahahahah
napravooo poti4ala mi e piknqta ot smqh
to nakraq ostanahme samo nai golemite rogachi i nqmashe koi da ni se vrazva i se razvali smisala ot si4ko myhahahhah
napravooo poti4ala mi e piknqta ot smqh
to nakraq ostanahme samo nai golemite rogachi i nqmashe koi da ni se vrazva i se razvali smisala ot si4ko myhahahhah
i nqkvi baluci si puskaha sme6nite pesni i kato im dadem adekvatna kritika i se obijdaha i ni psuvaha i vikaha 4e ni6to ne razbirame i kato postignem tova koeto sa postignali te (demek sme6na pesen v triper devet) togava da si davame mnenieto
Гост- Гост
ahaaaa lubimata mi diagnosa..
"ti kato ne si zapisal nito edna pesen nedej da komentirash"
inache az pokasno otkrih 359-ta i kam kraq razbrah, che e suzdaden da dade tribuna na nekfi lapeta deto si mislqt che praat nekf rap..
ii kato cqlo mi beshe smeshno...
loshoto e che kato cqlo t. nar. troli bqhme poadekwatni ot drygite yj na fokys "tipcheta" otvoreni gazowe deto si mislqt che kato se zaqjdash s tqh si pulen selqk ot selo s karyca i carvyli zakysvash sorovi qjca ot kokoshkata deto ti e snesla pod vyzglavnicata opincite sa ti do glavata i tn. a ne realizirali se visoka sredna klasa maje s po dve vishita i nqkolko ezika.. prudliofci az wi kazah che she si otpadnat pytkite i samo serioznite she ostanim...
"ti kato ne si zapisal nito edna pesen nedej da komentirash"
inache az pokasno otkrih 359-ta i kam kraq razbrah, che e suzdaden da dade tribuna na nekfi lapeta deto si mislqt che praat nekf rap..
ii kato cqlo mi beshe smeshno...
loshoto e che kato cqlo t. nar. troli bqhme poadekwatni ot drygite yj na fokys "tipcheta" otvoreni gazowe deto si mislqt che kato se zaqjdash s tqh si pulen selqk ot selo s karyca i carvyli zakysvash sorovi qjca ot kokoshkata deto ti e snesla pod vyzglavnicata opincite sa ti do glavata i tn. a ne realizirali se visoka sredna klasa maje s po dve vishita i nqkolko ezika.. prudliofci az wi kazah che she si otpadnat pytkite i samo serioznite she ostanim...
Гост- Гост
10 godini bankane beshe ama ne uspqha da me pre4upqh i izgonqt i daje nadjivqh 359. 4uvstvam se pobeditel
profesiq neshtastnik
ej ej vijte toa podj vale spatija kak si zatri profila
profesionalen neshtastnik- Гост
sigurno sega taino nadni4a 4ete kvo se pishe i ni se podigrava
sto procenta.. tee valetata spatii sa tkiwa - se nadnichat ot nekade deeeba i posredstwenata boq deeebaa. barem da beshe vale pika... malko po aristokratichno.. pa to ko ni sa padna naj selskoto vale - spatiq...
Гост- Гост
Similar topics
» Koi ot stariq forom wi lipswa
» WTF?? 0_0 opraiha i moderniziraha stariq 359 forom
» Admine pisah ti saob6tenie v sistemniq forom
» WTF?? 0_0 opraiha i moderniziraha stariq 359 forom
» Admine pisah ti saob6tenie v sistemniq forom
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите