partynextdoor
Страница 1 от 1
partynextdoor
toq e gotin
cickitenazlati- BASED MAJT
- Брой мнения : 1109
mejtski tochki : 1668
Re: partynextdoor
dobro e..
izvarteha gi na netalantliwite rapeta... sq weche tendenciqta e da moesh da peesh ne samo da drunkash prostotii i da stawash izwesten s tqh...
izvarteha gi na netalantliwite rapeta... sq weche tendenciqta e da moesh da peesh ne samo da drunkash prostotii i da stawash izwesten s tqh...
Гост- Гост
emi dori i da ne mojesh da peesh da imash melodichen flow i da ne si s edin flow vav vsichki pesni ami daje v edna pesen da smenqsh nqkolko flowa i da imash qko delivery. prosto da mojesh da ride-nesh tiq novite beatove s nqkakva catchy melodiq i da ne zvuchi skucno monotonno . abe sichkite rapiri ot ringtone erata napravo umrqha .. cedkata precedi sichki bezdarnici. jiveem vav vtora zlatna era na rap-a seriozno
Последната промяна е направена от cickitenazlati на Съб Мар 26, 2016 12:02 pm; мнението е било променяно общо 1 път
eeee gledaj na nekoe oldskyyl unda street madafakin korawo kopile da ne go kajish towa che moe da te zastrelq v zadnata ylica ot krajniq kwartal huhu
Гост- Гост
teq balgarskite andargraundi za tolkoz godini v 359 tai i ne mojah da im razbera ideologiata. hem da mrazish teq s lancite i parite hem slushash topak i biggie koito sa absolutni baller-i gangsteri qko fashion bling bling mqtane na pari polivane na kurvi sas shampansko i ot tqh po mainstream nz da e imalo prez 90te
chakai che sa setih za bluzata mu
ai nazdrave
chakai che sa setih za bluzata mu
ai nazdrave
celiq album PND 2 e mn dobar