..........
3 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
..........
.
Последната промяна е направена от vliubeniq на Пет Апр 15, 2022 7:09 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
Гост- Гост
Re: ..........
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 9:48 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Вто Май 12, 2020 9:27 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 9:50 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 9:51 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Не обещавам, че ще го прочета.
Istinskiqt Az- BASED MAJT
- Брой мнения : 59
mejtski tochki : 128
Mnogo mi haresa. A zashto ne razkajesh i onazi istoriq w koqto prawime gangbang na jenata na Adwokat dokato toj rapira w klub bez whod w centura na Dujseldorf.
Ili onazi kudeto s Misho Londona otiwame na mach na Milol i podpalwame 3-ma rumunski ciganina na stadiona i posle sme zadurjani i se wrushtame w Bulgariq i na letishteto ni posreshtat sus hlqb i sol i orkestur ot chisti arijci, a ne romowe.
Ili onazi w koqto s Yoshkata wlizame wuw Big Bradar, purwata wecher se napiwame kato swine i orinirame po stuklata posle ni izgonqt i ni posreshtat w Nowi Han s hlqb i sol i ciganski orkestur. I producentite na predawaneto reshawat da pochnat nanowo i ne izluchwat epizoda i taka izliza sqkash s Yoshkata nikoga ne sme wlizali w Big Bradar, a istinata e che bqhme s nai-golemi shansowe za pobeda tamun nie dwamata.
Ili onazi kudeto s Buhala G si kupuwame Bentli na partiq i ne uspqhme da se razbereme koj shte go kara w chetwurtucite i se sbihme i wuw wurgala bez da iskame schupihme lqwo ogledalo na Bentlito i beshe problem shoto oshte ne bqhme subrali pari za kasko. I malko kur. A ne, naish kwo, q zaebi, ne q razkazwaj taq istoriq, che e malko izlagashta ni.
Ili onazi kudeto s Misho Londona otiwame na mach na Milol i podpalwame 3-ma rumunski ciganina na stadiona i posle sme zadurjani i se wrushtame w Bulgariq i na letishteto ni posreshtat sus hlqb i sol i orkestur ot chisti arijci, a ne romowe.
Ili onazi w koqto s Yoshkata wlizame wuw Big Bradar, purwata wecher se napiwame kato swine i orinirame po stuklata posle ni izgonqt i ni posreshtat w Nowi Han s hlqb i sol i ciganski orkestur. I producentite na predawaneto reshawat da pochnat nanowo i ne izluchwat epizoda i taka izliza sqkash s Yoshkata nikoga ne sme wlizali w Big Bradar, a istinata e che bqhme s nai-golemi shansowe za pobeda tamun nie dwamata.
Ili onazi kudeto s Buhala G si kupuwame Bentli na partiq i ne uspqhme da se razbereme koj shte go kara w chetwurtucite i se sbihme i wuw wurgala bez da iskame schupihme lqwo ogledalo na Bentlito i beshe problem shoto oshte ne bqhme subrali pari za kasko. I malko kur. A ne, naish kwo, q zaebi, ne q razkazwaj taq istoriq, che e malko izlagashta ni.
Това не знам как съм го пропуснал, ама е гига гениално, със сълзи се смях, сълзи пусках и от радост, евала дано има още материал занапред
a-to- Гост
Sega da go izkomentiram i sus istinskiq si akaunt ot doma. Evala meit, koito i da si deto si go pisal i posle si si smenql nika..evala .. neznam za6to 4ak sega go 4etoh ama mnogo priqtni spomeni..osobenno za nai dobriq mi priqtel futbolna topka. miss you pal. I nakraq razbrahte koi e BOK nali.. samo az o celqh MUHAHAHHH
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 9:51 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
mejdu drugoto stivan spilbrag se svyrza s mene i iska pravata da napravi film po istoriqta. ama mu kazah EI boklik q se mahai deeba durtiq ti nekadurnik i prodadoh pravata na UWE BOLL. ako ne go znaete go gogaliraite .. mnogo e dobar. V glavnata rolq na A s 2 cherti se 4udim mejdu shia lebiof, bradd pitt, chuck norris i samiq A s 2 cherti. V rolqta na vliubeniq mislim jorjano ili rado pra6kata. drugite o6te sa na stadii kasting.. aa za yoshi imame easy e
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 9:53 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 9:53 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
mislq 4e sa slabi aktiori za tazi rolq.. za sega sme otsqli krustio lafazanov, leonardo di caprio, elvis presley, wolverine, stoianka mutafova i keanu reeves.. keanu e edni gardi napred 6toto e bil advokat na dqvola
Гост- Гост
e to az fena na advokat samo kato kiany reevs si go pretstawqm... kato my cheta postovete i vizyaliziram keany se edno... tochno edno kam edno..
keany reeevs e edin ot purrvote aktiori koito sam gledal kato dete v nekfi debilni filmi deto smurtta gi goneshe i napraiha roboti kato tqh i edin drug deto se razviva dejstvieto prez 50te v edna gimnaziq nqkf iunosheski i razbira se johny mnemonik si beshe kyltov ama toq parvia sam go gledal kato mnogo malak predi da navarsha deset, tfa vyzmnojno lii e? predi nad 20 godini? sigorno e vazmojno...
keany reeevs e edin ot purrvote aktiori koito sam gledal kato dete v nekfi debilni filmi deto smurtta gi goneshe i napraiha roboti kato tqh i edin drug deto se razviva dejstvieto prez 50te v edna gimnaziq nqkf iunosheski i razbira se johny mnemonik si beshe kyltov ama toq parvia sam go gledal kato mnogo malak predi da navarsha deset, tfa vyzmnojno lii e? predi nad 20 godini? sigorno e vazmojno...
Последната промяна е направена от yoshi на Чет Окт 15, 2015 7:27 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 9:54 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 9:54 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
evala meit 6te 4akame
6te stane vice prezident na sveta mi se struwa
zaslujava6 go
6te stane vice prezident na sveta mi se struwa
zaslujava6 go
Гост- Гост
.
Гост- Гост
haha sa sichki se podmazwat na fena nali she stava izvesten poet, kachi reitqng... balo si e maj kata betfa mladoto pokolenje...
Гост- Гост
Страница 1 от 2 • 1, 2
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите