za6to TONI ZEN e superzvezda?
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
za6to TONI ZEN e superzvezda?
gledam v stariq triper i kade li ne na sqkade go lansirat toq
kato go 4uh za pruv put na koncerta na rick ross..i ni6to osobenno..klo6arska istoriq da vi kaja
a bil makedonskata super zvezda i na ryan lesli podgrqval i hitove s bobo tam nqkva tupnq po nqkvo mtv za balkanite det nie go nqmame lol bilo hit
e koe go prai super zvezda basi
v youtube jalka kartinka ima samo 1 video nad milion
kato go 4uh za pruv put na koncerta na rick ross..i ni6to osobenno..klo6arska istoriq da vi kaja
a bil makedonskata super zvezda i na ryan lesli podgrqval i hitove s bobo tam nqkva tupnq po nqkvo mtv za balkanite det nie go nqmame lol bilo hit
e koe go prai super zvezda basi
v youtube jalka kartinka ima samo 1 video nad milion
Гост- Гост
Re: za6to TONI ZEN e superzvezda?
ako ne be6e stariq triper nqma6e da go znam koi e toq
i vse o6te ne znam, 4estno kazano
i vse o6te ne znam, 4estno kazano
Гост- Гост
ne go znam kuv e toq, pyk i sym 4uval 4e sa gadni makedoncite, da gi eba i iskat da ni kradat ot istoriqta i t.n
Гост- Гост
ama GP za men e ne samo balkanska i makedonska no i svetovna mega zvezda
Гост- Гост
to tova ne e li qsno na vsi4ki?
p.p relefa go znaqt i na vy canis majoris za6toto e hiperzvezda
p.p relefa go znaqt i na vy canis majoris za6toto e hiperzvezda
Гост- Гост
relefa s negovata replika kak 6te bliji mirela 6lqdko 6lqdko spe4eli ovaciite mi
Гост- Гост
ne, za ne6tastie ne sum gi gledal
no sum gledal edno klip4e kak si bie 4ekiq i vika ne6to ot roda na: mimi 6ek6i obi4am te mila moq
no sum gledal edno klip4e kak si bie 4ekiq i vika ne6to ot roda na: mimi 6ek6i obi4am te mila moq
Гост- Гост
e kuv fen si na relefat kato ne si gledal kak se savkoplqva s domat beee namirai go vednagi4eski :d
Гост- Гост
psihikata mi e totalno razbita ve4e i bez da gledam nqkav umstveno izostanal kak ebe domati
p.p. tursil sum go, no ne sum go namiral
p.p. tursil sum go, no ne sum go namiral
Гост- Гост
edin priqtel mi e razpraql kak toi e sazdal relefa kak toi se e predstavil za mimi li kva be6e i prail sre6ta nali i toi hodil s buket a moq priqtel ot daleko go gledal kak po 2 4asa 4akal nqkolko puti podred a est nqma mackata
i tai dori v nqkoi klip4eta pozdravqva moq 4ovek 4e mu pomaga s mackite zna4i trq e istina
i tai dori v nqkoi klip4eta pozdravqva moq 4ovek 4e mu pomaga s mackite zna4i trq e istina
Гост- Гост
ama samo moq priqtel be6e pozdraven na jivo v efira na relefat
Гост- Гост
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите