KWO SWIRI W KOLATA
2 posters
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: KWO SWIRI W KOLATA
na mene parvata mi kola be6e Opel Balastra ama beshe 91'godina 4is dizel, samo nqkolko meseca q karah i sled tui samo qponki benzinki
Гост- Гост
zam gi teq opeli.. s dvigateel na isuzu li beshe ili nemski? 1,7 chis dizel poeche ot 90 ne diga huhu
edin frend imashe takawa otepa q ot karane 1,7 chis dizel samo s dizel ot lokomotivite q karashe shot tatka mu beshe star jepeec.. inache beshe dosta ikonomichna de... ama raboteshe mi mirishishe kato lokomotiv
edin frend imashe takawa otepa q ot karane 1,7 chis dizel samo s dizel ot lokomotivite q karashe shot tatka mu beshe star jepeec.. inache beshe dosta ikonomichna de... ama raboteshe mi mirishishe kato lokomotiv
Гост- Гост
aaa sori.. vehtra beshe na moja frend.. ama se dvijeshe se edno bagajnika e pulen s balastra..
Гост- Гост
nemskiq 1.7 = 50 konq mai bqha, ama dobre vare6e, gazta do lamarinata i kat pusna ambreaja :Dna edno mqsto ostaa6e
lqta janta, stopove i miga4i ot feislivtovite, volan ot kalibra, ae za 2004 godina i to na selo dobre igraeh dolu gore
puk isuzuto bqha bega4ki te sa po 82 konq mai
lqta janta, stopove i miga4i ot feislivtovite, volan ot kalibra, ae za 2004 godina i to na selo dobre igraeh dolu gore
puk isuzuto bqha bega4ki te sa po 82 konq mai
Гост- Гост
ee colivra mi e liobimata kola
ama vehtrata pogolqma potejka i kato se kachin 4-5 choveka i nemoshe da otlepi puk i kato se zamislq.. nad 300 000km beshe..
ama vehtrata pogolqma potejka i kato se kachin 4-5 choveka i nemoshe da otlepi puk i kato se zamislq.. nad 300 000km beshe..
Гост- Гост
inache bratovched mi i do den dneshen si q tarkalq takava vinena astra
nqa problemi vurvi si kolata.. evtini chasti kef ti na poleto kef ti na sofia..
nqa problemi vurvi si kolata.. evtini chasti kef ti na poleto kef ti na sofia..
Гост- Гост
em ko mu e
az togas ne q haresvah, 6tot na 18 pobertet tui onui iskash po barza koli4ka, praish fortuci izpalneniq i ne ma kefe6e
ama sq da imam pak edna takava da ne q mislq, da q karam kat tank i da ne mi puka 4e nqkoi me e ostargal i o4ukal 6e e idealka
az togas ne q haresvah, 6tot na 18 pobertet tui onui iskash po barza koli4ka, praish fortuci izpalneniq i ne ma kefe6e
ama sq da imam pak edna takava da ne q mislq, da q karam kat tank i da ne mi puka 4e nqkoi me e ostargal i o4ukal 6e e idealka
Гост- Гост
neska si kupih far 100lv. minaliq mesec suedinitel 300lv. edin tampon skurca me poburkva na stabilizirashtata shtanga edvam gi navih da mi go opraat: de ta de zdrav e... dea.. bialetki, nakladki.. bah mama mu... ma ne staa. nessam na 17 da trugna s pet leva na more.. inache predi i tfa sam go prail ama.. sq veche trqa si vozilo..
Гост- Гост
trqa ama nal vi kazvam parite gi ostaqm u diskotekata i taka na sivika ot 40 000km ne sam mu smenql masloto, samo nalivam kogat sa setq, karam go kat slujebna zavaliqta
Гост- Гост
huhu... imah edin kolega ot unito det po 60 000km ne smenq masloto i posle napravo furlq kolata i nowa.. ama karashe za po 2-3 000lv koli... ko mu e mn che tka she prae..
Гост- Гост
hhaha dobro dobro tova s furlqneto na kolite to kato spesti ot konsumaviti 3-4 godini i ei go pari za nova stara kola
moqta e 1.7 100 konq na isuzu inak :d
moqta e 1.7 100 konq na isuzu inak :d
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Пет Юни 26, 2020 5:42 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
kvoto i izvan neq. demek chalga
cickitenazlati- BASED MAJT
- Брой мнения : 1109
mejtski tochki : 1668
Страница 2 от 2 • 1, 2
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите