toaletni prikliu4eniq: The movie
3 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 4 от 5
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: toaletni prikliu4eniq: The movie
onzi den srah nai razko6noto si srane ever
sooo satisfying maaaan
sooo satisfying maaaan
Гост- Гост
seri mi sa na maks, puk 4akam eni klienti da doidat i ne smeq da zatvorq
Гост- Гост
az posledno vreme sera na top4eta
ne edno golqmo dulgo gomno ami mnogo top4eta i camburkat kato bombi i mi pliskat gaza s toaletna voda
eu de toilete
ne edno golqmo dulgo gomno ami mnogo top4eta i camburkat kato bombi i mi pliskat gaza s toaletna voda
eu de toilete
Гост- Гост
em az kat qm suha hrana primerno i sa tvyrdi - sandvi4i, zakuski, testo = qki gomna
ama kogat qdesh mandjijki i osobeno bez hlqb kakto 4esto praq tokava qko sa omazva polojenieto
fashkii i fekalii
ama kogat qdesh mandjijki i osobeno bez hlqb kakto 4esto praq tokava qko sa omazva polojenieto
fashkii i fekalii
Гост- Гост
sq tiq dni sa mi tvurdi gomnata i krav4ica ima .. trq malko pove4ko manja mai a
Гост- Гост
по принцип дефакто сяка сутрин след кафето имам таолетни или тоалетни прекльочения, обаче понеже тая събота и неделя съм ям много малко неска още не ми са е докъкало
за целия уикенд съм изял няколко кисели млека, пет банана, 4 сандвича с кашкавал и локанка и то от черния хляб, 2 вафли, едни солети и един преипхрут и един хотдог с кълцана наденица от ГО грила
за целия уикенд съм изял няколко кисели млека, пет банана, 4 сандвича с кашкавал и локанка и то от черния хляб, 2 вафли, едни солети и един преипхрут и един хотдог с кълцана наденица от ГО грила
Гост- Гост
blagodarq za statistikata az 6te hodq da qm neide ei sq
Гост- Гост
az v4era hodih da qm bob s kiufte i 4u6ka i peska baq pryckah i imashe taletni preklio4ekniq hihi
ama da o,BOB,shtq, boba be6e mn sladak
ama da o,BOB,shtq, boba be6e mn sladak
Гост- Гост
az onq den se napih i si legnah v 5 sutrinta i v 7 i 30 stanah da hodq na rabota v nedelq v 8 sutrinta i bqh totalno zle i to na ma6ina takava promi6leno i napraih 1-2 gre6ki est ama ne si izgubih prust4etata no kak da e kum 11 leko hapnah i se izsrah i stanah nov 4ovek
Гост- Гост
eee kato izkarash piqnoto lajno e drygo mn qsno.. ma ko da ti obqsnqqqm to mladoto pokolenie naesh kak e
Гост- Гост
ako iskate mi vervajte ama vchera qdah filii namazani s ljotenica i s gyakamole...
Гост- Гост
awe gledah vchera po novinite kolko bila zle prechistvatelnata stanciq na zlatnite ta si vikam.. da im dawat po kachestwena hrana i tka she akat pokachestveni lajna nali edin vid ako ne se luja logikata mi e jelezna...
Гост- Гост
ами да е
ops
mn qsno we
az tiq dni sera po 2-3 puti na den i oleknah
ops
mn qsno we
az tiq dni sera po 2-3 puti na den i oleknah
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Пет Юни 26, 2020 6:53 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 4 от 5
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите