NIE SI BACHKAME PO PROEKTI I NE NI EBE KURA ZA VAS HEJTARI BALAKOVI I KLOSHERI
4 posters
noviqt 359 :: Bg rap
Страница 1 от 1
NIE SI BACHKAME PO PROEKTI I NE NI EBE KURA ZA VAS HEJTARI BALAKOVI I KLOSHERI
zaspivam pod kalnici burkam v kofi tocha nafta kupuam prodaam albumi zapisvam sas ostata bashtata v studea sotereni suag gama tonalnost
qko pesni vada ot rakava albuna e pochti gotof, a ti?pochvam nof... vtoriq e "da best of" parviq
fenomve menove hejtari mejtari bradari radari policejski mincifajki sas skapanite im taratajki as im begam sas bawara te me gonat kato chakat vlak na gara praa si gargara garci torci sichki she swara shoto sam kanibal majkite im sam ebal kato mlado magarence
qko pesni vada ot rakava albuna e pochti gotof, a ti?pochvam nof... vtoriq e "da best of" parviq
fenomve menove hejtari mejtari bradari radari policejski mincifajki sas skapanite im taratajki as im begam sas bawara te me gonat kato chakat vlak na gara praa si gargara garci torci sichki she swara shoto sam kanibal majkite im sam ebal kato mlado magarence
Гост- Гост
Re: NIE SI BACHKAME PO PROEKTI I NE NI EBE KURA ZA VAS HEJTARI BALAKOVI I KLOSHERI
kopele MILEONI moje da ne e liobimec na presata
no shte prodaljava da zapiswa!!!
vie heitari samo hraniti zad monitorad
a toi si po6i vkfartala i si zapiswa trakovete i go boli hoq!!!!
i groka itoi zapiswa a wie samo heitwate i 1995t2362 procenta samo twa prawite po cql den
foronat e mojat jevot!!!!!#!$
no shte prodaljava da zapiswa!!!
vie heitari samo hraniti zad monitorad
a toi si po6i vkfartala i si zapiswa trakovete i go boli hoq!!!!
i groka itoi zapiswa a wie samo heitwate i 1995t2362 procenta samo twa prawite po cql den
foronat e mojat jevot!!!!!#!$
haos of pen- BASED MAJT
- Брой мнения : 77
mejtski tochki : 113
Местожителство : sofq
Re: NIE SI BACHKAME PO PROEKTI I NE NI EBE KURA ZA VAS HEJTARI BALAKOVI I KLOSHERI
vas nemoga da va razbera ko si govorite ...prevoda4 mi trqa
Гост- Гост
ako si ot byrgas si sas adidas ili ymri!
Гост- Гост
vie si bachkate ,pafkata si pliushti
SeLeCt_b0y- Admin
- Брой мнения : 322
mejtski tochki : 570
ne izlizam ot stodioto zapisi zapisi biitove miitove
hustle every dey qko zapisvame neshtata s mojte hora si bachkame po proekti sega izliza parcheto sas grafa posle sas grafinqta grafita i graf fotograf paf paf da go eba
hustle every dey qko zapisvame neshtata s mojte hora si bachkame po proekti sega izliza parcheto sas grafa posle sas grafinqta grafita i graf fotograf paf paf da go eba
Гост- Гост
kazwam se pawel, pawkata po lichna karta
az poznavam edin mitko pawkata..
Гост- Гост
i as postoqnno ba4kam..... a vie foromni balu4ori moje samo da mi qdete kora......... sq 6te zapisvam s gruka posle s makedoneca i s pawkata ako iska de
vse pak sum thug
vse pak sum thug
_l_- BASED MAJT
- Брой мнения : 38
mejtski tochki : 82
respek men
i as iskam da stana Belik raper i edin den da zapisha qk fiit sas daksana i graka za teh se nosat legeni v andargraynda...
i as iskam da stana Belik raper i edin den da zapisha qk fiit sas daksana i graka za teh se nosat legeni v andargraynda...
Гост- Гост
purvoto i nai vajno pravilo da si Belik raper kato men e........ da nqma6 problem da pravi6 seks s muje...... ili po to4no te da pravqt s teb
taka 6te izrastne6 liri4eski i 6te spre4eli6 fiitove s graka i daksana
taka 6te izrastne6 liri4eski i 6te spre4eli6 fiitove s graka i daksana
_l_- BASED MAJT
ospqwate li da privlecete Gasheto v noviq 359?
skaswam / sgaswam se na temata v old359dedo zasujalenie
skaswam / sgaswam se na temata v old359dedo zasujalenie
haos of pen- BASED MAJT
emi az mu podmetnah ama toi qvno ne go prie seriozno
ei sq 6i mu pi6a direkno
ei sq 6i mu pi6a direkno
_l_- BASED MAJT
Toj ima registraciq tuka bre mejtcheta
haos of pen- BASED MAJT
noviqt 359 :: Bg rap
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите