help mi pliz
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
help mi pliz
bratlenca
imam problem
nqmam motivaciq nikakva
ba4kam si tuka kato dizaienr4e s 2d grafi4ka i mi e super skuka i sum v turnovo i mi e 10x skuka
iskam da rabotq s 3d v sofiq ama za celta trqbva malko da si poobogatq portfolioto
ama za celta trq sqdam i da praq nqkvi 3d-ta
ama nqmam NIKVA MOTIVACIQ
pribiram se sled work i stoq ei tai na kompa i ni6to ne praq do 2 prez no6ta i tva e ... gubq si vremeto nqma mjelanie ni6to da praq dori ne mi se i izlzia tolkova(ne 4e ima skoi v turnovo)
imate li nqkvi 4alumi za motivaciq n shit? ???
i need to change somtin god dammit
imam problem
nqmam motivaciq nikakva
ba4kam si tuka kato dizaienr4e s 2d grafi4ka i mi e super skuka i sum v turnovo i mi e 10x skuka
iskam da rabotq s 3d v sofiq ama za celta trqbva malko da si poobogatq portfolioto
ama za celta trq sqdam i da praq nqkvi 3d-ta
ama nqmam NIKVA MOTIVACIQ
pribiram se sled work i stoq ei tai na kompa i ni6to ne praq do 2 prez no6ta i tva e ... gubq si vremeto nqma mjelanie ni6to da praq dori ne mi se i izlzia tolkova(ne 4e ima skoi v turnovo)
imate li nqkvi 4alumi za motivaciq n shit? ???
i need to change somtin god dammit
Гост- Гост
Re: help mi pliz
ami sigurno ti e padnalo nivoto na testosterona i si otpadnal kato madq se 4ustvash, ne 4e sam se 4ustval taka ama sam 4uwal ot drugi hora
za tova trqbva da qdesh powe4e 4erweno meso svinsko teleshko, bez pileshki bokluci + mnogo svinski drob i sarca = hranata prai borbata!!!
trqbva da trenirash silovi trenirovki da si dignesh tonusa, silata i staminata
taka 6te si po agresiven i razqren
moje d zemash i nqkwa himiq
ot delno trqbva da spresh da piesh koka kola 6toto mngoto priem na kofein vmesto obodrqvashto deistva s obraten efekt
i da biesh mnogo 4ikii trqbva ako ne ebesh redovno no pak bii 4ikii vinagi posqko wereme i nasqkade
za tova trqbva da qdesh powe4e 4erweno meso svinsko teleshko, bez pileshki bokluci + mnogo svinski drob i sarca = hranata prai borbata!!!
trqbva da trenirash silovi trenirovki da si dignesh tonusa, silata i staminata
taka 6te si po agresiven i razqren
moje d zemash i nqkwa himiq
ot delno trqbva da spresh da piesh koka kola 6toto mngoto priem na kofein vmesto obodrqvashto deistva s obraten efekt
i da biesh mnogo 4ikii trqbva ako ne ebesh redovno no pak bii 4ikii vinagi posqko wereme i nasqkade
Гост- Гост
emi kakto znae6 zarad kontuzenata kitka nem oa treniram mnogo.. ama si dosta prav ot kak ne treniram i sum izgubil the will to live bah go
4akiikite sa si permanent tam problemi nqma
ot mesata mai nai 4esto qm kaima..parjolki ne mnogo ama trq opuna ne6to stoinostno tiq dni
mersi za savetite 6te considerna ne6to
4akiikite sa si permanent tam problemi nqma
ot mesata mai nai 4esto qm kaima..parjolki ne mnogo ama trq opuna ne6to stoinostno tiq dni
mersi za savetite 6te considerna ne6to
Гост- Гост
A s 2 cherti написа:qm kaima..
respek meit kaimata e qka
.
аma tova za kitkata ne go priemam, upravdanie si e 6toto moje da trenirash mnogo drugi neshta
napr: moje da zapalish kolata i da otidesh da bqgash na 4ist vazduh iz gorite tam ili do Tzarevec i da se biesh sas sqnkata si i dr
Гост- Гост
e kato ne mojesh da digash tejesti moje da tichash tichaneto fashta i gorna chast pluvane tyj onyj hodene po baira moje da hodish po baira s nekfa tejka ranica na garba naprimer
Гост- Гост
az cql jivot hodq po bairite
nooo da az tva praq nqkvi plankingi, ti4ane , korem4eta, klqkaniq , futbol
i tai
porasna 6kembeto no sega go eradikiram
nooo da az tva praq nqkvi plankingi, ti4ane , korem4eta, klqkaniq , futbol
i tai
porasna 6kembeto no sega go eradikiram
Гост- Гост
mi trydno ima specialnosti v ynito ama ne e garanciq che she stanesh..
se pak mojesh da risyvash koeto e polovinata ot tova da si dizajner. moje puk i da stanesh neshto.. misli prostranstweno i v dulbochina
preatelkata mi gleda eni realitita za nekfi gejove kak se prawat na desajneri ama te sa si chisti dekoratori... spored men interioren disajn nemoje da pravish bez eksterioren...
se pak mojesh da risyvash koeto e polovinata ot tova da si dizajner. moje puk i da stanesh neshto.. misli prostranstweno i v dulbochina
preatelkata mi gleda eni realitita za nekfi gejove kak se prawat na desajneri ama te sa si chisti dekoratori... spored men interioren disajn nemoje da pravish bez eksterioren...
Гост- Гост
yoshi написа:se pak mojesh da risyvash koeto e polovinata ot tova da si dizajner.
imenno edin propilqn talant sam
az sam mnogo zle s kompiutrite i tehnologiite kato cqlo, no 6toto ne me vle4e i izkustva ne sam u4il
ama si4ki se nau4ava, puk ko me byrka i v universitet da sa zapisha hem da se zapoznaq s powe4e pi4ki
puk i ponqkoga imam mnogo svobodno vreme i taka ili ina4e go propilqwam, moga da draskam razni neshta
tyi 4e 6te 4akam A-to da vidim ko 6e kaje i da po4vame da si satrudni4im i da ba4kame
Гост- Гост
ami
ako vliza6 v universitet da u4i6 kompiutarni nauki NEDEI
nqma pi4ki tam samo freakove
inak az ne moga da risuvam ama software-ite mi se otdavat i kompensiram s tova.. kato cqlo zamira qko biznesa s dizainerstvoto v momenta. 3d nikvo nqma, 2d tuk tame..istinata e v programiraneto..ako sedne6 1 godina zdravo da u4i6 sled 2-3 godini moje da cepi6 po 2000 mese4no programiraiki
ako vliza6 v universitet da u4i6 kompiutarni nauki NEDEI
nqma pi4ki tam samo freakove
inak az ne moga da risuvam ama software-ite mi se otdavat i kompensiram s tova.. kato cqlo zamira qko biznesa s dizainerstvoto v momenta. 3d nikvo nqma, 2d tuk tame..istinata e v programiraneto..ako sedne6 1 godina zdravo da u4i6 sled 2-3 godini moje da cepi6 po 2000 mese4no programiraiki
Гост- Гост
ne6ta da programiram
a da risuvam razni neshta da tvorq da praq proek4ita
moje da si draskam parvo taka za sporta, za hobi prosto
a da risuvam razni neshta da tvorq da praq proek4ita
moje da si draskam parvo taka za sporta, za hobi prosto
Гост- Гост
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите