da fuq is happening
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
da fuq is happening
ne6to nqma nikoi ve ko parite ??!?!??! stiga ste zaebavali nai vajniq sait v jivotite vi!!!!!!!!!!!!!!!
Гост- Гост
Re: da fuq is happening
em nqma mobilna versiq forun4eto ko da praim kak da si sloja laptopa v djoba i da puskam temi4ki ot plaja li
Гост- Гост
its simple
na nikvi plajove nqma da hodi6 a se zakliu4va6 u vas da pi6e6 v forgonoga
na nikvi plajove nqma da hodi6 a se zakliu4va6 u vas da pi6e6 v forgonoga
Гост- Гост
ole kato kaza plaj 4akaj da vi razpraqm
na4i
sybota sam kanen na nqkvi palatki na plaja v kam4iq
ne me kefqt takiva korabokru6enski meropriqtiq se pak sym moderen gradski 4owek i predpo4itam diskoteki i barowe, ama vikam kvo puk moje da ima putki, puk na drugiq den sam napravo na plaja
i zapalih kolata i otidah
ta stigam i karam po plaja, to tam ima kamping zoni4ka za tabeatlii hora s kemperi karavani a-u, ama nashte hora ne sa na plaja, a v nqkva gori4ka do plaja do nqkvi bungala
kakto i da e, oganq zapalen pekat se parjoli, banketa te4e, imashe i dve putki, 4ak 2ma sa skaraha mai za ednata li kvohuknaha iz plajo posredno6tite si4kite taka i ne razbrah ko stana poneje bqh dosta po4erpen we4e i se otteglih da spq v kolata
na sutrenta stavam, si4ki stanali digat lagera i barzat da zaminavame, 4e doshal kmeta li gorskiq li nqkav kade 6tql da ni globqva 4e ne sme si platili smqtai
ka4ih sa u kolata i si zaminah, taka i ne razbrah nqkoi eba li pone ili drugo interesno imashe li
no mai skoro nqma da noshtuvam na otkrito
na4i
sybota sam kanen na nqkvi palatki na plaja v kam4iq
ne me kefqt takiva korabokru6enski meropriqtiq se pak sym moderen gradski 4owek i predpo4itam diskoteki i barowe, ama vikam kvo puk moje da ima putki, puk na drugiq den sam napravo na plaja
i zapalih kolata i otidah
ta stigam i karam po plaja, to tam ima kamping zoni4ka za tabeatlii hora s kemperi karavani a-u, ama nashte hora ne sa na plaja, a v nqkva gori4ka do plaja do nqkvi bungala
kakto i da e, oganq zapalen pekat se parjoli, banketa te4e, imashe i dve putki, 4ak 2ma sa skaraha mai za ednata li kvohuknaha iz plajo posredno6tite si4kite taka i ne razbrah ko stana poneje bqh dosta po4erpen we4e i se otteglih da spq v kolata
na sutrenta stavam, si4ki stanali digat lagera i barzat da zaminavame, 4e doshal kmeta li gorskiq li nqkav kade 6tql da ni globqva 4e ne sme si platili smqtai
ka4ih sa u kolata i si zaminah, taka i ne razbrah nqkoi eba li pone ili drugo interesno imashe li
no mai skoro nqma da noshtuvam na otkrito
Гост- Гост
am 4i opredeleno e tapi4ka, ne si li li4i razo4arowanieto mi
porednata propilqna sabota ve4er
i ot dajda koito sam zabrail da spomena
kade zavalq prez noshta i ne mojah i na plaj da ida
porednata propilqna sabota ve4er
i ot dajda koito sam zabrail da spomena
kade zavalq prez noshta i ne mojah i na plaj da ida
Гост- Гост
a neska otidoh da hapvam-zakusvam kum 2-3p.m.
i ko stana, okapah si bqlata teniska molq wi sa
i ko mi hodih da sa preobli4am v nas i posle izlqzah s 4ehlite deto sa mi za banq i si hodq iz nas s tqh ama ne sa vry6tah pak
i ko stana, okapah si bqlata teniska molq wi sa
i ko mi hodih da sa preobli4am v nas i posle izlqzah s 4ehlite deto sa mi za banq i si hodq iz nas s tqh ama ne sa vry6tah pak
Гост- Гост
a puk maj zabraih da vi razkaja edna druga slu4ka
na4i predniq petak, 15-ti avgust e i e praznika na varna
nasqkade ludnica zadrastvaniq i po centara nqma nikade mesta za tva sme na plateniq parking
i stoq na vhoda na parkinga dokat 4akam moite i do mene spira edin golqm Escalade
djama smaknat i vatre kelata maika gledama toi i az kat zagrqh4e e toq i instinktivno vikam " 0oooo" podade iumruk ot djama da sa pozdravim i mi 4istiti praznika i sled tui ma pita kade da spre 6tot si pomisli 4e sam ot parkinzite
na4i predniq petak, 15-ti avgust e i e praznika na varna
nasqkade ludnica zadrastvaniq i po centara nqma nikade mesta za tva sme na plateniq parking
i stoq na vhoda na parkinga dokat 4akam moite i do mene spira edin golqm Escalade
djama smaknat i vatre kelata maika gledama toi i az kat zagrqh4e e toq i instinktivno vikam " 0oooo" podade iumruk ot djama da sa pozdravim i mi 4istiti praznika i sled tui ma pita kade da spre 6tot si pomisli 4e sam ot parkinzite
Гост- Гост
na4i stoim si sas saseda po ofis na ulicata i toi haresva nqkvo momi4e det jivee v otsre6tniq blok
i q gledam po edno vreme v gryb
i mu vikam - ooo poznai koi mina
i samo se 4uwa nqkakaw glas
-Qka e nali?
haha gadjeto j i bil nablizo i ma 4ul
haha golqma izdynka sa polu4i
i q gledam po edno vreme v gryb
i mu vikam - ooo poznai koi mina
i samo se 4uwa nqkakaw glas
-Qka e nali?
haha gadjeto j i bil nablizo i ma 4ul
haha golqma izdynka sa polu4i