Kazah li vi . . ?
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Re: Kazah li vi . . ?
emi ajde uspeh i za naprede..
mn sa gadni cigarite taka i ne gi naychih...
mn sa gadni cigarite taka i ne gi naychih...
Гост- Гост
emi 4estito
ama kaji 4esno
priznai si
kato se napie6 primerno pali6 li
ili 1 put mese4no?
6toto mn moi priqteli vikat sprqh gi ama palvat ot vreme na vreme i ne se broqlo 6toto ne pu6eli postoqnno... PFPFPFPFPFP
ama kaji 4esno
priznai si
kato se napie6 primerno pali6 li
ili 1 put mese4no?
6toto mn moi priqteli vikat sprqh gi ama palvat ot vreme na vreme i ne se broqlo 6toto ne pu6eli postoqnno... PFPFPFPFPFP
Гост- Гост
mi na4i zeh re6enieto 16-ti iuli oba4e imah cigari, taka 4e si gi doizpushih do sledvashtiq den 17ti kogato pove4e ne si zakupih
na 19ti iuli slovom devetnadeseti bqh izlqzal da sa pozabavlqvam i taka izpu6ih na avanta 4 cigari
i ot togava ot 19ti do den dneshen ne sym si opanal dori vednaj!
imashe momenti v koito iskah ot nqkoi no ne mi davaha i vikam be she vi eba nqma da vi sa molq i tai, porkam si, piq si kafeto i bez cigari, nz kolko 6te izdarja no vse pak sym dowolen ot sebe si
na 19ti iuli slovom devetnadeseti bqh izlqzal da sa pozabavlqvam i taka izpu6ih na avanta 4 cigari
i ot togava ot 19ti do den dneshen ne sym si opanal dori vednaj!
imashe momenti v koito iskah ot nqkoi no ne mi davaha i vikam be she vi eba nqma da vi sa molq i tai, porkam si, piq si kafeto i bez cigari, nz kolko 6te izdarja no vse pak sym dowolen ot sebe si
Гост- Гост
hmmmmmm taq no6t dokato spq 6te si mislq tova nargile dali se broi ili ne
Гост- Гост
abe az ne sm sa fashtal na bas za imat sas tebe, moga i da si pu6a nqma da svarshi sveta, prosto ne sam pu6il cigara 0t 19.07. daje i ne sam s i drapval naistina i 4esno sam ne moga da si povqrvam 6tot nz 2mnogo takova, kakto sam pu6il super mnogo vreme i izvednaj sam stanal neposha4
e onq den do nas idva edin aver kadeto pu6i ot moite cigari kat ma vidi i stava i vika:
- Aj na terasata da pu6im po edna cigara
- Nqmam cigari - otgovarqm az
I toi:
- Mi to i az nqmam
i ostana mngo razo4arowan 6toto ne znaeshe 4e we4e ne po6a
e onq den do nas idva edin aver kadeto pu6i ot moite cigari kat ma vidi i stava i vika:
- Aj na terasata da pu6im po edna cigara
- Nqmam cigari - otgovarqm az
I toi:
- Mi to i az nqmam
i ostana mngo razo4arowan 6toto ne znaeshe 4e we4e ne po6a
Гост- Гост
nargileto e syppeeer az ne pysha cigari mnogo sa mi gadni amaa nargileto e mega qkoo yy yyyy
Гост- Гост
molly ne pusha
ni6to ne pusha ve4e
i za tva deto sprqh da pusha ka4ih 4 kila i korem4eto se vyrna daiba, trqa i da treniram sq
ni6to ne pusha ve4e
i za tva deto sprqh da pusha ka4ih 4 kila i korem4eto se vyrna daiba, trqa i da treniram sq
Гост- Гост
mdako
az tiq dni hodih na rilskite ezera
tai de v4ear
nad 20 kilometra izvarvqni po 4ukari i bairi
eba mi se mamata ama totaly worth it
az tiq dni hodih na rilskite ezera
tai de v4ear
nad 20 kilometra izvarvqni po 4ukari i bairi
eba mi se mamata ama totaly worth it
Гост- Гост
mnogo qko meit
az po princip sa opredelqm predimno kato gradski 4owek, ama e qko sred prirodata 4at pat zarejdashto
da ne si si hvanal nqkoq pi4ka ili s kompaniqta xodihte
az po princip sa opredelqm predimno kato gradski 4owek, ama e qko sred prirodata 4at pat zarejdashto
da ne si si hvanal nqkoq pi4ka ili s kompaniqta xodihte
Гост- Гост
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите