noviqt 359
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hood ft. Lil Wayne & Tyga - Think I'm Lying

Go down

Hood ft. Lil Wayne & Tyga - Think I'm Lying Empty Hood ft. Lil Wayne & Tyga - Think I'm Lying

Писане by Гост Чет Юни 26, 2014 6:28 am

Гост
Гост

Върнете се в началото Go down

Hood ft. Lil Wayne & Tyga - Think I'm Lying Empty Re: Hood ft. Lil Wayne & Tyga - Think I'm Lying

Писане by Гост Чет Юни 26, 2014 3:37 pm

неме кефи тига, неме кефи лил'уейн

песента е яка..неам как става тка..

Гост
Гост

Hood ft. Lil Wayne & Tyga - Think I'm Lying Empty Re: Hood ft. Lil Wayne & Tyga - Think I'm Lying

Писане by Гост Чет Юни 26, 2014 5:54 pm

ТУНЧИИИИИИИИИ я да видим и аз не харесвам лил вейн ама доста песен ме кефят с него за жалост.. ако не сте разбрали до сега аз лирики не слушам и се абстрахирам от ретарднати ФЛИОЛОВЕ та инструментала стига да е як ме кефи песента. И мнението ми за тая песен е ....

ее.....

е....

не ми е яка не ми е гадна средна ралта демек

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Юни 27, 2014 6:06 am

на кирилица ли ще пишем вече а а  Laughing

по темата - kazval sam go i predi ne vsi4ko koeto ka4vam me kefi mnogo i da taq pesen ne e ot nai qkite, no bita e qk, lil uein si e gaze mangal4eto

Гост
Гост

Писане by Гост Пет Юни 27, 2014 3:04 pm

bai da uei dnes po mi aresva ot kolkoto v4era tva par4e
TUN4I

Гост
Гост

Hood ft. Lil Wayne & Tyga - Think I'm Lying Empty май има и друг социолог ваф форгона а?

Писане by социолога Нед Юни 29, 2014 9:49 am

песента е яка we

пък ония ден четох едно социологическо проучване и в него пишеше, че който не харесва лил уейн, цитирам: "не е хетеросексуален"

социолога
Гост

Писане by Гост Нед Юни 29, 2014 10:33 am

q go pokaji Very Happy

Гост
Гост

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите