NOVINI s bg rapari
3 posters
noviqt 359 :: Bg rap
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: NOVINI s bg rapari
6to be, si4ki poznati koito sa hodili v amerika sa nqkvi vliubeni v neq i me4taqt i kopneqt za neq
...
ili samo se praqt za da ne si priznaqt 4e sa sa preebali
...
ili samo se praqt za da ne si priznaqt 4e sa sa preebali
Гост- Гост
da e 6oto sa bezgrbubna4ni mekoteli
no az imam golemi topki i ne me e sram da si priznaq 4e se preebah svruh mnogo.never again!
da hodq da im vur6a 4ernata rabota na 6ibanite strahlivi amerikan4eta i da ne me imat za 4ovek. ah maika im dano gi udavi nqkoe cunami(pone ostrova de bqh az)
tam 4esto minavat uragani.
no az imam golemi topki i ne me e sram da si priznaq 4e se preebah svruh mnogo.never again!
da hodq da im vur6a 4ernata rabota na 6ibanite strahlivi amerikan4eta i da ne me imat za 4ovek. ah maika im dano gi udavi nqkoe cunami(pone ostrova de bqh az)
tam 4esto minavat uragani.
Гост- Гост
az ne sam bil na bregada.. ama edin frend beshe nekolko pati i na edno otivane se beshe nameril s tez klouni nokaut po bretanskite poleta...
sq edin dryg zamina za alqska.. i shtql na 3 raboti da se hvane.. to i v bg ako se hvanesh na 3 raboti she si dokarvash gore dol sushtite pari... tfa s brigadite e qka preebysha deto go izmisliha...
az bqh i pri edni frendove v london.. jiveeha v edin apartament v kvartal za socialno slabi.. tavana pochti ti ydrq v glavata no imaha mialana mashina i plazma, s koito beha mn gordi... i kwo w skapanata angliq seki pakistanec indiec nigeriec ili nekf dryg tanzaniec e chovek puk bulgarite sme ciganie mamkaa vi deeeba ne glavata kura da vi otrejat bretanski mekereta smeshni mnogo gi mraza tez eejj boooguuuu
to az si imam chereshi za berene tuka za ko mi e da bera bretanskite kartofi i tn...
sq edin dryg zamina za alqska.. i shtql na 3 raboti da se hvane.. to i v bg ako se hvanesh na 3 raboti she si dokarvash gore dol sushtite pari... tfa s brigadite e qka preebysha deto go izmisliha...
az bqh i pri edni frendove v london.. jiveeha v edin apartament v kvartal za socialno slabi.. tavana pochti ti ydrq v glavata no imaha mialana mashina i plazma, s koito beha mn gordi... i kwo w skapanata angliq seki pakistanec indiec nigeriec ili nekf dryg tanzaniec e chovek puk bulgarite sme ciganie mamkaa vi deeeba ne glavata kura da vi otrejat bretanski mekereta smeshni mnogo gi mraza tez eejj boooguuuu
to az si imam chereshi za berene tuka za ko mi e da bera bretanskite kartofi i tn...
Гост- Гост
Da e az posle gi zasekoh pak tez nokayt pkraj edno kazino za mashinki se obqsn1vaha nesho.. mnogo tupo da se bytash po mashinki...
Izvoda e che bege rabarite sa smeshni tapi selqci s pretenciite na shtatski selqci
Izvoda e che bege rabarite sa smeshni tapi selqci s pretenciite na shtatski selqci
Гост- Гост
mi edin poznat nabuta kym 30000 leva slujebni pari na mashinkite
i az sam nabutal nqkoi drug lev ama po zemno
ina4e detstvoto mi mina v igra na svara i tem podobni
pulen minus
i az sam nabutal nqkoi drug lev ama po zemno
ina4e detstvoto mi mina v igra na svara i tem podobni
pulen minus
Гост- Гост
edna turnovska legenda:
nqkuv mutra debel i sme6en selqnin vliza v kazino i kazva
kupih si edna pica i doidoh da si izbiq parite
sled nqkolko 4asa -20 000 leva i kliu4ovete na kolata i si zaminava kat nasran(moje i bukvalno)
nqkuv mutra debel i sme6en selqnin vliza v kazino i kazva
kupih si edna pica i doidoh da si izbiq parite
sled nqkolko 4asa -20 000 leva i kliu4ovete na kolata i si zaminava kat nasran(moje i bukvalno)
Гост- Гост
i az znam edna legenda za edin gruk det stanal milioner ot mashinki... ama predi tova e bil miliarder...
Гост- Гост
Dnes raZkriha 4e mladiqt rapar Lil sha (sin na politika Miso Samara) izpolzva za pesnite si kradeni biitove
Гост- Гост
ako mi poso4i6 rap s izcqlo avtorska pesen 6ti dam 10 leva(6te gi dokosna do avatara ti po monitora prosto)
Гост- Гост
vqdqhte li big sha consa i benjito kva pesen sa napraili za pederazite i izvratenite popove, baba gusi, baba gosi plqh basi gnustnite i politicite ni sa bokluci i cyrkvata i profesorite prepodavateli piqnici si4ko e pylen shit basi propadnalata darjava 6te sa izpovra6tam nqkoi pat
Гост- Гост
to4no za tova 6tqh da davam ling
"iskam da kaja na vsi4ki mladi: sabudeti sa i nideiti da spiti"
gangsta patriotism
"iskam da kaja na vsi4ki mladi: sabudeti sa i nideiti da spiti"
gangsta patriotism
Гост- Гост
mo6ten playback
ne lo6 instrumental
sravnitelno sa jalki mom4etata
tiq kak se izpotiha ot playbacka we
bojkee i kak ot 2 meseca sa sazdadeni i sa gi pokanili tuka mn stranna ralta
za pruv put 4uval patrioti4en rap vui 4uiek
praq analiz dokato go gledam ako ne znaete
na kupi4ka postrigvan bil vui 4uiek nie panica mu vikahme
daiba mekoto govorenie
daiba i papagala za kvo e slojen we da raz4upva sku4niq slavi li nz.. mn e zle
sabudeti sa i nideidi da spitieee e mn qko da
slavitu kak hvali samo kaskata 4e gotin a drugite da mal4at i da duhat
ABE DAIBA TUPNQTA MU
ne lo6 instrumental
sravnitelno sa jalki mom4etata
tiq kak se izpotiha ot playbacka we
bojkee i kak ot 2 meseca sa sazdadeni i sa gi pokanili tuka mn stranna ralta
za pruv put 4uval patrioti4en rap vui 4uiek
praq analiz dokato go gledam ako ne znaete
na kupi4ka postrigvan bil vui 4uiek nie panica mu vikahme
daiba mekoto govorenie
daiba i papagala za kvo e slojen we da raz4upva sku4niq slavi li nz.. mn e zle
sabudeti sa i nideidi da spitieee e mn qko da
slavitu kak hvali samo kaskata 4e gotin a drugite da mal4at i da duhat
ABE DAIBA TUPNQTA MU
Гост- Гост
oo az go gledah na jivo tova huhuh deto mnogo negovi fenove iskali da se zavarne i da ne izostawq karierata si... tazi shemetna karira.!
Гост- Гост
epi4en e kvoto i da si govorim. kvi rimi vkarva na freestyle samo kato go nakaraha. LEGEND
Гост- Гост
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
noviqt 359 :: Bg rap
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите