temata na KILATA
5 posters
noviqt 359 :: Bg rap
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: temata na KILATA
vkara rimata, zashto ne stanesh rabar ?
malak hoi mc , she e nogo qko ime
she si ni foroniq talisman rabar
malak hoi mc , she e nogo qko ime
she si ni foroniq talisman rabar
SeLeCt_b0y- Admin
- Брой мнения : 322
mejtski tochki : 570
6toto 6toto
mnogo slab sam
mnogo mnogo slab sam
inak nogo rab sam
nogo nogo SLAK sam
mnogo slab sam
mnogo mnogo slab sam
inak nogo rab sam
nogo nogo SLAK sam
Гост- Гост
kakto ve4e pisah neta mi e baven i ne moga da q 4uq
ama predpolagam 4e stava duma za piko
ama predpolagam 4e stava duma za piko
Гост- Гост
btw ne mek efi taq pesen ne me kefi i glasa na kilata se edno bolen ot rak na traheqta
Гост- Гост
v stariq triper nqkvi sme6nici jizzvat 4e KILATA NAI NAKRAQ POKAZAL KAK SE PRAVI
pokazal si liri4eskiq genii 4uvai huiooo
vui vui 4uiek lice maniak.. nz kuv genii kvi liriki ludi li sa tiq.. da li 6e govori razli4ni gluposti cqla pesen ili 6e povtarq 4 ne6ta edno i su6to kvo mu e po genialnoto nz..
pokazal si liri4eskiq genii 4uvai huiooo
vui vui 4uiek lice maniak.. nz kuv genii kvi liriki ludi li sa tiq.. da li 6e govori razli4ni gluposti cqla pesen ili 6e povtarq 4 ne6ta edno i su6to kvo mu e po genialnoto nz..
Гост- Гост
emi asnessam my fen..
sq naposledak silno fpechatlenie mi pravi xprsn md beddah n.kotich po specialno...
inache slysham apsyrt, spens mi e frendche... i takam..
amaaa seki da slysha kot my e keff...
sq naposledak silno fpechatlenie mi pravi xprsn md beddah n.kotich po specialno...
inache slysham apsyrt, spens mi e frendche... i takam..
amaaa seki da slysha kot my e keff...
Гост- Гост
az slu6am vsi4ko de e s qk beat
liriki ne slu6am totalno se abstrahiram ot tqh 6toto slu6am muzikata kato fon na druga deinost i ne se razkoncentrirvam s teksta..nqkoq liubima pesen koqto sum slu6al 100000 puti o6te ne i znam teksta primerno
ta da qk beat nai vajno..po nqkoga mi e trudno da slu6am pesni zarad kriv flow kato na serafilm posledno vreme ama puk mn qki biitove mu prai mr zaikov i za tva slu6am. kelata i toi opsledno vreme super qkite beatove inak ne moa mu slu6am gadniq drezgav kriv glas...
liriki ne slu6am totalno se abstrahiram ot tqh 6toto slu6am muzikata kato fon na druga deinost i ne se razkoncentrirvam s teksta..nqkoq liubima pesen koqto sum slu6al 100000 puti o6te ne i znam teksta primerno
ta da qk beat nai vajno..po nqkoga mi e trudno da slu6am pesni zarad kriv flow kato na serafilm posledno vreme ama puk mn qki biitove mu prai mr zaikov i za tva slu6am. kelata i toi opsledno vreme super qkite beatove inak ne moa mu slu6am gadniq drezgav kriv glas...
Гост- Гост
"всички мъже един ден ще станат бащи, само Килата ще си остане майка" хаха
Гост- Гост
sq ti prochetah posta det ne slyshash texta.. as pak sam na 180gradysa.. teksta mi e mn vajen i hich ne obicham da ne znam za kwo se pee w pesenta..
Гост- Гост
ami za da slu6am liriki trq se koncentriram nad tqh a az mn rqdko pravq zanimanieto - slu6ane na muzika.. tq prosti si varvi za fon na ejednevieto mi i tai muzikata si me kefi i ne se naprqgam da slu6am teksta
Гост- Гост
to tui e qsno, ti si nai golqmiq heitar i ni6to ne ta kefi
ina4e i mene ne ma kefi tos stil i taq pesen, ama kato cqlo qko proek4i i super qkiq klip s qki maceta
ina4e i mene ne ma kefi tos stil i taq pesen, ama kato cqlo qko proek4i i super qkiq klip s qki maceta
Гост- Гост
dobre we za kvo taka me obijda6 sq
naranen se 4uvstvam ve4e
nqmam sigurnost
zatvarqm se dalboko v sebe si
naranen se 4uvstvam ve4e
nqmam sigurnost
zatvarqm se dalboko v sebe si
Гост- Гост
sore ama tova e temata na mangala