anketa za MANIPULACIATA NA ANKETATA ZA GO6O OT PO4IVKA SRE6TO GALIN KAL4EV RELEFA MNOGO DULGO ZAGLAVIE STANA.................... KOLKO O6TE MOGA DA PI6A, AIDE DOBRE SPIRAM DA PI6A V ZAGLAVIETO NA ANKETATA
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
manipulirana li e anketkata za gp vs relefa
anketa za MANIPULACIATA NA ANKETATA ZA GO6O OT PO4IVKA SRE6TO GALIN KAL4EV RELEFA MNOGO DULGO ZAGLAVIE STANA.................... KOLKO O6TE MOGA DA PI6A, AIDE DOBRE SPIRAM DA PI6A V ZAGLAVIETO NA ANKETATA
Анкетата ще бъде активна за 7 Дни
Multiple choice
Да
Vote cancelling is allowed
Да
Multiple choice
Да
Vote cancelling is allowed
Да
Гост- Гост
Re: anketa za MANIPULACIATA NA ANKETATA ZA GO6O OT PO4IVKA SRE6TO GALIN KAL4EV RELEFA MNOGO DULGO ZAGLAVIE STANA.................... KOLKO O6TE MOGA DA PI6A, AIDE DOBRE SPIRAM DA PI6A V ZAGLAVIETO NA ANKETATA
emi staraq se da ne buda 4ak tolkova tup
ponqkoga mi se polu4ava, koeto me navejda na misulta, 4e moje da glasuvate za otgovor 3
ponqkoga mi se polu4ava, koeto me navejda na misulta, 4e moje da glasuvate za otgovor 3
Гост- Гост
Re: anketa za MANIPULACIATA NA ANKETATA ZA GO6O OT PO4IVKA SRE6TO GALIN KAL4EV RELEFA MNOGO DULGO ZAGLAVIE STANA.................... KOLKO O6TE MOGA DA PI6A, AIDE DOBRE SPIRAM DA PI6A V ZAGLAVIETO NA ANKETATA
men mi se struva 4e fena pak manipulira tiq votove
its euro vision with slavi i cigankata all over again
its euro vision with slavi i cigankata all over again
Гост- Гост
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ot akaunta si glasuvah za da, a-to s 2-te 4erti e vinoven, fena na advocat e turbo kompleksiran smotanqk i a-to s 2-te 4erti e vinoven
posle anonimno glasuvah za vsi4ki otgovori za da stimuliram drugite mejtove da glasuvat ama ne6to ne se polu4i
ama vie tuk vsi4ki ste muderatori ne mojete li da vidite po ip-tata ne6to tam alabala
ot akaunta si glasuvah za da, a-to s 2-te 4erti e vinoven, fena na advocat e turbo kompleksiran smotanqk i a-to s 2-te 4erti e vinoven
posle anonimno glasuvah za vsi4ki otgovori za da stimuliram drugite mejtove da glasuvat ama ne6to ne se polu4i
ama vie tuk vsi4ki ste muderatori ne mojete li da vidite po ip-tata ne6to tam alabala
Гост- Гост
fena na advocat e turbo kompleksiran smotanqk
izqsnihme go ve4e
izqsnihme go ve4e
Гост- Гост
3 puti se zavurta6 pliue6 prez ramo i kazva6 HEGENE KADE SI
Гост- Гост
egeneto mi zavur6va na 359.... drugoto ne e vajno
ako iskate da napravq anketa da re6im na kolko godini e fen_na_advocat
iskate, nali? ok
praq anketka minetka
ako iskate da napravq anketa da re6im na kolko godini e fen_na_advocat
iskate, nali? ok
praq anketka minetka
Гост- Гост
Similar topics
» anketata za PODPISITE
» 4rd we(iskami o6te bukvi)
» ej tfa mladoto pokolenie