kvo se slu4va6e s teb posledno vreme meit
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: kvo se slu4va6e s teb posledno vreme meit
em ti sq kat si si u vas i vashte powe4ko ta ranqt sigurno
Гост- Гост
amii razlika po4ti nqma. na6te si jivurkat na selo i pak s burkani i kutii mi davat hrana 6toto sum sakat sam da si gotvq ili po skoro me marzi ne sum sakat est. moje bi 1 ideq po 4esto 6te ima hrana no nqma da e all the time
Гост- Гост
bqh na magnitno qdren rezonans uj ne e zle polojenieto doktora vika moje i da ima variant bez operaciq no iska nq nqkuv ehograf da hodq ta nasro4ih 4as za 10-ti april i togaz 6te e the big decision :d
Гост- Гост
ehograf? e magnitniq rezonans ne e li po qko? shto ne idesh na komputeren tomograph?
Гост- Гост
6te ida na neznam kvo...utre inak 6okovo patuvam kum sofiq OTNOVO za intervui za rabota kum taq firma britanika za naukata ii pozociqta e digitalen video montaj .. dano e qko
Гост- Гост
az gi mraza britanite teq podmnolni kopeleta shtatski podlogi kaji im da go dyhat kaji tfa tam pale ot foromo kaza da go dyhate sichki britani angli i saxoni da praat saxophoni
Гост- Гост
az puk po cql den igraq poker, stanah komardjiq
Гост- Гост
pa mina interviuto pribrah se po turnovoto..neznam ne e mn qka poziciqta da vi kaja
samoto digitalen video montaj e ok ama za taq firma e nqkuv ta6ak sqka6
da snimam razni u4iteli tam video vizitki da se pravqt
da im snimam eventite tam nqkvi nagradjavaniq olimpiadi i ko li ne
i nakarq si4ko za montirane
i tai ne vijdam razvitie v taq poziciq 4esno kazano
samoto digitalen video montaj e ok ama za taq firma e nqkuv ta6ak sqka6
da snimam razni u4iteli tam video vizitki da se pravqt
da im snimam eventite tam nqkvi nagradjavaniq olimpiadi i ko li ne
i nakarq si4ko za montirane
i tai ne vijdam razvitie v taq poziciq 4esno kazano
Гост- Гост
oo tfa she zatapeesh she stanesh gaz kato tap... ba gi i pleshivite britancheta majna nqkfi otpysnati pyfni
Гост- Гост
neshtasni kretenecheta ala drapni-mi-prasta... bafta dajba mnou gi mrazim tez eej bogyyy
Гост- Гост
mi posledno vreme igraq qko poker online i 4at pat svarka live, mislim nqkoq dalaverka, ama e sa po4naha golqmi jegi teq dni i mnoo ma marzi, svari mi sa mozaka i ne mi sa prai ni6to gubq si vremeto u foroma i v internet kato cqlo
Гост- Гост
utre otiam do sofiq za porednoto interviu inak
stiskaite palci
i posle ve4erta 6te praq sugar beibeeeeeee
stiskaite palci
i posle ve4erta 6te praq sugar beibeeeeeee
Гост- Гост
emi uspeh
draj se hladnokravno kato vylk i im kaji 4e si tam za kesha $$$$$$$$$$$$ blink blink
draj se hladnokravno kato vylk i im kaji 4e si tam za kesha $$$$$$$$$$$$ blink blink
Гост- Гост
ami dobre mina mai 6te me vzemat ama 6te se obadqt next week da kajat.. kazah im pod 1000 leva nema kak da zemam .. i 1000 edva 6te stigat ama 6te vidim
Гост- Гост
oh mejtowe mejtowe, v4era cql den na tri filiiki s kashval sam izkaral, cql dennn
i cql den ot sutrenta do kam 3h sam sa nalival s bira na plaja
i posle nqmam spomen
pomnq samo 4e si trygnahme kum 3, i v 24h sa sabujdam v nas v legloto bez da sam sa kapal s pqsak po krakata i pak zaspah shtot nqmashe ko da praq trqashe pak da smu4a bira i spah do sutrenta
na4i ako sam zaspal v 15i30 sam spal kum 16 chasa ebimo majkata ne mi sa be6e slu4valo
i cql den ot sutrenta do kam 3h sam sa nalival s bira na plaja
i posle nqmam spomen
pomnq samo 4e si trygnahme kum 3, i v 24h sa sabujdam v nas v legloto bez da sam sa kapal s pqsak po krakata i pak zaspah shtot nqmashe ko da praq trqashe pak da smu4a bira i spah do sutrenta
na4i ako sam zaspal v 15i30 sam spal kum 16 chasa ebimo majkata ne mi sa be6e slu4valo
Гост- Гост
qko we ama mene ne me zeha na onaq rabota za koqto vi pisah perdi
da mrat dano
da mrat dano
Гост- Гост
Страница 2 от 2 • 1, 2
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите