temata za VUPROSI
2 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Re: temata za VUPROSI
toi qvno e bugnal foruma i ne se opresnqva koi vliza i koi izliza dokat ne doide sledva6tiq 4ovek
Гост- Гост
koe wi e liobimoto chislo.. na men mi e chisloto e "C" shoto chisloto "Pi" nqkaksi mi stoi mnogo prewzeto a puk chisloto 'C' e mnogo po-zemno s izqshti harakteristiki puk e ne chak tolkowa mejnstriim kato 'Pi" a si e unda mdam.. i takam..
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 10:16 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от ФЕН на Чет Юни 25, 2020 10:16 am; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
nqkoi she izvika li misho shamarat vav forgona
cickitenazlati- BASED MAJT
- Брой мнения : 1109
mejtski tochki : 1668
.
Гост- Гост
нямам време да се занимавам с вас
а и достатачно сам ви отварял очите досега ама не ме слошахте какво ви говоря
mihail mihaylov- Гост
mihail mihaylov написа:нямам време да се занимавам с вас
winagi sme te slushali, nie sme ti naj-golemite fenowe w stranata i znaem wsichki twoj pesni i tezi na Kamelija na izust
abe mejdodruguto da vi kaja mai Consa e tragnal po stapkite na shamito i e stanal i toi shafior, nqkoi nekwo info
fennaconsa- Гост
sigurno go e izdarpal v shtatite pri nego. te i bez tova dvamata sa si gadjeta ot 15 god ve4e e oficialno
cickitenazlati- BASED MAJT
- Брой мнения : 1109
mejtski tochki : 1668
male inache kolko tiho stana v stranata ot kak bega misho shamara..
edno takoa razlichno ama goteno razlichno nali... v smisal dori da ne znaeh che e zaminal pak yseshtah nekfo polojitelno razdvijvane v energijnite sloeve.. toq s negovata nasranata ayra troveshe na kilometri... shiban energien vampir.. poznaam podobni hora ma chak tolko silen ne... v smisal sichki poznavame hora deto kato obshtyvame izvestno vreme s tqh i posle se edno si okosil edna livada chetri dekara..
edno takoa razlichno ama goteno razlichno nali... v smisal dori da ne znaeh che e zaminal pak yseshtah nekfo polojitelno razdvijvane v energijnite sloeve.. toq s negovata nasranata ayra troveshe na kilometri... shiban energien vampir.. poznaam podobni hora ma chak tolko silen ne... v smisal sichki poznavame hora deto kato obshtyvame izvestno vreme s tqh i posle se edno si okosil edna livada chetri dekara..
Гост- Гост
sme6en komunist prodaknik toi
inak sq
fake voleibol fenove li ste e vaprosa mi?
inak sq
fake voleibol fenove li ste e vaprosa mi?
Гост- Гост
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите