Когато си гладен!
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Когато си гладен!
Хапвам си боб!
Istinskiqt Az- BASED MAJT
- Брой мнения : 59
mejtski tochki : 128
Re: Когато си гладен!
az ase 4udq da ne zapalq li kolicata da ida do nqkade za hrama
to kade kade
mcdonadls samo mi idva na um
to kade kade
mcdonadls samo mi idva na um
Гост- Гост
Кур за т'ва, поръчай си пица.
Istinskiqt Az- BASED MAJT
- Брой мнения : 59
mejtski tochki : 128
am4i po rano si bqh poru4al pizza
a sq tukmo se naqdoh s mcdonalds4e i se 4udq ko da praq cqla no6t sq D:
a sq tukmo se naqdoh s mcdonalds4e i se 4udq ko da praq cqla no6t sq D:
Гост- Гост
mrazim mcdonalds i teleshko kato cql ne mi wurvi losho mi stava... pileshko swinsko podobre..
ama swinskto go izbqgwam naposleduk.. ne obicham i riba ama po zaduljenie hapwam
ama swinskto go izbqgwam naposleduk.. ne obicham i riba ama po zaduljenie hapwam
Гост- Гост
i az mnogo mnogo ne obi4am riba ama e mnogo polezna
sega sum gladen ama vikam da vlqza da vidq kakvo pravqt nai dobrite mi priqteli i togava 6te qm
sega sum gladen ama vikam da vlqza da vidq kakvo pravqt nai dobrite mi priqteli i togava 6te qm
Гост- Гост
ribata e zle e
nqkvi hora de julqt caca po cql den ne znaqt 4e cacata se hrani s lainata pod voda tai kaza ednna doktorka
4e se edno da qde6 zarazi
nqkvi hora de julqt caca po cql den ne znaqt 4e cacata se hrani s lainata pod voda tai kaza ednna doktorka
4e se edno da qde6 zarazi
Гост- Гост
az bqh si zel ot CBA nqkva parjola i akrtofi i dobre be6e dobre apnah posle semki i koli4ka
Гост- Гост
az seka sotrin qm kifla s nekf kolbas i kashkawal ot edna makedonska sladkarnichka mn dobri gi praat i za 70 stinki kato za zakyska e idealka..
Гост- Гост
neska qdah qjca po panagjurski ili t.nar. chalbyr. nachi slagate tenjerata s woda na kotlona.. kipwa wodata spirate kotlona, wodata ne trqbva da wri malko ocet i se slaga ama sawsem malko. posle kakto e goreshta wodata chykeate wytre 2-3-4-ili-kolkoto-wi-se-qdat qjca i pak pyskate kotlona da se warqt qjcata wytre (tka se praat zabylewni qjca) ii posle se raztapq maslo kiselo mleko i cherven piper iii maaalko chesan ako nemate nacheshete go malko i gotolo! ii posle sichkoto towa se slaga na edna cheniq i se qde. mngoo e vkosno dobar i apetit!
Гост- Гост
hybavo li stawa s parjeni nessam probwal sigurno e polesno shtoto tka da warish qjza po toq nachin si e baq hamalogiq...
Гост- Гост
to4no, 4e pyrjeni stavat sqkash po lesno i si e pak vkusno
az slagam v dalboka 4iniq kiselo mlqko i natrosheno sirene i nasitno 4esan
pyrja qicata da e leko rohak jeltyka i posle napravo buuum u 4iniqta i porysvam s 4erven piper
i ako ima mek hlqb glei ko stava
dosta leka hrana dolu gore
kato v bg-mama sme
az slagam v dalboka 4iniq kiselo mlqko i natrosheno sirene i nasitno 4esan
pyrja qicata da e leko rohak jeltyka i posle napravo buuum u 4iniqta i porysvam s 4erven piper
i ako ima mek hlqb glei ko stava
dosta leka hrana dolu gore
kato v bg-mama sme
Гост- Гост
NQMA NI6TO PO SKU4NO OT TOVA DA SE GOVORI ZA QDENE ILI DA GLEDA6 KULINARNI PREDAVANIQ
Гост- Гост
mn dobri parjolki s kartofena salata mu6kam sq
ama vsu6nost ne sa tolkova dobri i mi se qde kfc ili pizza ama imam o6te 2-3-4 porcii i 6e si gi izqm da ne har4a izli6na para
ama vsu6nost ne sa tolkova dobri i mi se qde kfc ili pizza ama imam o6te 2-3-4 porcii i 6e si gi izqm da ne har4a izli6na para
Гост- Гост
az sq sled kato izgledah the hobbit 2 na 4Dx cinema mislq da hapna malko pizza 4e iamm pod raka is e4udq da spq li taq no6t izvaob6te
Гост- Гост
basi maigata stanalo 4h az oshte ne sam ql ni6to stabilno, samo 1 mlqko, 1no kroasan4e i 1na bananka
#KODAQM
#KODAQM
Гост- Гост
az ei sq se 4udq ko ad qm za vtori put za denq..ama si4ko mi pisnalo da iba maika mu dai ba ... kfc li da qm kato bogata6 ili ne6to drugo pak kato bogata6 nz
Гост- Гост
az slqd nova godina, 6te po4na da se ograni4avam s ve4erite 4e prez denq po4ti ne qm i ve4er se natapkvam zdravoi si porkam rakiika i vino i pak sym stanal debelak i 6te po4vam da sportuvam
Гост- Гост
ee tfa e mnogo gadno i az naposleduk se hvashtam da go praa... a taka se vazpitava masivno shkembe...
Гост- Гост
az problem s holesterola i slaninkite nqmam..qm si kvoto iskam i slabeq...osobenno ot kak ne treniram ot po4ti godina ve4e zarad tupkata kitka qko sum otslabnal..6te hodq da mi operirat taq raka nai nakraq 4e da si trenirkam posle
Гост- Гост
Страница 1 от 2 • 1, 2
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите