kak ste meitofe
+8
imamgotinNIK
Istinskiqt Az
haos of pen
_l_
pobyrkan359
Diam0nD
Meit Midaltan
SeLeCt_b0y
12 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 27 от 32
Страница 27 от 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
Re: kak ste meitofe
i pri nas imashe chereshi bademi edno drygo... ama sq veche ne.. ciganite ebaa majkata na polovinata zemedelie...
Гост- Гост
nie praihme biznes puk kat bqh malak i kupuvahme lipa ot ciglacite i q su6ahme i prodavahme 10 puti po skupo posle
winning
winning
Гост- Гост
igrah nad 3h. edin turnir i edvam vlqzah v nagradniq fond -27 mesta, az 26-ti ot 213 4oweka
zagubih si vremeto za ni6to po4ti
zagubih si vremeto za ni6to po4ti
Гост- Гост
ama kvo ot 27 4oveka ti si 26-ti i se delqt pe4albite ili vie 27-te 4oveka igraete ve4e za po golemi nagradi? ne me kefi pokera i komarjiistvoto de
Гост- Гост
zadrystvane, re6ava da me napsuva
- da slqza li? gylta si ezika
4akam na opashka za plashtane na smetka, nqkoi si reshava de me preredi
-shhh aloo kade otivash ti mojebi - a dobre izvinqvai
ama she si iztarva nervite nakraq
- da slqza li? gylta si ezika
4akam na opashka za plashtane na smetka, nqkoi si reshava de me preredi
-shhh aloo kade otivash ti mojebi - a dobre izvinqvai
ama she si iztarva nervite nakraq
Гост- Гост
e onq den beh v sf... i si chakam na cherveno.. slyshkame si myzichka s momichkata.. kefim se nesho i slysham zad men klakson... gledam cherveno e oshte.. i si seda.. pak klakson.. pak si seda i sled tretiq klakson.. gledam v ogledaloto nekf izleznal ot prozoreca se pokazal i nesho govori.. oshte e cherveno pokazwam se i my wikam - cherveno e (oshte) a toj TI ZASHTO NE TRUGVASH KATO SLYSHASH CHE BIBKAM!? a az: ama cherveno e (oshte) a onq pak: ZASHTO NE TRAGVASH KATO SLYSHASH CHE BIBKAM BE!? e smeni se najnakraq satana zeleno i tragnahme.. i takam
Гост- Гост
perete im 6amari, batki
da si znaqt
te pove4e takiva det se praqt na interesni sa strahlivci
te sa kato malkite ku4enca, kato laqt golemite
no te ne gi laqt, za6toto sa smeli, te gi laqt za6toto gi e strah
e teq sa su6tite
da si znaqt
te pove4e takiva det se praqt na interesni sa strahlivci
te sa kato malkite ku4enca, kato laqt golemite
no te ne gi laqt, za6toto sa smeli, te gi laqt za6toto gi e strah
e teq sa su6tite
shamara- Гост
edin poznat det e 20 kila ama se 6te bie si4ki razpraq za podobni slu4ai kak ako e imal buhalka 6tql da sliza da gi pruska ot boi
Гост- Гост
abe az izob6to ne6ta nikoi da biq ama te ta karat, vika ela ma nabii
ama za kvo da ta biq be mishko, jivei si tam jivota i tolkos ko ma zanimavash sys sy6testvuvaneto si izob6to
ama za kvo da ta biq be mishko, jivei si tam jivota i tolkos ko ma zanimavash sys sy6testvuvaneto si izob6to
Гост- Гост
ili drugoto otivash v nqkakv magazin ili na nqkoe gi6e si za neshto da vyrshish nqkva rabota i sa darjish liubezno pozdravqvah tak tak i otsre6ta nqkva 4owka po4va da ti sa bleshti
i pak trqbva da stavash losh i da obry6ta6 neshtata v tvoq polza
mi nqma problemi, ok i az stavam losh, digam edin panair, izvinqt mi sa i gotovo
i pak kade e smisala, samo se natovarvam po cql den s idioti
i pak trqbva da stavash losh i da obry6ta6 neshtata v tvoq polza
mi nqma problemi, ok i az stavam losh, digam edin panair, izvinqt mi sa i gotovo
i pak kade e smisala, samo se natovarvam po cql den s idioti
Гост- Гост
e aj kaji kade e smisala... to i az sam si slojil edin kliych 32 w kolata i nishto ne mi prechi da sleza da se praa na rambo.. ama za kwo.. posle razprawii toky vij policii molicii shoto te takiwa najnapred wikat policiqta.. inache ne gi e strah... i da si gyba wremeto po rajonni obqsneniq razprawii glawoboliq az sym trygnal da si praa kef na koponche ne da se razprawam sas zagybenqci...
Гост- Гост
na edno krugovo kadeto izliza6tiq put e tolkova lenti kolkoto i v krugovoto i karam v kraina lqva i izlizam v lqva i nqkuv ot srednata se 6mugna pred men i edin kamion pederasa i az kre6tq i vikam i onq mi poakzva sreden prust nagleca. ei iskah da mu prusna glavata i da mu obluskam kolata ama 6e ima damage i po moqta i mu kazah 4e e gnusna 6unda i toi mi pro4ete ustntie 100%
Гост- Гост
spq i qm cql den i treniram za utre za lazy sunday da spq i da qm cql den
Гост- Гост
Страница 27 от 32 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 27 от 32
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите