kak ste meitofe
+8
imamgotinNIK
Istinskiqt Az
haos of pen
_l_
pobyrkan359
Diam0nD
Meit Midaltan
SeLeCt_b0y
12 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 25 от 32
Страница 25 от 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Re: kak ste meitofe
az pa si smenih xenonite 4e ediniq izgarq6e leko i sq slojih vmesto kitaiski bokluci po originalni 4asti i po qko svetqt i smenih i gabaritite s beli i kolata mi stana transformers
Гост- Гост
yoshi написа:emi vav varna sigorno e taka.. na selo.. ima edin magazin za chorapi lokanka cigari akomolatori kleshti klemi..
puk i v tkav magazin she mi izleze 200lv minimom
em az si kupih Baner za 120-30 lv, ama moq e mnogo mani4ak i go vzeh ot nqkav injener det ima nqkolko magazini brat4e, hodi zamerva tokove, kusi, dulgi, zapali tva onva, hilqda testa prai razbirish li da se uveri 4e si4ko e izpravno i zarejda dobre
vajni sa tes neshta i tva dali e zastoporen stabilno sushto e ot golqmo zna4enie
nz ne mu razbiram 4ak tolkos mnogo
Гост- Гост
Всяко сложно нещо се състои от множество прости, следователно трябва да го разчленим до самата му основа и решавайки малките проблеми, съставящи големия, то той ще изчезне от само себе си, тъй като не съществува реално.
Гост- Гост
inak az sum na tupata freza ot fevruari o6te
daiba iskam rabota v sofiq i da mi pla6tat mnogo pari
pisna mi tva turnovooooooo
daiba iskam rabota v sofiq i da mi pla6tat mnogo pari
pisna mi tva turnovooooooo
Гост- Гост
ooo potrebitel - gost mi ko da staa sichko staaa
ne si reshil ne si stanal i ti ko... nesho problem?
ne si reshil ne si stanal i ti ko... nesho problem?
Гост- Гост
vliubeniq написа:turnovo, sofiq, u varna si nai-hubavo :D4akam lqtoto ve4e huc huc
bqh vyv tyrnovo onq den, qdah sandvi4i mario, nqkvi copy peist subway
Гост- Гост
hahah mnogo mi se hodi v tyrnovo.. nikoga nessam bil.. izglejda hybavo...
Гост- Гост
e kak nikoga be, tva carevec, tui onui, otivai imash i poznati pone i pari imash ne ta byrkat razhodi, gorivo edno drogo
Гост- Гост
da e ela 6e ti namerq qdene piene kurvi takoz onakoz
inak marioto mo6tno kopie da ama se pruska po 6evovete
inak marioto mo6tno kopie da ama se pruska po 6evovete
Гост- Гост
i az she otida i 6te zvynnem na mitio pi6tov a da ni izprati malko pi4ki i 6te napylnim jakuzito s shanpansko hohoho
Гост- Гост
jee vazmojno li e.. towa da e.. t. nar. troll? towa li e troll? tozi trolli li? kakwo e trolli? hej boss krak? razkaji poveche za sebe si asl pls?
Гост- Гост
mi kato se sre6tnem 6e si naemem staq i 6e q napulnim s kurvi i 6e gi ebem i ei go
Гост- Гост
pa i to tyka sichkki sme pulni sus stai.. assam zel tristaen... vlubeniq i toj razpolaga sus stai... a pyk a to s dve cherti predpolagam razpolaga s nqkoj maluk chiflik po tarnovo star bolqr... i takam.. ako ima nyjda stai da iskash.. daje moe djitnim malko...
Гост- Гост
az imam kushta trietajna i vili4ka na selo shemshevo i ve4e nqmam kvartira v sofiq
Гост- Гост
ei meit4eta nai nakraq se naspah tiq po4ivni dni i si slojih SSD hard disk na laptopa i preinstlirah vindovsa i sega ma6inata LETIIIIIIIIi
Гост- Гост
Страница 25 от 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 25 от 32
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите