kak ste meitofe
+8
imamgotinNIK
Istinskiqt Az
haos of pen
_l_
pobyrkan359
Diam0nD
Meit Midaltan
SeLeCt_b0y
12 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 24 от 32
Страница 24 от 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
Re: kak ste meitofe
ha toq s kvi neshta sa zanimaval go vij
ako i nie u4asvahme 6te6e da imash po golqm uspeh, ama ko da praish kasmet se pak
ako i nie u4asvahme 6te6e da imash po golqm uspeh, ama ko da praish kasmet se pak
Гост- Гост
pozanimavvam se da
kefi me
ei sq po4vam da montiram matricata i da vidite mania6kata rabota.. sq ako i vie bqhte tuka po skoro bih snimal ne6to ultra gangsta rap 6toto samo takiva sme tuka ama uvi
vinagi ima i dogodina \
kefi me
ei sq po4vam da montiram matricata i da vidite mania6kata rabota.. sq ako i vie bqhte tuka po skoro bih snimal ne6to ultra gangsta rap 6toto samo takiva sme tuka ama uvi
vinagi ima i dogodina \
Гост- Гост
sega mislq da si praq da qm i da sqdam da si zavur6vam montiraneto na 60 sekundniq film i 6te go nato4a mn qk da e i posle da kandidaatstvam za edna rabota ot jobsa za video montaj i specialni efekti i da me zemat i da pe4elq oskari
Гост- Гост
ei kyde se gubite ve? edni 6antavi momi4eta ugovorih da vlizat tuka da si lafim i da praim kopom, te idvali i se nqmalo nikoi i ne sa regnali ts ts ts
Гост- Гост
aha k
inak dnes sa sabudih s pinkeye..qko mi kravasqlo okoto i qko gureli ot sqkade..offfffffffffffffffffffffffffffffffff
inak dnes sa sabudih s pinkeye..qko mi kravasqlo okoto i qko gureli ot sqkade..offfffffffffffffffffffffffffffffffff
Гост- Гост
az puk gledah malko romi po interneta v youtube za da mi sa oprai nastroenieto i sa posmqh tuka sami4ak be6e mi hubavo
Гост- Гост
gleda li onq piqniq ciganin de spi v karucata i konq na avtopilot si kara po ulicite i policai gi sprqha :D
Гост- Гост
kak da sum az
bqh bolen dulgo vreme ama uj se poopraih ama paks e vlo6ih i otidoh na lekar nai nakraq i po4nah antibiotik is e 4udq dali dnes sum po dobre 6toto e bila kraq na bolesta mi ili zarad antibiotika i pari na vqtara..basi 30 leva pregled i 40 leva lekarstva.. kat nqmam GP v sofia e tai tolkoz godini ne mi se e nalagalo i sq nakraq to4no gredi4ka
bqh bolen dulgo vreme ama uj se poopraih ama paks e vlo6ih i otidoh na lekar nai nakraq i po4nah antibiotik is e 4udq dali dnes sum po dobre 6toto e bila kraq na bolesta mi ili zarad antibiotika i pari na vqtara..basi 30 leva pregled i 40 leva lekarstva.. kat nqmam GP v sofia e tai tolkoz godini ne mi se e nalagalo i sq nakraq to4no gredi4ka
Гост- Гост
fuck the antibiotics! shibani lekarstwa sa antibioticite... tamiflu mnogo dobro ama e kam 50lv i trqq si sigoren che imash virys grip... shoto atnibiotika se bori s bakteriite, a ne s virusite i do skoro nqmashe preparati, kojto da sa protiv virysite. no sega ima novi moderni antivirusni lekarstwa. vprochem ima i balgarski variqnt - remantadin po-evtin okolo 10-12 lv ama kakto se dosestate ne dejstwa...
i takam.. ako zimate antibiotici zaduljitelno s mnogo silni witamini i probiotici che posle se razwiwat gabichki i tqm podobno ustojchivi infekcii mnogo kovarni...
i takam.. ako zimate antibiotici zaduljitelno s mnogo silni witamini i probiotici che posle se razwiwat gabichki i tqm podobno ustojchivi infekcii mnogo kovarni...
Гост- Гост
anyways ve4e sum zdrav nqma gubi4ki tva onova i tai
preinstalirah si windowsa tiq dni 4e se sbozi qko i sq nanovo set upvam ma6inata si
preinstalirah si windowsa tiq dni 4e se sbozi qko i sq nanovo set upvam ma6inata si
Гост- Гост
koj kat teb.. bez gabichki i s now windows si magnit za mackite
az puk neska si viknah avariina grypa ot btk i si prekarah profesionalno interneta che predi beh pravil edni vruzki edni kabeli ala bala beshe stanalo kasha spliteri telefoni shajbi ebi mu mamata..
az puk neska si viknah avariina grypa ot btk i si prekarah profesionalno interneta che predi beh pravil edni vruzki edni kabeli ala bala beshe stanalo kasha spliteri telefoni shajbi ebi mu mamata..
Гост- Гост
emii da.. vsushtnost sum s internet na btk... iii da... pomiika e.. ama ej na... tarpq si gi i tfa e. puk kfi zlatni smetki poluchawam..
Гост- Гост
yoshi написа:koj kat teb.. bez gabichki i s now windows si magnit za mackite
Гост- Гост
bah pak 6e hodq da akam i po nqkvi lekari posle za posledni konsultacii dali da mi operirat kitkata 4e da po4vam sled 2 meseca fitnesa pak
Гост- Гост
blagodarq ti za towa, che se radwash za men...
vchera si kopih akomolator za malkita mi traktor audi a2...75 ah 129 nekade izlezna kato mi prispadnaha stariq... i takam.. pisna mi stariq se beshe razhermetiziral na plusa i postoqnno mi kleqswashe klemata dano da nqqm probel s toq che e mnoo dosadno towa.. tapoto e che onq deto mi go prodade stariq go chelosa s chyko, puk i ne mi e mnogo dobre zastoporen samiq akymylator i s vremeto dopulnitelno se e razmestila klemata i takam.. sq dano mina bez nowa klema che ne mi e qsno kak se smenq... inache mnoooogo slojno bateriqta e v bagajnika kato padne i nqma nikf tok nemoga da go otfora edna kliuchalka ima cqlata kola trqq da vlizam prez vratata i da lazq do zadniq bagajnik, da iztriq nasloqvaniqta s shyrkichka i wmd40 posle po inerciq da se opitam da zapalq ili da go swalq i posle da go zareda i pak prez prednata vrata s akumulatora da izlazq do zadniq bagajnik ynikalno e...
sq sabiram za radeo pioner.. 130lv s lajsnichki adaptercheta antena montaj i dwe-tri godini garanciq
vchera si kopih akomolator za malkita mi traktor audi a2...75 ah 129 nekade izlezna kato mi prispadnaha stariq... i takam.. pisna mi stariq se beshe razhermetiziral na plusa i postoqnno mi kleqswashe klemata dano da nqqm probel s toq che e mnoo dosadno towa.. tapoto e che onq deto mi go prodade stariq go chelosa s chyko, puk i ne mi e mnogo dobre zastoporen samiq akymylator i s vremeto dopulnitelno se e razmestila klemata i takam.. sq dano mina bez nowa klema che ne mi e qsno kak se smenq... inache mnoooogo slojno bateriqta e v bagajnika kato padne i nqma nikf tok nemoga da go otfora edna kliuchalka ima cqlata kola trqq da vlizam prez vratata i da lazq do zadniq bagajnik, da iztriq nasloqvaniqta s shyrkichka i wmd40 posle po inerciq da se opitam da zapalq ili da go swalq i posle da go zareda i pak prez prednata vrata s akumulatora da izlazq do zadniq bagajnik ynikalno e...
sq sabiram za radeo pioner.. 130lv s lajsnichki adaptercheta antena montaj i dwe-tri godini garanciq
Гост- Гост
abe akumolator se kupuva ot specializiran magazin, kadeto 6te ti go montirat, 6te ti go turqt, 6te ti go namestqt kakto si mu e reda i 6te slojat novi klemi ako trrqbva,
6te ti napraqt zamervaniq s tehniq ured da proverqt dali vsi4ko e izrqdno i ti davat garanciq 250 godini be mom4e,
oti6al ot aptekata i si kupil akomolantor
6te ti napraqt zamervaniq s tehniq ured da proverqt dali vsi4ko e izrqdno i ti davat garanciq 250 godini be mom4e,
oti6al ot aptekata i si kupil akomolantor
Гост- Гост
emi vav varna sigorno e taka.. na selo.. ima edin magazin za chorapi lokanka cigari akomolatori kleshti klemi..
puk i v tkav magazin she mi izleze 200lv minimom
puk i v tkav magazin she mi izleze 200lv minimom
Гост- Гост
Страница 24 от 32 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 32
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 24 от 32
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите