kak ste meitofe
+8
imamgotinNIK
Istinskiqt Az
haos of pen
_l_
pobyrkan359
Diam0nD
Meit Midaltan
SeLeCt_b0y
12 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 19 от 32
Страница 19 от 32 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32
Re: kak ste meitofe
kvo si ze ti
az cql den u doma i sq forever alone nqma s koi da ida na helouin
a ne na lekciq hodih na4i ne e totalno zle denq
ama da sq qko skuka gledah razni film4eta serial4eta i plakah malko ot samota
az cql den u doma i sq forever alone nqma s koi da ida na helouin
a ne na lekciq hodih na4i ne e totalno zle denq
ama da sq qko skuka gledah razni film4eta serial4eta i plakah malko ot samota
Гост- Гост
vzeh si malko ot tiq pakitirani pile6ki parjolki i musli
otidoh za oriz ama pak nqmahe teq potki v toq skapan magazin
to i az pla4a ot samota ama ko da prai6 sam sum si vinoven.
e sno6ti pak hodih malko na lost4eta, pribiram se i sre6tam edin biv6 sau4enik ot osnovnoto. i me pita 6to ne sum mu vdigal kato mi e zvunql, e kak da mu vdigna kato go znam kakuv e. toi e ot tipa hora kude te tursqt samo kogato im trqbva6 za ne6to, ili kogato nqma s koi da izlqzat, a, be vse edno gleda6 muderator ot stariq tiper, su6tata mikroba. predi vreme mi be6e obe6tal 4e 6te pita za edna rabota. mnogo se e imal s 6efa si i razni takiva gluposti. est 4e ne mi zvunna. mesec, mesec i polovina sled tova mi pi6e sms: bratle vdigni mi, spe6no e. ama hoi
i taka vsqkakvi gluposti ko da igraq
nqkoi put 6te napi6a o6te istoriiq s toq v temata za slu4kite
otidoh za oriz ama pak nqmahe teq potki v toq skapan magazin
to i az pla4a ot samota ama ko da prai6 sam sum si vinoven.
e sno6ti pak hodih malko na lost4eta, pribiram se i sre6tam edin biv6 sau4enik ot osnovnoto. i me pita 6to ne sum mu vdigal kato mi e zvunql, e kak da mu vdigna kato go znam kakuv e. toi e ot tipa hora kude te tursqt samo kogato im trqbva6 za ne6to, ili kogato nqma s koi da izlqzat, a, be vse edno gleda6 muderator ot stariq tiper, su6tata mikroba. predi vreme mi be6e obe6tal 4e 6te pita za edna rabota. mnogo se e imal s 6efa si i razni takiva gluposti. est 4e ne mi zvunna. mesec, mesec i polovina sled tova mi pi6e sms: bratle vdigni mi, spe6no e. ama hoi
i taka vsqkakvi gluposti ko da igraq
nqkoi put 6te napi6a o6te istoriiq s toq v temata za slu4kite
Гост- Гост
az hodih da qm pri potniq bani4ar, det vadi zakuskite ot edna maza, malko e gnusno ama e vkusno i qdah pica, pizzata mu e nqkva prawoagalna i otgore e nastargan nqkav krenvirsh ili salam i kashkaval malko podpravki i mn liutenica i sos e kat mandji4ka i stavash celiq kat prase sled tui i posle pih o6te edno kafe i se si sedq natoplo, marzeluvam, 4udq sa ko da eba, ot de da pipna malko pari4ki 4e neska e petak daiba puk utre e sabota i trqa da izbuhvam, se pak sam ergen4e, abe ergenluka e golqma rabota hem e super, hem ima i polojitelni ima i otricatelni strani, abe razbirate me, takav e jivota i sam si pusnal da gledam closeup s mihaela fileva tova e za sq uspe6en den ot men, 4est respek, razvrat i slawa, mariq sick mainda i love u!
Гост- Гост
kak da sum v 9 pak me sabudiha s super brutalnite burgii da im eba maikata da im eba... sq mi se spi kato na guz
ba6ta mi mi zvani da sum hodel da protestiram a men me marzi i toi ne se gordee s mene ama ne mi puka
4udq se ko da qm
4udq se dali ima s koi da ida na diskote4ka tonight
takiz mu ti raboti
ba6ta mi mi zvani da sum hodel da protestiram a men me marzi i toi ne se gordee s mene ama ne mi puka
4udq se ko da qm
4udq se dali ima s koi da ida na diskote4ka tonight
takiz mu ti raboti
Гост- Гост
otivai da protestirash, hem tam moje da si namerish nqkoi qka slivka za 2nait
az ako bqh u sofiq 6tqh da vi zaveda da protestirame i posle 6tqhme da napraim edno parti s drugi protestirashti momi4eta za dobre svar6enata rabota i posle 359orgiq i est 6tot sme qki meitove 6te6e da ni se padat na 4owek pone po 3 sexy protestirashti horny studentki
az ako bqh u sofiq 6tqh da vi zaveda da protestirame i posle 6tqhme da napraim edno parti s drugi protestirashti momi4eta za dobre svar6enata rabota i posle 359orgiq i est 6tot sme qki meitove 6te6e da ni se padat na 4owek pone po 3 sexy protestirashti horny studentki
Гост- Гост
pone kinta i ebanie ima li
az malko mi se spi ei sq stanha ot sun i se 4udq ko da praq
az malko mi se spi ei sq stanha ot sun i se 4udq ko da praq
Гост- Гост
sled kato mi izgorq harda na labtoba i si kupih nov,
doide red i na telefona, neshto mu sa precaka despleq, ta sq si izbiram evtin telefon
ko she kajete za toq ALCATEL ONE TOUCH S'POP smartfon za 29 lv ?
doide red i na telefona, neshto mu sa precaka despleq, ta sq si izbiram evtin telefon
ko she kajete za toq ALCATEL ONE TOUCH S'POP smartfon za 29 lv ?
Гост- Гост
mda e to i az obi4am standartnite telefon4eta, ama vtora nokiq ostava bez displei i kato mi predlagaha samrtfon za 29lv reshih 4e 6te e typo da dam powe4e pari za obiknoven tel.
m/u drugoto sam s 3 telefona mn dosadno
m/u drugoto sam s 3 telefona mn dosadno
Гост- Гост
bah toq vliubeniq golqm merinjei
remonti prai partmenti ima postoqnno pie i ebe i 3 telefona da vodi delovi razgovori
brao brao izdiga6 se
remonti prai partmenti ima postoqnno pie i ebe i 3 telefona da vodi delovi razgovori
brao brao izdiga6 se
Гост- Гост
sega ako kaje6 4e si poru4va6 i ot kfc te obqvqvam za milionera na forgona
Гост- Гост
az da ne sam devailo ve
bojee kfc, nito imam pari za takiva gluposti, dori nikoga ne sam opitval neshto ot tam
az sam majkar neska sam na edno hleb4e s dve kebap4eta
kvi meleoni, celiq sam i dalgove
bojee kfc, nito imam pari za takiva gluposti, dori nikoga ne sam opitval neshto ot tam
az sam majkar neska sam na edno hleb4e s dve kebap4eta
kvi meleoni, celiq sam i dalgove
Гост- Гост
vup4eki 4e ve4e sum vice-prezidenta na sveta ne moga da ti pomogna s pari
pitai devailo
pitai devailo
Гост- Гост
kakvo da me pita to e qsno 4e si vice prezidenta na sveta i predpolagam moje6 da mu pomogne6 vsi4ko ot tebe zavisi sam si kove6 sadbata
az inak taq no6t ne se naspah i sutrinta po4naha otdolu da iznasqt nqkvi tuhli i ko li ne ot purviq etaj i tovareha na edin kamion parkiran na 2 santimetra ot kolata mi koqto pri seki po silen 6um svire6e alarmata i me sabudi
i tai stanah premestih kolata potunala v prah
qdoh omledu
udarih 1 soika
gubih si vremeto
qd me e 4e nqma s koi da ida na ryan leslie na koncerto
dremnah malko
i sq sum tuk
az inak taq no6t ne se naspah i sutrinta po4naha otdolu da iznasqt nqkvi tuhli i ko li ne ot purviq etaj i tovareha na edin kamion parkiran na 2 santimetra ot kolata mi koqto pri seki po silen 6um svire6e alarmata i me sabudi
i tai stanah premestih kolata potunala v prah
qdoh omledu
udarih 1 soika
gubih si vremeto
qd me e 4e nqma s koi da ida na ryan leslie na koncerto
dremnah malko
i sq sum tuk
Гост- Гост
be s 2 6amara 6tqh da gi ovargalqm si4kiet 5 hamalina tam ama ot men da mine ne gi bih
Гост- Гост
nachi na purvata mi rabota sum koordinator, na vtorata sam rakovoditel i upravitel i na tretata sam hamalin i obsht rabotnik... posle sam stodent i ostanalite si profesii ne gi praktikyvam v momenta - ohranitel i bijyter...
samsamsirekords...
samsamsirekords...
Гост- Гост
Страница 19 от 32 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 32
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 19 от 32
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите