kak ste meitofe
+8
imamgotinNIK
Istinskiqt Az
haos of pen
_l_
pobyrkan359
Diam0nD
Meit Midaltan
SeLeCt_b0y
12 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 15 от 32
Страница 15 от 32 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 32
Re: kak ste meitofe
kofte... mn kofte.. operaciite se gadno neshto..
az kato malak si beh schupil mn losho kraka... ama se oprah shoto na decata im zarastwat po byrzo kostite i po-dobre inache ako na tiq godini polucha sashtata fraktyra ne mi murda operaciq pironi i 1 godina w gips...
az kato malak si beh schupil mn losho kraka... ama se oprah shoto na decata im zarastwat po byrzo kostite i po-dobre inache ako na tiq godini polucha sashtata fraktyra ne mi murda operaciq pironi i 1 godina w gips...
Гост- Гост
az beh po sf teq dni... imam edno apartamentche... she go stqgam puk da vidim ko she izleze.. za sq izlizat samo lajna de.. ama pak e neshto...
Гост- Гост
ne, zalojih na novoto i sq trqa da praq si4ko ...podove, banq, ...., .... .... ...
Гост- Гост
hora az sq u4a posleden semestar magistratura v sofiq i ako ne si namerq ne6to do fevruari deto da me zadarji tuka trq si hodq v tupoto turnovo ... skukaaaaaaaaaa e tam..predlagaite ko da praq i ko da igraq
Гост- Гост
bratle sq e mnogo evtino za tez neshta.. da ti kaja az sam praj edno dve apartamentcheta.. i sq treto she praa... sega e naj-evtino ot vsqkoga... mebeli plochki parketi...vliubeniq написа:ne, zalojih na novoto i sq trqa da praq si4ko ...podove, banq, ...., .... .... ...
ako neshto te zatrydnqva pishi... az imam opit v stroitelstwoto...
devailo bratle ko zavurshvash? ko si uchil? she izmislim nesho... sa bachkam po edni proektcheta i sled polovin godina she sym swoboden...
ama nessam izmislil oshte kak da atakuvam sf... az mislq globalno dejstvam lokalno... ttaka e profesionalno...
Гост- Гост
si4ko ma zatrudnqva ...daje nqmam idei kakvo iskam da bade
ina4e maistorite sa na polusaedinitel, 4etvartak idva 6paklov4ika
Гост- Гост
ooo mejt4eta kak ste?
az si zabravih parolata na prednata mi registraciq i zatova si napravih nov
az si zabravih parolata na prednata mi registraciq i zatova si napravih nov
Гост- Гост
sega 6te se registriram v stariq pedalski foron s ime: ZiGG_E_PEDAL
s glavni bukvi da se vijda hubavo na na4alnata stranica
s glavni bukvi da se vijda hubavo na na4alnata stranica
Гост- Гост
ami meitove u4ih bakalavar kompiutarni mediini tehnologii i sq magistratura 3d animacionna rejisura..filmi li da praq ko da praq nz to vqtar rabota moje da napraq nqkoi film da me finansirat posle 10 godini prosqk da budq
Гост- Гост
az imam edin priqtel deto e mnogo dobar v animacionnite filmi.. toj ycheshe neshto takoa v nbu ama nesho slojno e zavurshvaneto...
inache az sushto sum mnoo dobar v animaciite... izgledal sam tonove animaciq...
inache az sushto sum mnoo dobar v animaciite... izgledal sam tonove animaciq...
Гост- Гост
advokate ne luji ti nqma6 edin priqtel
ti ima6 nqkolko priqtelq samo tuk v forgona
ina4e i az sum dobur v animaciqta
kefq se na ed edd eddy mnogo
ti ima6 nqkolko priqtelq samo tuk v forgona
ina4e i az sum dobur v animaciqta
kefq se na ed edd eddy mnogo
Гост- Гост
daj snimchici nesho moje da izmislim nesho... ko e braklovchik?vliubeniq написа:si4ko ma zatrudnqva ...daje nqmam idei kakvo iskam da bade
Гост- Гост
otvarq6 vhodnata vrata i vlizash v antreto s razmeri 2,5 x 2,5kv.m
nasre6ta sa vrata do vrata spalnqta i hola
a v lqvo banqta (2 x 2,65) koqto nai me pritesnqva 6toto trqa da vikam VIK maistor da kyrti i da q prerazpredelq
ostaili sa idiotite izhodi za du6, 4u6ma i boiler na ednata stena det e 2.0
puk izkam da sloja i peralnq v banqta i nz ko 6e izleze
tva predstavlqva, taka sa izhodite
4udq se dali taoletnata nqma da moje da se premesti po natataka i v na3aloto v lqvo da se turi edna peralnq i nad neq boilera
puk trqa da otiva i topla voda do kuhnqta
a v lqvo banqta (2 x 2,65) koqto nai me pritesnqva 6toto trqa da vikam VIK maistor da kyrti i da q prerazpredelq
4udq se dali taoletnata nqma da moje da se premesti po natataka i v na3aloto v lqvo da se turi edna peralnq i nad neq boilera
Гост- Гост
am meit mojem da napraim 359 brigada nov dom i da ti opraim problemite ko 6e kaje6
Гост- Гост
e ti puk sega kakvo me izkara 4e nqmam nikakvi priqteli liA s 2 cherti написа:advokate ne luji ti nqma6 edin priqtel
koeto e vqrno de
ama ne obi4am da mi go natqkvat
Гост- Гост
tova karabina li e ili ima plochki?vliubeniq написа:otvarq6 vhodnata vrata i vlizash v antreto s razmeri 2,5 x 2,5kv.m
Гост- Гост
az imam mnogo kritichna seedmica.. na ruba sum!fen_na_advocat написа:pff dnes mnogo iznervq6t den
zamalko da ima:
Гост- Гост
nqma plo4ki nqma ni6to, kva karabina ne razbiram, 4isto novo stroitelstvo
..
na mene sqka sedmica mi e kriti4na, osobeno do petaka togava po4vam da piq i zabrawqm za si4ko, praq sa marmalad v nedelq edvam daqnq i dojivqvam ponedelnika kogato pak si4ko stava kriti4no, mislenki, pari, problemi rabota qdowe shitove dokato otnovo ne doide petak i taka vartelejka
..
na mene sqka sedmica mi e kriti4na, osobeno do petaka togava po4vam da piq i zabrawqm za si4ko, praq sa marmalad v nedelq edvam daqnq i dojivqvam ponedelnika kogato pak si4ko stava kriti4no, mislenki, pari, problemi rabota qdowe shitove dokato otnovo ne doide petak i taka vartelejka
Гост- Гост
karabina e kogato si na gola tuhla..
posle se izmazvat steni i se praj zamaska na poda za da se izravni i da mojesh da redish nastilka.
toaletnata nemojesh da q mestish mnogo tam okolo trubata samo. inache trubite ako oshte ne sa vlezli v zamaskata da sa pokriti ot beton mojesh da si zakarash kudeto iskash.. na men sega ydoma imam topla voda na 6-7 metra ot bojlera
posle se izmazvat steni i se praj zamaska na poda za da se izravni i da mojesh da redish nastilka.
toaletnata nemojesh da q mestish mnogo tam okolo trubata samo. inache trubite ako oshte ne sa vlezli v zamaskata da sa pokriti ot beton mojesh da si zakarash kudeto iskash.. na men sega ydoma imam topla voda na 6-7 metra ot bojlera
Гост- Гост
i spored kanala za mrusnata voda de.. nego nemojesh da go mestish
to za tfa bojlera ti e tam napraen do kyhnqta ot drugata strana
to za tfa bojlera ti e tam napraen do kyhnqta ot drugata strana
Гост- Гост
Страница 15 от 32 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 32
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 15 от 32
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите