kak ste meitofe
+8
imamgotinNIK
Istinskiqt Az
haos of pen
_l_
pobyrkan359
Diam0nD
Meit Midaltan
SeLeCt_b0y
12 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 9 от 32
Страница 9 от 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
Re: kak ste meitofe
evala zavijdam di. az kato legna do men nai mn vaobrajaemi priqteli sa se sabujdali
Гост- Гост
q da vidim ima li nqkoi v kopoma. az bqh na RD inak dnes ot 17:00 do 21:00 i sq si kupih pepsi can i kinder surprise
Гост- Гост
are be kude ste
SeLeCt_b0y- Admin
- Брой мнения : 322
mejtski tochki : 570
meitowe fnimavaite 4e we4e po4naha da se triqt mneniq, skoro moje da po4nat i tuk da ni bamkat
Гост- Гост
ytre ponedelnik 22.04.13 obshto sabranie/operativka/ v specialnata tema za operativki! 7:00 da ste na LINIQ i tka..
Гост- Гост
verno li triqt be .. tva ne e hubavo. az inak izgledah ei sq a haunted house - negarska komediq malko po qko ot scary movie 5 da vi kaja
Гост- Гост
nali ne ychastva edi marfi vaf fsichkite roli? shoto po edno vreme imashe nqkolko negarski komedii, v koito vsqka rolq se igraeshe ot edi marfi.. golqm draznitel e toq...
Гост- Гост
she mi lipsva samo lafa "sedi malko s edi marfi"kato beh 6 klas beshe mn popularen toq laf
Гост- Гост
az edno vreme kolekcionirah lafove.. daje po edno vreme pochnah da si gi izmislqm i dosta potragnaha... amaa to e kakto s vsichko.. vsqko novo e dobre zabraveno staro... tova vaji ama na 100%, spored men. vsichko e otdavna izmisleno i sega na nas se pada chestta da izpolzvame do sega postignatoto, dokato horata do sega samo sa postigali i stremqli, nie mojem da si otduhnem malko i da pozabavim tempoto, bi bilo dobre...
Гост- Гост
prav si 4elovek. Az mislq 4e az bqh 4ovek koito izmisli nqma ling dai ling".
Гост- Гост
q mi pomognete s excell 4e 6e poludeq - na4i vavejdam v kletka 4isla - 2132300000323 i te ne izlizat taka ami mi izliza primerno: 2,2653E+1 ... kak da go opraq da si izliza tova koeto sam vavel
Гост- Гост
vliubeniq написа:q mi pomognete s excell 4e 6e poludeq - na4i vavejdam v kletka 4isla - 2132300000323 i te ne izlizat taka ami mi izliza primerno: 2,2653E+1 ... kak da go opraq da si izliza tova koeto sam vavel
HELP
Гост- Гост
Ee bratle
Imam eni rodnini deto samo mi zvanat po tela daa im opravam kompa po telefona shoto az razbiram ot mnogo komputri seshse
Imam eni rodnini deto samo mi zvanat po tela daa im opravam kompa po telefona shoto az razbiram ot mnogo komputri seshse
Гост- Гост
Страница 9 от 32 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 20 ... 32
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 9 от 32
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите