kak ste meitofe
+8
imamgotinNIK
Istinskiqt Az
haos of pen
_l_
pobyrkan359
Diam0nD
Meit Midaltan
SeLeCt_b0y
12 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 6 от 32
Страница 6 от 32 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
Re: kak ste meitofe
meit i az trenirah dopredi malko 15 zagrawqh i raztqgah, posle koremni, licevi, klekove i tui be6e no postavih na4aloto
sled nqkoi sedmica -sledva6ta stapka zalata
ili i az po lostovete
sled nqkoi sedmica -sledva6ta stapka zalata
ili i az po lostovete
Гост- Гост
da naprawim edna tema i za fitnesa togava ?
SeLeCt_b0y- Admin
- Брой мнения : 322
mejtski tochki : 570
e az napraih sportna tema, ako iska6 polzvai neq ili kato re6i6 naprai nova ama dona byde po seriozna
Гост- Гост
neska beh do stydentski grad... do ynss napisah da jivee nowiq 359 izpikah se i begah.. posle po mola malko... zeh si edni jinsi.. malko red buli i poteglih nazad... kato prestignah si zeh malko tolumbi i se pribah... ytre pak trq da patuam... a vchera bqh i do seres blqqq buuuu
neshto da poruchate makedonski cigarki she hoda do rimskata stena.. tam si jitam az...
neshto da poruchate makedonski cigarki she hoda do rimskata stena.. tam si jitam az...
Гост- Гост
she ima , pochva korticata
SeLeCt_b0y- Admin
are w chata
SeLeCt_b0y- Admin
Идвайте в чата, скатавци!
Istinskiqt Az- BASED MAJT
- Брой мнения : 59
mejtski tochki : 128
az dove4era sum na kino priqteli na obvilion s ton kruz..6te izpusna 4ata mai ;(
Гост- Гост
to i az 6e izlizam, no mislq 4e 6te uspeq da se vkliu4a po nqkoe vreme tyi 4e spoko
Гост- Гост
az ne sum spokoen shtoto i az mai she propusna chata daiba ;(
#prayforanigga
#prayforanigga
SeLeCt_b0y- Admin
kak sam lii kak saaam? onq den reshih da se razhodq malko... ej taka na vuzdyh.. trugnah kam 4 sytrinta za sofiq s aydito... do kum sedem si beh nabelejil edin bel rover ej tkfu
i nekade sedem i triise da e stanalo.. gaaaz gaaaz karam si i edno pejo bratle tamnosinjo nekfo lajnqvo me zasichka i baaam.. ama bil predsedatel na dans, vikam mu samo palni potki i balaci ostanahte v toq dans chehal.. posle kyki prostotii kachih si se v mojto aydi i si begah...
neska gledam nso idva v slyjbata.. deto si rabota nesho sa se oplakvali... ba im majkata jalkari..
acab
i nekade sedem i triise da e stanalo.. gaaaz gaaaz karam si i edno pejo bratle tamnosinjo nekfo lajnqvo me zasichka i baaam.. ama bil predsedatel na dans, vikam mu samo palni potki i balaci ostanahte v toq dans chehal.. posle kyki prostotii kachih si se v mojto aydi i si begah...
neska gledam nso idva v slyjbata.. deto si rabota nesho sa se oplakvali... ba im majkata jalkari..
acab
Гост- Гост
pak vali, mra4no i tegavo..iskam da idva lqtoto we4e, da si tretiram tashacite s morska voda
Гост- Гост
mene mi e mn qko kato vali i e mrachno.. am ej na sq sveti tuka se e obleshtilo.. kakto vinagi de.. petrich e na takova mqsto che vinagi e slunchevo.. i mnoo rqdko vali...
ama nie sme si dryg klimat de..
ama nie sme si dryg klimat de..
Гост- Гост
ei hora vlizalili ste vav foroma na teenproblem, kato vlqza tam i naprawo padam a nie si mislem 4e sme golqma rabota xaxaxaxaxxa palno e s izrodi po celiq forom
Гост- Гост
az sym vlizal predi mnogo vreme i imashe nerevoqtni temi prosto... sq neam kak e...
Гост- Гост
imat razdel za seksove s neveroqtni temi i gluposti i sqkvi bullshitove
respek za teen mejtovete ot men
respek za teen mejtovete ot men
Гост- Гост
ne moga da wi nasmogna na pisaneto i dwamata s yoshi samo pishete i az ne moga da procheta wsichko
dinamichen foron...
trqq si kato napoleon po nekolkoto temi na vednaj.. obshtovane na novo nivo..
govorish po shes temi ednovremenno...
trqq si kato napoleon po nekolkoto temi na vednaj.. obshtovane na novo nivo..
govorish po shes temi ednovremenno...
Гост- Гост
Страница 6 от 32 • 1 ... 5, 6, 7 ... 19 ... 32
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 6 от 32
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите