ami tova be6e BANKRUT
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
ami tova be6e BANKRUT
obqvqvam falita na stariq triper devet da mrat dano
Последната промяна е направена от A s 2 cherti на Пет Ное 15, 2013 5:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
Re: ami tova be6e BANKRUT
e kvo pff-tka6 znam 4e stariq forgon po ti haresva ot toq ama sajalqvam 4ovek slu4va se 6te trq se zadovoli6 s toq forgon tuk koito za men li4no e nai velikiq i nad vsi4ko ostanalo
Последната промяна е направена от A s 2 cherti на Пет Ное 15, 2013 5:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
noviq triper devet forever!
Последната промяна е направена от A s 2 cherti на Пет Ное 15, 2013 5:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
ne se pritesnqvai, vsi4ki kato sme qdosani kakvi li ne6ta ne govorim
vajnoto e sega 4e forgona e jiv i nikoga nqma da umre
vajnoto e sega 4e forgona e jiv i nikoga nqma da umre
Гост- Гост
ei tva e mujka prikazka. evalka. i fakta 4e ima6 takuv muj na mqsto na avatara te pravi o6te pove4e muj. moje bi noviq mi best friend si ti
Гост- Гост
toku 6to me napravi nai 6tastliviqt gangster na sveta
nai setne i az imam preatel
Гост- Гост
e kak be ako hodehme na daskalo sega do tebe 6tqh da iskam da sqdam na 4ina
Гост- Гост
az pyk sym alkoholik, sno6ti ne mojah da eba 6tot sa bqh natrqskal kat laino i otarvahme broikata
seki den piqn seki den - sram
seki den piqn seki den - sram
Гост- Гост
abe vliuben predi vreme tam po krai roro i epi4nite kopom ve4eri nali govore6e 4e nqkva si draifal varhu neq li ko be6e i se zasrami i kaza e pove4e nqma tai da se dere6.. 6to prodaljava6 kaji mi
Гост- Гост
na edin nowogidishen kopom dj-a powurna wyrhu edna... beshe legnal otgore j da q natiska neshto.. ama qvno natisnal sebe si po osoben nachin i si powarna otgore j.. hem gadno hem nemojesh da spresh da gledash..
Гост- Гост
bihte li, spodeli li pove4e infromaciqta za slu4kata na vlubeniq s draifaneto
izglejda mi interesna
izglejda mi interesna
Гост- Гост
az ne sum drajfal warhu nikoj, ama momiche e drajfalo wurhu men. ne beshe mnogo seksi situaciq, no ebah posle, ko da prawa
ee rspk. i az vchera ebah edna ama ne dojde.. ma az si q ebah ko...
Гост- Гост
hihihi
az edin put si povru6tam pred diskotekata ama na ohranata ne6to ne im haresa tova i 6tqha da me biqt i edin priqtel me vdigna i me buta6e da me premesti ot tam i az si povru6tam dokato hodq takova .. cqlo 4udo si be6e 4e po mene nqma6e draifus
qkata istoriq
az edin put si povru6tam pred diskotekata ama na ohranata ne6to ne im haresa tova i 6tqha da me biqt i edin priqtel me vdigna i me buta6e da me premesti ot tam i az si povru6tam dokato hodq takova .. cqlo 4udo si be6e 4e po mene nqma6e draifus
qkata istoriq
Гост- Гост
Similar topics
» TOVA E KRAQT !!!!!
» TOVA NE ZNAM ZA KADE E
» dobre ami togava tova poskam
» KOITO LUJE TOVA GO 4AKA
» TOVA NE ZNAM ZA KADE E
» dobre ami togava tova poskam
» KOITO LUJE TOVA GO 4AKA
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1