ko stava s toq foron be
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
ko stava s toq foron be
nilkoi ne pi6e..gledam v stariq prokajen 359 pi6e meit midaltan... sigurno i ostanalite pi6ete tam me zaebahte..
a az sum bamnat tam i ne mi se prai nov akaunt
a az sum bamnat tam i ne mi se prai nov akaunt
Гост- Гост
Re: ko stava s toq foron be
ami haide ako ne si razbral da ti kaja kakvo stana
1-parvo na Meit midaltorn mu be6e plateno da sabotira i da predade sobstveniq si foron (toi e Karticata)
Basedgod e postoqno napushen i nemoje da si napi6e parolata, a Yoshimutso e postoqnno v makedoniq a tam may nqmat internet
Ti postoqnno spish i qdesh,
a az ve4e ne sam vliuben i mi pisna da si govorq sam
2-roto vajno ne6to za opadaka na forona e 4e tuk si4ki se razbirame i nqma s koi da se zaqjdame, a si4ki znaem kolko zla tvar e balgarina :Dhater po defolt
3-to ne sa se6tam za drugo no tva e op6to vzeto ...gameover
1-parvo na Meit midaltorn mu be6e plateno da sabotira i da predade sobstveniq si foron (toi e Karticata)
Basedgod e postoqno napushen i nemoje da si napi6e parolata, a Yoshimutso e postoqnno v makedoniq a tam may nqmat internet
Ti postoqnno spish i qdesh,
a az ve4e ne sam vliuben i mi pisna da si govorq sam
2-roto vajno ne6to za opadaka na forona e 4e tuk si4ki se razbirame i nqma s koi da se zaqjdame, a si4ki znaem kolko zla tvar e balgarina :Dhater po defolt
3-to ne sa se6tam za drugo no tva e op6to vzeto ...gameover
Гост- Гост
dosta tujno..trqbva da iskame smetka na meit za da se izvini. eh za6to vsi4ko hubavo trqbva da se sruti v tozi svqt
Гост- Гост
Аз смятам да наруша правилата на форума. То така или инъче се разпада всичко. ТЪГ ЛАЙФ БЕЙБЕЕЕ
Гост- Гост
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите