mno qka igri4ka - INGRESS
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 2 от 2
Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: mno qka igri4ka - INGRESS
e kak koq be... ej taja deto ti e na avitara..
btw chastiti 1111 mejtski tochki..
btw chastiti 1111 mejtski tochki..
Гост- Гост
vliubeniq
BASED MAJT
Брой мнения: 633
mejtski tochki: 1111
Местожителство: Severoiztoka
BASED MAJT
Брой мнения: 633
mejtski tochki: 1111
Местожителство: Severoiztoka
Гост- Гост
hi4 nqma da im ti4am podir gazovete.. nqma da obry6tam vnimanie na nikoq skoro
Гост- Гост
aaa.. ti she probvash s tazi strategiq.. da sa napraish na nedostapen...
Гост- Гост
ne prosto nedostypen, dori powe4e ..pone sprqmo momi4eto koeto razbi krehkoto mi sarce, a si4ki foroni znaeha kolko bqh vliuben
Гост- Гост
vsy6tnost bqh vliuben ne tolkova v neq, a v ideqta da byda s momi4e kato neq, dobro sladko, inteligentno vazpitano, s dobro obrazovanie, ot dobro semeistvo i t.n
6ot mi pisna ot kifli, ama to potkite im na si4ki mai sa enakvi
6ot mi pisna ot kifli, ama to potkite im na si4ki mai sa enakvi
Гост- Гост
.
Последната промяна е направена от yoshi на Пон Юни 10, 2013 2:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост- Гост
imam opit s katastrofi s momi4e v kolata sled koeto mi e stavalo gaje, ne6ta powe4e katastrofi
..
trqa da izlqza ot foruma prosto, malko v realniq svqt i 6te izko4i nqkoq druga zaika sigurno
..
trqa da izlqza ot foruma prosto, malko v realniq svqt i 6te izko4i nqkoq druga zaika sigurno
Гост- Гост
otidi kolata na mantinelata, i momidjito izpliu malko zabki
sled tui bqh ena godina bez kola a gadjito si slaga6e ve4e kolana kat sa gonqhme s drugi kamikadzeta
sled tui bqh ena godina bez kola a gadjito si slaga6e ve4e kolana kat sa gonqhme s drugi kamikadzeta
Гост- Гост
az vednaj bytnah edna ofca... beshe mn tajno.. umre na mesto...
Гост- Гост
az udarih edna kotka one time i prai salta kat na matricata i ocelq i bqh 6tastliv D:
Гост- Гост
abe sq si namerih o6te edin anti4en gsm, samsung e800
i si ba4ka dobre, oba4e me pritesnqva 4e bateriqta mu e scepena mnogo i dali nqma da po4ne da me obla4va ne6to
i si ba4ka dobre, oba4e me pritesnqva 4e bateriqta mu e scepena mnogo i dali nqma da po4ne da me obla4va ne6to
Гост- Гост
ooo sto pro she oblachva
teq korejci do edin sa oblacheni ot severa do juga.. ne gi gledash kvi sa zbarkani..
rajdat se tam ne se znae koj jena koj maj...
teq korejci do edin sa oblacheni ot severa do juga.. ne gi gledash kvi sa zbarkani..
rajdat se tam ne se znae koj jena koj maj...
Гост- Гост
:D taq bateriq e radiaciq meit . mahai q a i moje da grumne na glavata ti kat govori6 s nego. i da se prevurne6 v jokera ili v hulk
Гост- Гост
nqma da grymne 4ak, az gledah onq bear gril kat raz4ovyrka s noj ena bateriq i po4naha da izlizat iskri i si zapali enda shuma da sa stopli
Гост- Гост
ama to tam si4ko e fake be mn qsno 4e 6te grumne i 6te te izpepeli celiq 4e i polovinata grad s tebe
Гост- Гост
predi imashe edni laptopi dell s izbyhvashta bateriq.. i ti garmqt v tashynite.. kolko sa podli amerikancite..
Гост- Гост
edin priqtel predi mn godini si ze nqkuv telefon vtora raka takuv s kapa4e i usrana bateriq za tova kupi nova za 20 leva i na 2-riq den se izzdu i izte4e radiaciq ot neq. sega toi e leko baven
Гост- Гост
to i spinderman taka stana spindermen samo deto okolo teklata bateriq e imalo paqk...
Гост- Гост
Страница 2 от 2 • 1, 2
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 2 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите