359 Hip Hop Fest with RICK ROSS & CIARA (20, 21, 22 June), Plovdiv, BULGARIA,
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
359 Hip Hop Fest with RICK ROSS & CIARA (20, 21, 22 June), Plovdiv, BULGARIA,
https://www.facebook.com/events/261272270680471/
moq gospod ricky rozay AKA mc hammer idva nai nakraq. tam li sme priqteli? kvo 6e kajete da napraim forgonna sre6ta tam
moq gospod ricky rozay AKA mc hammer idva nai nakraq. tam li sme priqteli? kvo 6e kajete da napraim forgonna sre6ta tam
Гост- Гост
Re: 359 Hip Hop Fest with RICK ROSS & CIARA (20, 21, 22 June), Plovdiv, BULGARIA,
Huhu interesno izglejda
Гост- Гост
Re: 359 Hip Hop Fest with RICK ROSS & CIARA (20, 21, 22 June), Plovdiv, BULGARIA,
e 4e kak..malko tupo s datite i razpredelenieto na dnite. v smisal nai golqmata zvezda v 4-tak posle edin mangal sa mi go slojili headliner i nakraq subota 4ak normalen den za koncerti na ciara .. mn dolni organizatorite da ni karat tridnevni da zemame i pokrai tva da gledame mangala v sredata...
Гост- Гост
e te rok ros i ciara 6tot ne sa mangusti
samo mangali, 6te stavam i az rasist i 6te spra da slu6am 4erno
samo mangali, 6te stavam i az rasist i 6te spra da slu6am 4erno
Гост- Гост
nogo para i nogo dale4e kur
SeLeCt_b0y- Admin
- Брой мнения : 322
mejtski tochki : 570
i pet leva da be6e pak nqashe da otida na tes cigani
Гост- Гост
radikaliziral si se bratle...
inache towa deto go razpravat kak shteli da ni prevzemat do edi si kolko godini ne e tochno tka.. shoto:
1. mnogo visoka smurtnos - ciganite rajdat se umirat sichko zakopavat v getata, bez izobshto da razbere nqkoj...
2. mnogo visoka detska smurtnost cigankata kara bremenost, rajda, nikoj ne go otchita towa.. bremenosta ne se sledi, rajda se murtwo dete zakopavat go v getoto i se e edno ne e bilo..
3. kus jivot, ranno zastarqvane - na 40-50 godini ciganina e grohnal starec bez zabi...
4. nqmat lekari, advokati, injeneri, arhitekti, i tn i tn - ciganite sa parazit, bez gostopriemnik she umrat!
5. osobeno niskiq standart na jivot i podtiskaneto im otsekade kara populaciqta da reagira, sirech, aktivizira se mehanizma za samosuhranenie - rajdaneto na deca.. no posle tez deca jivi omreli nikoj ne se interesuva ot tqh..
oswen towa dulgosrochnite prognozi ne sa osobeno tochni. za men tova e propaganda, kakto se propagandira kolko malka drjava sme i tn i tn...
prosto ne trqbva da se poddawame na towa.. i takam..
inache riki roze.. bratle.. po sam nawit na siara.. i ako se ozowa w pld po towa wreme me tursete na siara...
inache towa deto go razpravat kak shteli da ni prevzemat do edi si kolko godini ne e tochno tka.. shoto:
1. mnogo visoka smurtnos - ciganite rajdat se umirat sichko zakopavat v getata, bez izobshto da razbere nqkoj...
2. mnogo visoka detska smurtnost cigankata kara bremenost, rajda, nikoj ne go otchita towa.. bremenosta ne se sledi, rajda se murtwo dete zakopavat go v getoto i se e edno ne e bilo..
3. kus jivot, ranno zastarqvane - na 40-50 godini ciganina e grohnal starec bez zabi...
4. nqmat lekari, advokati, injeneri, arhitekti, i tn i tn - ciganite sa parazit, bez gostopriemnik she umrat!
5. osobeno niskiq standart na jivot i podtiskaneto im otsekade kara populaciqta da reagira, sirech, aktivizira se mehanizma za samosuhranenie - rajdaneto na deca.. no posle tez deca jivi omreli nikoj ne se interesuva ot tqh..
oswen towa dulgosrochnite prognozi ne sa osobeno tochni. za men tova e propaganda, kakto se propagandira kolko malka drjava sme i tn i tn...
prosto ne trqbva da se poddawame na towa.. i takam..
inache riki roze.. bratle.. po sam nawit na siara.. i ako se ozowa w pld po towa wreme me tursete na siara...
Гост- Гост
ako be6e moita ciganka Cassie ....i po slu4ainost tva be6e v moq grad i e pet leva eventualno bih oti6al
Гост- Гост
am nz kak e pri vas, ama v moq grad polojenieto ne e dobre
edno vreme ne slizaha v grada ot mahlata, stoqha si tam
sega nasqkade e pylno s turbo mangali otvara4ki
svodnici, alodjii, det sa zanimavat s narkotici i kakvo li o6te ne
bram4at s bylgarki i luskavi koli
tapacite im lijat gaza
6apka li da im svalqm
nqmam problemi s tqh, razbiram sa ako trqbva, ama ne im praq evala
tes 4ernilkite kvi sa - sy6tite i pri tqh e taka samo 4e te sa po evoliuirali cigani
edno vreme ne slizaha v grada ot mahlata, stoqha si tam
sega nasqkade e pylno s turbo mangali otvara4ki
svodnici, alodjii, det sa zanimavat s narkotici i kakvo li o6te ne
bram4at s bylgarki i luskavi koli
tapacite im lijat gaza
6apka li da im svalqm
nqmam problemi s tqh, razbiram sa ako trqbva, ama ne im praq evala
tes 4ernilkite kvi sa - sy6tite i pri tqh e taka samo 4e te sa po evoliuirali cigani
Гост- Гост
braatlee... sashtoto e ako varnata e 500 hil. petrich e 50 hil. i vav varna ima 100 takiva znachi v petrich ima kolko sa tam 1 li e 10 li sa haha nemoa go smetna ama e takova e saotnoshenieto..
inache spored men si prav za chernilkite..
az kato cqlo sushto smqtam, che ako podcenish svoq vrag samo shtoto e ciganin tyrchin grk ili albanec, to ti si si podpisal smurtnata prisuda.. towa e infantilno da si go mislish, che si po silen ot nqkoj shoto e toj e ciganin.. amaa obshtestvata si imat razlichni sekti i tova kak she te vazpitat ot malak e mnogo vajno.. mene me vazpita prehoda.. az sam ot decata na prehoda hahah perestrojka kids
i sam za siara i casi ama casi q nqma i za tfa sam za siara eventualno dali she ima beleti na vhoda? che moj da resha v posledniq moment da tragna..
inache spored men si prav za chernilkite..
az kato cqlo sushto smqtam, che ako podcenish svoq vrag samo shtoto e ciganin tyrchin grk ili albanec, to ti si si podpisal smurtnata prisuda.. towa e infantilno da si go mislish, che si po silen ot nqkoj shoto e toj e ciganin.. amaa obshtestvata si imat razlichni sekti i tova kak she te vazpitat ot malak e mnogo vajno.. mene me vazpita prehoda.. az sam ot decata na prehoda hahah perestrojka kids
i sam za siara i casi ama casi q nqma i za tfa sam za siara eventualno dali she ima beleti na vhoda? che moj da resha v posledniq moment da tragna..
Гост- Гост
ne govorq za vn, a za grada v koito sym izrastnal i e s naselenie okolo 17k
celiq grad gamji ot mangali
celiq grad gamji ot mangali
Гост- Гост
napraih si ta6ak a golqma tema se otvori
Гост- Гост
aa ne.. v petrich sa malko.. inache znam za levski naprimer che e takav grad..
inache i tuka e bilo tka.. da nema giupci po ulicite.. ama edno vreme.. sq e po-drygo.. ama az nqqm protiv da se izraboti edin proekt.. da im se dade malko zemq 5-7 hil. kv. km. samo che she trqbva malko more da im dadem.. e tam do turciq.. hem she si napravim byferna zona mejdu bg i tyrciq...
inache i tuka e bilo tka.. da nema giupci po ulicite.. ama edno vreme.. sq e po-drygo.. ama az nqqm protiv da se izraboti edin proekt.. da im se dade malko zemq 5-7 hil. kv. km. samo che she trqbva malko more da im dadem.. e tam do turciq.. hem she si napravim byferna zona mejdu bg i tyrciq...
Гост- Гост
i turci imame mn, to ot moq krai zapo4va taka nare4eniq Deli orman
ama te sa rabotlivi i sa po seriozni ot bylgarite daje
to nie sme pove4e cigani ot tqh
ama te sa rabotlivi i sa po seriozni ot bylgarite daje
to nie sme pove4e cigani ot tqh
Гост- Гост
teq tyrci deto sa na balkanskiq poluostrov sa bulgari i romei poturcheni...
te sa si nashi pro pomacite ima zapazeni tanci-hora razni, prikazki i obichai ot starite bulgari, koito ne sa zapazeni pri nas... sam midhad pasha valiqta na ryse go e zaqvil tova, toj e bil golqma lichnost rysenski vilaet e bil mnogo vajen, edin ot naj-golemite reformatori na osmanskata imperiq...
te sa si nashi pro pomacite ima zapazeni tanci-hora razni, prikazki i obichai ot starite bulgari, koito ne sa zapazeni pri nas... sam midhad pasha valiqta na ryse go e zaqvil tova, toj e bil golqma lichnost rysenski vilaet e bil mnogo vajen, edin ot naj-golemite reformatori na osmanskata imperiq...
Гост- Гост
az mislq inak da ida na tozi cigan fest
Гост- Гост
ti mai non stop visi6 tuka a
Гост- Гост
em v delni4nite dni ne izlizam mnogo i podarjam foroma, as sam 4oweka forom
ina4e po4ivnite dni porkam i ne ostava vreme
ina4e po4ivnite dni porkam i ne ostava vreme
Гост- Гост
Гост- Гост
Гост- Гост
naduhahte li se za forgonna sre6ta pri ricky
Гост- Гост
Similar topics
» Oficialnata tema na VIP Brother BULGARIA 2013
» Kakvo stori "Chydovishteto" Stalin na Bulgaria...
» Rick Ross Ft. Wale, Whole Slab & Birdman -Stack On My Belt
» tema za Japonija
» Evropeiski Futbol v BULGARIA
» Kakvo stori "Chydovishteto" Stalin na Bulgaria...
» Rick Ross Ft. Wale, Whole Slab & Birdman -Stack On My Belt
» tema za Japonija
» Evropeiski Futbol v BULGARIA
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите