Добро утро! - темата на ранобудните
+3
pobyrkan359
SeLeCt_b0y
Meit Midaltan
7 posters
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 9 от 16
Страница 9 от 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Добро утро! - темата на ранобудните
Mejtowete w toq foron sa kato kutiq sas stari himikali, powe4eto ne pi6at xaxax
Гост- Гост
aaaaahahahaha EEEEEEEHEHUHEUEHUEH SMQH EEEEEEEEEUEUEUEUEEU AUADIASUDIASPDAS
ha
ha
Гост- Гост
mi weekenda bqh v balkana na banket, qdah pih veselih sa mejtskatasq sa 4udq otkade da q podhva6tam
Гост- Гост
ha dobro utro...
tukmo zastupvam semna.. spomenal li sam che sreda e mnoo gaden den... pone da beshe petuk..
tukmo zastupvam semna.. spomenal li sam che sreda e mnoo gaden den... pone da beshe petuk..
Гост- Гост
hora pravq edin proekt sq
krainiq srok petak
i moga da se koncentriram da go rabotq samo prez no6ta
i kum 23-00 4asa go po4vam i do 5-6 sutrinta i posle spq do sledobqd i mi e got nqkvo
koto iskam si praq :d
ama stiskaite palci da go napravq do petak ne6toto 4e zor
pi6a go tova za6toto sega stanah s navita alarma a v4era spah do 4 4asa prive4er
krainiq srok petak
i moga da se koncentriram da go rabotq samo prez no6ta
i kum 23-00 4asa go po4vam i do 5-6 sutrinta i posle spq do sledobqd i mi e got nqkvo
koto iskam si praq :d
ama stiskaite palci da go napravq do petak ne6toto 4e zor
pi6a go tova za6toto sega stanah s navita alarma a v4era spah do 4 4asa prive4er
Гост- Гост
wchera stanah w 17:00 zashtoto se zapoznah s edin barman i wika, w bara nqma nikoj ela da si pieme dwamata i se pribrah unishtojen w nz kolko chasa
samo 2-mata li ste bili? nali ne sta praili homo stuff
Гост- Гост
az beh na edno takoa chastno parte s dja na edna selska diskoteka... barat beshe na edna polqna do seloto.. i imashe edni ogromni porti prez teh tir da mine.. i kato stane boj v diskotekata gi otvarqt za da izleze meleto na polqnata...
Гост- Гост
nz, behme mn peqniA s 2 cherti написа:samo 2-mata li ste bili? nali ne sta praili homo stuff
poneje me marzi da tursq temata za leka noshtove 6te vi kaja 4e 6te lqgam ei sq. ostavqm kompovete da ba4kat bez mene i da pospq i az malko noo v 11 trq staam kvo prai tva 11-3 = 8 4asa sun - 1-2 4asa zaspivane i hodeniq da pikam = 6 4asa sun
oh well
oh well
Гост- Гост
az ne
pusnah si da gledam THe Jackall i zaspah super qko, ama kam 4h sa sabudih da uriniram kat nqkoi dqdka i posle nemojah da saspa dalgo vreme, nakra sam zaspal i sa uspah, stanah 9 bez 15 nqkade
pusnah si da gledam THe Jackall i zaspah super qko, ama kam 4h sa sabudih da uriniram kat nqkoi dqdka i posle nemojah da saspa dalgo vreme, nakra sam zaspal i sa uspah, stanah 9 bez 15 nqkade
Гост- Гост
az v 11 stanah 4e da ida na lekciq i kat svirna alarmata i vikam dafuq kva e taq alarma neska nqmam angajimenti i posle po4ti zaspah i se setih 4e imam lekciq i otidoh
Гост- Гост
YTROOO
pak nemojah da sa naspa kat pi4, nesho mn sam razvalnuvan posledno vreme
i me dignaha o6te v 8:05 da stavam da piq kafe i hodih do edno universitetsko kafe s edna kuka haha
sq 6e sa ma4a da ba4kam i da pa4kam ama da vidim kakvo 6te ni predloji dneshniq peta4en den
drugoto vajno e 4e smqtam toq weekend da probvam da ne se napivam huliganskata i da spestq kesh ..
ospeshen petak VALCI
4est, respekd, pari i slava! !
pak nemojah da sa naspa kat pi4, nesho mn sam razvalnuvan posledno vreme
i me dignaha o6te v 8:05 da stavam da piq kafe i hodih do edno universitetsko kafe s edna kuka haha
sq 6e sa ma4a da ba4kam i da pa4kam ama da vidim kakvo 6te ni predloji dneshniq peta4en den
drugoto vajno e 4e smqtam toq weekend da probvam da ne se napivam huliganskata i da spestq kesh ..
ospeshen petak VALCI
4est, respekd, pari i slava! !
Гост- Гост
az sega stavam..1000 puti se budih do sega inak postoqno da vidq kak varvi proekta na kompa dali trq da promenqm ne6to
+nqkva ofca me sabudi v 8 sutrinta ot facebook messengera i vibraciqta na telefona mi
+nqkva ofca me sabudi v 8 sutrinta ot facebook messengera i vibraciqta na telefona mi
Гост- Гост
hajde dobro otro i ot men! veche edin chas sam na rabota i se chyda kak da se razkaram.. she si izmislq nekfo izlizane... da se razvedrq malko.. chydesno vreme e ptichki farfalqt po olicite i razni drugi..
ospeh i na vas mejtove i mejtki
ospeh i na vas mejtove i mejtki
Гост- Гост
az kum 12 i ne6to stanah ama sq mi se spi kato na guz
Гост- Гост
dobro utro..
2 sutrini pod red okolo 10 4asa me sabujda saseda ot gore s nqkvi remondi
ebahta i o bokluka we lud li si kvi sa tiq remonti
v4era nqkvi 6ppakli takuv maazaen zvuk se 4uva6e ok ama neska s nqkvi burgii mi srina sluha naprao...sq sum usilil muzikata na max i ne q 4uvam ot burgiite( a mi e dosta silna muzikata)
bahta u boklukaaaaaaaaaaaaaaaa eiiiiiiiiiiiii
i kato se ima vpredvid 4e ne e za pruv put ot kakto jiveq tuka...toq sqka godina li prai remonti ne moa razbera
2 sutrini pod red okolo 10 4asa me sabujda saseda ot gore s nqkvi remondi
ebahta i o bokluka we lud li si kvi sa tiq remonti
v4era nqkvi 6ppakli takuv maazaen zvuk se 4uva6e ok ama neska s nqkvi burgii mi srina sluha naprao...sq sum usilil muzikata na max i ne q 4uvam ot burgiite( a mi e dosta silna muzikata)
bahta u boklukaaaaaaaaaaaaaaaa eiiiiiiiiiiiii
i kato se ima vpredvid 4e ne e za pruv put ot kakto jiveq tuka...toq sqka godina li prai remonti ne moa razbera
Гост- Гост
az taq no6t mislq da ne lqgam tai 4e ot sq dobriutro
Гост- Гост
Благи думи...
Istinskiqt Az- BASED MAJT
- Брой мнения : 59
mejtski tochki : 128
ami dobro utro ili leko utro nz dali da pospq malko sq
Гост- Гост
dobro otro
nqkolko dena jivqh bez internet i ne ne bqh v aresta. predi jiveeh sreshty zatwora, sega jiwea sreshty nas . ne beshe zle kwo.
celiqt forom sweti kato koledna elhichka mnogo e krasiwo i welichestweno.. trqq si zema otposka da go pregledam sichkoto.
nqkolko dena jivqh bez internet i ne ne bqh v aresta. predi jiveeh sreshty zatwora, sega jiwea sreshty nas . ne beshe zle kwo.
celiqt forom sweti kato koledna elhichka mnogo e krasiwo i welichestweno.. trqq si zema otposka da go pregledam sichkoto.
Гост- Гост
2 otpuski 6te ti trqbvat
4e sno6ti A-to s 2-te 4erti go e nasral celiqt
naro4no pisah 4e imam 50 mneniq za denq i na6iqt vednage go priema za sustezanie i opa 100 mneniq za edin den
4e sno6ti A-to s 2-te 4erti go e nasral celiqt
naro4no pisah 4e imam 50 mneniq za denq i na6iqt vednage go priema za sustezanie i opa 100 mneniq za edin den
Гост- Гост
Страница 9 от 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
noviqt 359 :: Bullshit :: Bullshit
Страница 9 от 16
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите